Şimdi Ara

Hangi B suv? (250 k bütçe)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar yeni bir araç almak istiyorum 200 den aşağı araba yok ne yazık ki bu nedenle bütçeyi zorlaya zorlaya 250 bin yaptım.

yeni model (2017 ve sonrası) araç almak istiyorum. Bu kadar para verince de bari suv olsun dedim. gönül ister C suv olsun ama olmuyor. Donanım paketi iyi olan mümkünse de otomatik bir araç almak istiyorum listem şu:

-Ford ecosport

-Opel crossland x veya crossland

-Peugeot 2008 yeni kasa (manuel olması dezavantaj)—Seat arona (karaborsa gibi araba yok)

-Citroen c3 aircross

Önerilerinizi bekliyorum

• Ecosportu direkt ele, crossland tasarımı bana hitap etmiyor çok çirkin görünüyor ben almazdım, 2008 güzel araç c3 aircross da güzel kona da iyi bir tercih. C3 aircross eat6 olduğu için 8 varken almak içine sinmezdi belki oradan puanını kırarım seçeneği 2008 ve konaya düşürürüm aralarından da konayı seçerdim. Tabi hangi motorlar olacak orası da önemli. Sanırım dizel kona alınamıyor 1.6t 177hp alınıyor ve efsane bir motor.
  • Ha ek olarak ben olsam B Suv yerine C Hatch alırdım orası ayrı Bu paraya sıfır km benzinli otomatik 308 alınabiliyor olması lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.