Şimdi Ara

Audi Q3 mü VW Tiguan mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkswagen Tiguan 1.4 TFSI Sport&Style mı yoksa aynı donanım ve Xenon olan Audi Q3 1.4 TFSI mı?
    Tiguan 35 bin lira daha ucuz. Yaptığım hesaba göre ise Audi daha az yakıyor olması avantajı ile kendini amorti etmesi 6,5 yıl sürüyor. Q3 için o fiyatı vermeye değer mi?
    Teşekkürler.

• 35bin liraya değmez, sırf imaj olsun diye, o parayla ömür boyu yakıt olarak kullanırsınız hem Q3 fiyatının arabasi değil o fiyatlara ikinci el Q5 yada x3 dusunebililir tabi sizin kararımız , tiguan daha iyi bir seçim olacaktır. Yeni kasası gelicek derseniz kuga veya yeni kaskay ile ilgilenebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

35bin liraya değmez, sırf imaj olsun diye, o parayla ömür boyu yakıt olarak kullanırsınız hem Q3 fiyatının arabasi değil o fiyatlara ikinci el Q5 yada x3 dusunebililir tabi sizin kararımız , tiguan daha iyi bir seçim olacaktır. Yeni kasası gelicek derseniz kuga veya yeni kaskay ile ilgilenebilirsiniz
    Bence 2.el BMW X1 2.0 xdrive bir araç bakın 2.el hem yakıt tüketimi hem konfor hem donanım olur.

Bence 2.el bir araç bakın derim.
  • audi güzel ama pahalı, tiguan yerine kuga veya qq daha mantıklı bana sorarsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: airinterceptor

audi güzel ama pahalı, tiguan yerine kuga veya qq daha mantıklı bana sorarsanız
    Alabiliyorsanız , aradaki farka tiguan TDI alın, arkanıza bakmayın madem
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Alabiliyorsanız , aradaki farka tiguan TDI alın, arkanıza bakmayın madem

Alıntıları Göster
    Q3 güzel ama çok küçük. Tiguan'ın ya da QQ,Kuga'nın muadili bir araç değil. Yanılıyor olabilirim ama A1 platformunda üretiliyor diye biliyorum. Diğerlerine 6 kişi binebilirken Q3'e ancak 4 kişi rahat binersiniz. Bagaj da daha ufak kalır. Ama malzeme kalitesi ve dizayn olarak güzel yine de. Alınabiliyorsa X3 ya da Q5, yoksa sırayla yeni QQ (CVT ne kadar verimli güç açısından bilemiyorum), Kuga (yakıt tüketimi biraz fazla) , sonra da Tiguan gelir (ben konfor ve yol tutuş açısından çok memnunum ama 2015'de değişir kasa).

• Liste fiyatında o kadar fark var ama bildiğim kadarıyla Audi baya indirim yapıyor vw'ye göre, bence önce her ikisi için de fiyat alın sonra değerlendirin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 308 mi Audi a3 mü ?
    geçen yıl açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caldexter

Q3 güzel ama çok küçük. Tiguan'ın ya da QQ,Kuga'nın muadili bir araç değil. Yanılıyor olabilirim ama A1 platformunda üretiliyor diye biliyorum. Diğerlerine 6 kişi binebilirken Q3'e ancak 4 kişi rahat binersiniz. Bagaj da daha ufak kalır. Ama malzeme kalitesi ve dizayn olarak güzel yine de. Alınabiliyorsa X3 ya da Q5, yoksa sırayla yeni QQ (CVT ne kadar verimli güç açısından bilemiyorum), Kuga (yakıt tüketimi biraz fazla) , sonra da Tiguan gelir (ben konfor ve yol tutuş açısından çok memnunum ama 2015'de değişir kasa).

Alıntıları Göster
    tiguan kasa değiştirir öbür sene q3 daha yeni nesil motor ancak pahalı tabi...

• caldexter kullanıcısına yanıt
    Verilere baktığımızda Q3'ün genişliği 1831 mm, Tiguan'nın 1809 mm.. Bagaj hacimleri de neredeyse aynı 460 lt - 470 lt.
  • Kesinlikle q3 ikinci el q5 de olur

• quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Verilere baktığımızda Q3'ün genişliği 1831 mm, Tiguan'nın 1809 mm.. Bagaj hacimleri de neredeyse aynı 460 lt - 470 lt.

Ben gördüğüme göre değerlendirdim. Yükseklik olarak daha düşük olması lazım en azından. Bariz daha küçük duruyor ve arkası bana daha dar geldi.
  • Sıfır olacak araba. Motorun en fazla 1600 olması ise vergide bir avantaj.
    Dediğim gibi, Tiguan S&S için 86, aynı donanımlı Q3 için 120 dediler.

Edit: Objektif bir yorumum var. Ben Audi'yi sevmeme rağmen malzemesini çok kalitesiz buldum 2014 serisi araçların. 2008 A4 var şu an, o daha iyi. Audi ile VW arası fark kalmamış hemen hemen ve VW daha ucuz, Audi ise aynı fiyattan satışa devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0Kelvin -- 24 Haziran 2014; 0:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedrumFurror

Sıfır olacak araba. Motorun en fazla 1600 olması ise vergide bir avantaj.

Edit: Objektif bir yorumum var. Ben Audi'yi sevmeme rağmen malzemesini çok kalitesiz buldum 2014 serisi araçların. 2008 A4 var şu an, o daha iyi. Audi ile VW arası fark kalmamış hemen hemen ve VW daha ucuz, Audi ise aynı fiyattan satışa devam.

katılıyorum , Eğer yeni kasa bekleniyorsa Tiguan yerine Kaşkay yada Kuga alınabilir, 2. el takıntısı yoksa x3, q5 yada range rover bakilabilir.
  • quote:

quote:

Sıfır olacak araba. Motorun en fazla 1600 olması ise vergide bir avantaj.

katılıyorum , Eğer yeni kasa bekleniyorsa Tiguan yerine Kaşkay yada Kuga alınabilir, 2. el takıntısı yoksa x3, q5 yada range rover bakilabilir.

Pederin hafiften var ikinci el takıntısı. Şu anki A4'ü verecek zaten her türlü aldığı yere. 2008 model, 35.000 verirler diyoruz. Bu yüzden ikinci el alması zor da biraz arabayı vereceği için.
    Gerçi aracı DOD alacaktı, belki DOD'dan ikinci el alırken eldeki araç da satılabiliyordur?
    Tiguan alacaksa tamam da, onunla aynı özellikteki Q3'e o fiyat fazla. O parayı verecekse de hakkını almalı bence de. Bkz. Q5 ikinci el.

Kaşkayi'ye ve Kuga bakarım sabah. Onları da içeren bir durum raporu çıkarırım.

Teşekkürler.

• Önemli değil Hayırlı akşamlar .
  • quote:

Önemli değil Hayırlı akşamlar .
    Şu anki sorum şu:
    Tiguan'ın da Q3'ün de bazı eksileri var ve bunlar iki araç arasında kalmaya sebep oluyor. Öneriniz nedir?

Bana sorarsanız Q3 almaya değmez ama VW malzeme kalitesi biraz daha kötü ve çok yakıyor.
  • Çok yakıyor demişsiniz, aradaki fiyat farkıyla ömür boyu binilir keyfi çıkarılır , birkaç donanım eksiği o arabayi iyi yada kötü yapmaz . Audi Q3 de öyle şahşanlı bir araba değil .
  • Nejoz kullanıcısına yanıt
    Pederde "Audi fetişi" var diyebiliriz. Ona rağmen hala Tiguan ile gidip geliyorsa Tiguan'da karar kılar herhalde.
    Alacağı bayide Sport&Style paketli siyah araç kalmış o da bir tane. Ne dersiniz?
  • quote:

Şu anki A4'ü verecek zaten her türlü aldığı yere. 2008 model, 35.000 verirler diyoruz.

• quote:

Pederde "Audi fetişi" var diyebiliriz. Ona rağmen hala Tiguan ile gidip geliyorsa Tiguan'da karar kılar herhalde.
    Alacağı bayide Sport&Style paketli siyah araç kalmış o da bir tane. Ne dersiniz?

Eğer yeni kasayı beklemiyor ise direk onu almalı, Audi diyede adamcağız borca girmemeli, yakıta harcar her sene tatile gider keyif yaparsınız .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.