Şimdi Ara

30.000 liraya d sınıfı öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Bir aile dostumuz yakin zamanda arabasini değiştirmeyi düşünüyor. Ust limit 30.000 lira. Simdiki araçları 2.0 ghia mondeo 1998 model sanırım. O yuzden yeni alacaklari aracin bundan daha kotu bir arac olmasını istemiyorlar. Kriterler şöyle
    1- D sınıfı
    2- Dizel
    3- Minimum 2006 model
    Olacak. Benim aklima direk Peugeot 407 Citroën C5 geldi belki bir de Laguna.
    Daha baska önerileriniz var mıdır ?

Not : Lütfen yok fransız alinmaz oyle kötü boyle kötü demeyin Peugeot 5008 kullanicisiyim arac 130.000 de olmasina ragman bana en ufak masraf acmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toyota Avensis Executive Elegant 2.0
    Bizde yok ama dusunuyoruz..

• Mondeo 2.0 tdci en iyi seçenek. Passat yada A4 olmaz o paraya. Diğerleri de mondeodan daha iyi değil.

• Laguna 2 iyi bir seçim olacaktır.
  • direk mondeo canlandi kafamda
  • -O-N-U-R- kullanıcısına yanıt
    Benzinli hocam onlar.Ustelik Lpg uyumsuz.Uzun süredir Avensis kullanıyorum. Sırasıyla 1.6,2.0 ve 2.0 dizel kullandım.

30-40 bin lira bandına alabileceğin en iyi sorunsuz D sınıfı araç Avensis tir.
    Dizel olanların yakıt tüketimi muadillerine göre daha az.Kendim dizelini kullanıyorum şuan.
    İkinci eli pek yok.Zaten İstanbulda şuan satılık 8 adet var sadece malum sitede :)
    Alırken km yı kafaniza pek takmayin,bakımı yapıldıktan sonra kesinlikle sizi üzmez.Benimki 2007 olmasına rağmen 322.000 olmak üzere.

Diğer alternatif olarak Mondeo önerebilirim.

• Mondeo 2.0 tdci geliyor insanın aklına kriterleri okuyunca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    60.000 TL'ye Kadar Motosiklet Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O fiyata alıcağınız d sınıfı araba çok yüksek km li yaşlı arabalar olucaktır en azından c sınıfı bakabilirseniz daha sorunsuz olucaktır şahsi görüşüm
  • Laguna
  • hocam, aynı fiyata E sınıfı önerenler çıkmasın

bence modeo iyi seçenek. aynı aracın modelini yenilemiş olacaktır.
  • Eski kasa epicalar var, bence çok güzel araç ancak eminim sıcak bakmayacaksınız
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-sahibinden-temiz-272605080/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevenashty -- 21 Şubat 2016; 6:25:09 >
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Hocam zamaninda bu arabanin hastasiydim. Ama sormak lazim benim sicak bakmam önemli degil

• 2.0 tdci jatco mondeo

• Mondeo mk2 kullanana bir mk3 mondeo yakışır. 2.0 benzinli + LPG düz vites ile (benzinli motorun otomatiği iyi deği), dizel isteniyorsa 2.0 dizel ve tabii ki muhteşem Jatco otomatik şanzıman alınır. Aracın yolda tank gibi gidişiyle mest olunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paralel Williams

O fiyata alıcağınız d sınıfı araba çok yüksek km li yaşlı arabalar olucaktır en azından c sınıfı bakabilirseniz daha sorunsuz olucaktır şahsi görüşüm

Mantıken dediğiniz gibi olması lazım ama saçmasapan Türkiye araç piyasasında durum öyle değil. Aynı model dizel focuslar, mondeolardan daha pahalı :)
  • 30 bin'e alınacak 2006 model D sınıfı ya kazalıdır yada motor 300 bin km üstüdür, 2 rektefiye yemiştir. C sınıfı araçlara yönelmek daha mantıklı. Zaten araçların boyutları arttı, teknolojileri yükseldi 2008 model C sınıfı araç 98 Mondeo kadar konforludur en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anyhill -- 21 Şubat 2016; 10:58:09 >
  • 2.0 veya 1.6 2000 model laguna
  • japon ve kore bakmanı tavsıye ederım. Bir de dizel tavsıye etmem. Konfor aracıdır bunlar karavan cekmedıkten sonra dızel için riske girilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

30 bin'e alınacak 2006 model D sınıfı ya kazalıdır yada motor 300 bin km üstüdür, 2 rektefiye yemiştir. C sınıfı araçlara yönelmek daha mantıklı. Zaten araçların boyutları arttı, teknolojileri yükseldi 2008 model C sınıfı araç 98 Mondeo kadar konforludur en az.

En azından mondeo için bu dediğin yanlış. Ben yakın zamanda aldım piyasa öyle değil. 30000'e kazasız (boyasız demiyorum) 150.000 km civarı 2006 mondeo 2.0 dizel alabilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.