Emrahray kullanıcısı beni dolandırmıştır
Merhaba yaklaşık 1 saat kadar önce özel mesaj kutuma bir mesaj geldi çek satış bölümüne Alınık 2 adet paribu cineverse kod aranıyor diye yazmıştım bu şahıs bana ulaştı ve bir fiyatta anlaştık daha sonra ödemesini yaptım fakat kodları göndermedi ve sonra hesabının çalındığını kendi yazmadığını söyledi zararımı karşılaması gerektiğini ve bu durumun beni ilgilendirmediğini söylediğimde oralı olmadı. Dakikalar içinde nasıl hesap çalınır onuda anlamış değilim bugüne kadar bu forumda bir çok kişiyle çalıştım ama malesef bende dolandırıldım bundan sonra referansı yüksek olmayan kimseyle iş yapmam.
Toplam 275 TL Dolandırıldım.
KANIT SS LER
Hiç mi sorgulamıyosunuz?
Bu başlık sadece çalışan mavi - beyaz yaka 25 yaş üstü arkadaşlar içindir 25 yaş altı asosyal ergenler yazmazsa iyi olur.
Hergün sabah 8'de kalkıp işe gidiyorsunuz akşam belki 17.00 belki 18.00 belki daha geç saatlerde çıkıp evinize gidiyorsunuz hayatınız bundan ibaret başka birşey yok. Ne kadar maaş alıyorsan al istersen 30k maaş al önemli değil hiç mi hayaliniz yok hiç mi ben bişey yapıyorum ama ne yapıyorum ne demiyosunuz bu kadar mı hayatınız değersiz kardeşim.
Kesinlikle yargılamıyorum meraktan soruyorum inanın bunca stres-sıkıntı yolda görsen selamını almiycağın tiplerle aynı ortamda hergün bulunmak arabası olmayanı için özellikle istanbul da toplu taşıması kalabalığı pisliği trafiği ya saymakla bitmez a.k böyle yaşamak bir insanı ne şekilde motive edebilir? Sadece karnın doyuyo ve bir 4 duvarda uyuyosun bu mu olay yani.
27 Eylül 2021 PAZARTESİ 17:00 DH İSTANBUL Buluşması
BÜYÜK DH İSTANBUL BULUŞMASI KATILMAK İSTEYENLER YAZABİLİR
YER : KADIKÖY VAZGAL CAFE
ÇOK RENKLİ VE BOL MUHABBETLİ BİR BULUŞMA OLACAĞINA EMİNİM.
Youtube kanal projesi için ekip
Merhaba yeni bir youtube kanalı acma fikrim var kanal için ekip kurmak istiyorum genel olarak sokak roportajları gibi bir projem var (siyasi değil) detayları ilgilenen arkadaşlarla görüşücem muhabir var kamera arkası ve montaj icin arkadaslar arıyoruz.
KAÇ KERE GAZ ÇIKARTIYORSUN
İŞTE HARİKA BİR SORU O 12 ÇİZGİLİ BÜZZÜKTEN GÜNDE KAÇ KERE PİS GAZLAR ATIYOSUN BU GÜZEL TOPLUMA VE DÜNYAYA?
100 bin tl agır hasarlı sandero
|
|
Aracınızı satmayı düşünürmüsünüz kartları
|
Son Giriş: 17 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.154
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 79.012 (Bu ay: 1.333)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 683 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic