Lastik önerisi
Merhabalar kardeşime kullanmayı öğrenmesi için bir araç aldık hatchback bir araç hafif de. 175 65 14 ölçülerinde lastik önerisinde bulunabilir misiniz? Michelin alamam ama işimi görecek f/p bir ürün arıyorum
Merhabalar Samsung marka bir bulaşık makinem var. Her seferinde deterjan sekmesinin ağzı açık oluyor ancak tablet içinde bütün halinde duruyor. Yani deterjanı kullanmadan yıkıyor. Tabs düğmesi açık. Neden olabilir?
Ev için hidrofor önerisi
Arkadaşlar herkese merhaba köydeki evimize depo taktık ancak hidrofor olmadan suyu tazyikli vermiyor malesef. Ev ikinci katta depo çatıda işimizi görecek ancak kaliteli bir ürün önerebilir misiniz? Saygılar
Merhaba, ofis kullanımı için şık alim bir bilgisayar arıyorum 14 inç olması ve uzun ömürlü olması tercih sebebi. Csgo ve fm tarzı oyunlar oynayabilirim. Bu kriterleri karşılayacak bilgisayar önerilerinizi bekliyorum
Hangi B suv? (250 k bütçe)
Herkese merhabalar yeni bir araç almak istiyorum 200 den aşağı araba yok ne yazık ki bu nedenle bütçeyi zorlaya zorlaya 250 bin yaptım.
yeni model (2017 ve sonrası) araç almak istiyorum. Bu kadar para verince de bari suv olsun dedim. gönül ister C suv olsun ama olmuyor. Donanım paketi iyi olan mümkünse de otomatik bir araç almak istiyorum listem şu:
-Ford ecosport
-Opel crossland x veya crossland
-Peugeot 2008 yeni kasa (manuel olması dezavantaj)—Seat arona (karaborsa gibi araba yok)
-Citroen c3 aircross
- hyundai kona
Önerilerinizi bekliyorum
Kia Stonic Alınır mı?
Herkese merhabalar, araç ararken bu kötü piyasada 200.000 lira altında binilebilir bir araba olmadığını gördüm. Daha önceden uzak olduğum B-Suv segmentine kaydım, bütçemi de 220 bin dolaylarına çıkardım. Bu kadar para vermişken yeni model, otomatik ve donanımlı bir araç almak istiyorum.
Aslında tasarım olarak Peugeot 2008 çok hoşuma gitti ama o paralara otomatik vitesi yok mecburen elendi. Benzer şekilde Opel Crossland X'te. Hatta en beğendiğim araba Grandland da bizi aşar:)
Renault Captur, markadan dolayı eksi yazdım. Pek de beğenemedim yüksek Clio gibi.
Hyundai Kona ve Kia Stonic modelleri beklentilerimi karşılayacak düzeyde. Sanırım donanım olarak Kia daha iyi
Stonic alınır mı? 1.4 MPI motor mu 1.0 TGDI mı? bu devirde atmosferik motora sıcak bakmıyorum aslında ama sıfırlarında 1.0 turbolu yok kianın neden?
Bilgi sahibi olanların desteğini bekliyorum
170 Bine kadar 2015 üstü araç önerisi
Arkadaşlar herkese merhaba. Eşim için 170bin TL'ye kadar bütçeyle, 100.000 km aşmamış, Otomatik vites öncelikli, 2015 model yılı ve daha genç araç arıyorum. Aklıma gelen bazı araçlar;
VAG araçları (Fabia, Ibiza, Polo son kasaları) DSG korkutuyor. Zaten fabia dışındakilerin otomatik vitesini bu fiyatlara bulmak zor.
Corsa D (1,4 Benzinlileri çok yakıyormuş diye uzak durdum)
Yaris
i20
Aslında gönlümden geçen C segmenti (Astra, Leon, Focus) araçlar ancak piyasada ne arabalara ne paralar isteniyormuş şok oldum. Önerilerinizi bekliyorum.
80-120 arası kafam karışık yardım edin
|
110-120 bin arası araç önerisi
|
35-40 bin arası araç tavsiyesi
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 621
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 39.742 (Bu ay: 2.046)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 157 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası