Led Far ve Araç Muayenesi
Arkadaşlar merhaba, aracım 2018 model urban 1,3 mjet Fiat Egea. Yaklaşık 2 ay kadar önce farlarımın çok yetersiz aydınlatmasından dolayı biraz araştırma yaparak ve aracımdaki mercekli farlarıma güvenerek led farlara geçiş yaptım ve yeni farlarımdan çok memnunum, geçiş yaparken kafamdaki tek soru işareti acaba bu farlar ile 2 ay sonraki aracın ilk defa gireceği genel muayeneden geçebilir miydim (internetteki aramalarımda bu soruya kesin bir yanıt bulamadım), aslında kafamdaki düşünce muayene zamanı gelince eski halojen sarı farlarımı takıp muayeneye girmekti ancak yeni led farlarımı sanayideki elektrikçime taktırırken far yuvalarının yerleri ve farların değiştirilmesinin sıkıntılı olduğunu görünce bu düşüncemden vazgeçtim.
Bu sabah birazda çekinerek ve muayeneden kalmayı göze alarak led farlarım ile muayeneye girdim ve hiçbir problem çıkmadan (olmassa olmaz far ayarı bozuk hafif kusurunu saymassak) muayeneden hiçbir sıkıntı çıkmadan geçtim.
Kafasında led farlar ile ilgili soru işareti olan var ise muayene hakkında umarım bir nebze yardımcı olabilmişimdir.
Not: Farlarımdan sadece kısalarım led, uzun farlarım ve sis lambalarımda hala orijinal sarı halojen farlar takılıydı. Ancak en kısa zamanda onları da led ile değiştirmeyi düşünüyorum.
Geri Görüş Kamerası
|
Makinadan Çıkan Parça Hakkında
LPG MONTAJI VE MUAYENE
|
LPG ve Araç Muayenesi
|
İlk Defa Araç Alacağım!!!
|
Kombi Garanti Uzatma
|
SEG Klima, Servis ve Montaj
|
Klima ve LPG
|
İstanbul-İzmit Otoyol Durumu
|
HEP DESTEK ![]() TAM DESTEK
|

Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.090
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 47.979 (Bu ay: 1.033)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 256 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic