Bildirim
Büyük Tartışma Seat Ateca mı Nissan Qashqai mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence her ikisi de değil, kullanıcısı olduğum ASX bence her iki araçtan da daha iyi ve üstün ancak Türkiye şartlarında yeterli reklam ve kampanyası yapılmadığı üzerine düşülmediği için istenildiği kadar satmıyor, satın alan kişi ise vazgeçemiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: YaYa
Bence her ikisi de değil, kullanıcısı olduğum ASX bence her iki araçtan da daha iyi ve üstün ancak Türkiye şartlarında yeterli reklam ve kampanyası yapılmadığı üzerine düşülmediği için istenildiği kadar satmıyor, satın alan kişi ise vazgeçemiyor.
Otomatik şanzıman opsiyonunun olmaması ve daha önce yüksek hacimli dizel motor ile gelmesi elini güçsüzleştiriyor;) -
Ateca daha iyi. Qashqai insanlar tarafından şişirilen bir balondur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tucson ve Sportage varken ikisi de cacığa konan salatalıktan öteye gidemez.
Ikiside hosuma gidiyor dogrusu.
Forumda Qashqai hakkında sürü sikayeti olan vardi.Büyük tartismaya gerek yok.Bence Tucson.
Biri dsg digeri nissan xtronic.
Gidilecek yere yuruyerek gitmek daha az riskli
quote:
Orijinalden alıntı: YaYa
Bence her ikisi de değil, kullanıcısı olduğum ASX bence her iki araçtan da daha iyi ve üstün ancak Türkiye şartlarında yeterli reklam ve kampanyası yapılmadığı üzerine düşülmediği için istenildiği kadar satmıyor, satın alan kişi ise vazgeçemiyor.
Şu millet ne zaman kendi arabasının en iyi olmadığını anlayacak merak ediyorum.Mitsubishi gitsin kumda oynasın -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
+ 3008'i eklemek lazım.
Tucsondaki tasarım çok güzel fakat malzeme kalitesi Sportage'den biraz daha düşük.
Bence en iyisi 3008, o da çok pahalı ama yapacak birşey yok artık hepsi pahalı
İkisi arasıdan 4x4 Ateca'ya hayır demezdim. Fakat bu segmentte bir araç alacak olsam ilk önceliğim Ford Kuga ve Hyundai Tucson'dan biri olur, ondan sonra Seat Ateca'ya bakardım. -
Hyundai, Seat, Nissan(Patrol Hariç) piyasada emzikle dolaşırken, Mitsubishi zaten kumda oynuyordu. Bkz: Dakar Rallisi ve Mitsubishi Pajero. -
quote:
Orijinalden alıntı: seco917
Hyundai, Seat, Nissan(Patrol Hariç) piyasada emzikle dolaşırken, Mitsubishi zaten kumda oynuyordu. Bkz: Dakar Rallisi ve Mitsubishi Pajero.
Ben pajero'dan falan bahsetmiyorum,asx'ten bahsediyorum.Hani ikisinden de üstünmüş ya -
Kadjar
quote:
Orijinalden alıntı: Abstraction
quote:
+ 3008'i eklemek lazım.
Tucsondaki tasarım çok güzel fakat malzeme kalitesi Sportage'den biraz daha düşük.
Bence en iyisi 3008, o da çok pahalı ama yapacak birşey yok artık hepsi pahalı
3008'den Tucson veya Sportage'da ki o mini SUV havasını alamıyorum.Benim kişisel görüşüm tabi.3008'in en önemli kozu 1.6 BlueHdi motoru.Tucson ve Sportage'a 1.6 136 hp'lik CRDI motor ve 7-DCT gelse satış rekoru kırar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Sportage'ı eleyin bu listeden
Son yaptıkları zamlar sonrası fiyatları coştu.
GT Line 1,6 T-GDI Prestige 198.200 TL. BENZİNLİ
GT Line 2,0 Dizel Prestige 281.900 TL. DİZEL
Audi Q3 1,4 Benzinli 176.000 TL
Audi Q3 2,0 Dizel 266.000 TL
Buna sadece çüşşş denir.
Not: 2015 Sportage sahibiyim -
Ben de şu linki paylaşayım yeni okumuştum:
Auto ExpressPeugeot 3008 vs SEAT Ateca vs Renault Kadjar | Auto Expresshttp://www.autoexpress.co.uk/peugeot/3008/98282/peugeot-3008-vs-seat-ateca-vs-renault-kadjar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Qashqai
led farla bi xenon farı ayırt edemeyen powersift için tam otomatik şanzıman diyen adamın testi bu GEÇİNİZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 30 Ocak 2017; 12:26:50 > -
quote:
Orijinalden alıntı: C4_1400
quote:
Sportage'ı eleyin bu listeden
Son yaptıkları zamlar sonrası fiyatları coştu.
GT Line 1,6 T-GDI Prestige 198.200 TL. BENZİNLİ
GT Line 2,0 Dizel Prestige 281.900 TL. DİZEL
Audi Q3 1,4 Benzinli 176.000 TL
Audi Q3 2,0 Dizel 266.000 TL
Buna sadece çüşşş denir.
Not: 2015 Sportage sahibiyim
1.6 motorun 198bin olduğunu görünce, yok artık herhalde yazarken yanlışlık oldu diye düşündüm. Sitesinden baktım, baktım, bir daha baktım 198bin tl. 1.6 hacimli c sınıfı yerden yükseltilmiş araç. Maşallah istikrardan öleceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- opel astra h kasa
- flexride şasi nedir
- kırmızı ışıkta otomatik vitesi boşa almak
- toyota rav4 yorum
- hyundai bayon 1.0 t-gdi yorum
- 1.3 tce motor
- km sorgulama
- lynk & co türkiye fiyat
- skoda fiyat listesi 2024
- citroen c4 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X