Şimdi Ara

960 bin tl ye kadar 2. el araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Yavuz Alper Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba , 960 bin tl bütçem var ilk arabamı alacağım bu yüzden çok büyük bir bilgiye sahip olmamakla birlikte 2 aylık bir araştırmam var.

Aklımda olan araçlar :

2020 üstü Peugeot 208 Aluure paket

2020 üstü Opel Corsa Elegance paket

2022 üstü Fiat Egea Cross (1 Milyondan Aşağı maalesef çok görmediğim için pek umudum yok.)

Kesinlikle her türlü öneriye açığım. Yukarıdaki araçları saymamın sebebi yıl sebebiyle araç içi teknolojilerinin gelişmiş olması.

Araçtan beklentim :

Otomatik olması.

İçerisinde geri görüş kamerası park sensörü apple car , android , vs gibi özelliklerin araç ile beraber gelen hali ile bulunması. (Reno Clio lara taktırılan ek özelliklerin çok büyük sıkıntılı olduğunu keşke kendinden olan yüksek paketleri alsam diyen cok fazla arkadasım oldugu ıcın fabrika cıkıslı olmasını tercih ediyorum.)

Kilometresinin 60-70 binden fazla olmaması. Tramersiz Hatasız boyasız fiyatı olması ve son olarak yakıt tasarrufunun iyi olması. ( Bu sebeple yukarıya mpi araçları eklemedim.) ve biraz da olsa yakışıklı bir araba olması. (Citroen serisini de bu sebepten eklemedim.)

Yardımcı olabilecek dostlara şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mraxis -- 3 Şubat 2025; 19:39:10 >

• kia rio tekno paket psa grubuna nispeten çok daha sorunsuz ve güzel bir araç.
    yakıt tasarrufu düşünülüyorsa lpg ile uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamyonlarkavuntaşır -- 3 Şubat 2025; 19:52:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba gaz ile yakıt tasarrufu sağlayacak arabalara bakamıyorum maalesef oturduğum yerin otoparkına dahi sokamayacağım sonra arabayı :(

• Mraxis M kullanıcısına yanıt

haklısınız ben de son 3 aracımda kapalı otopark sıkıntısı ve yeni nesil motorların lpg uyumsuzluğu nedeniyle kullanmıyorum. siz tasarruf yazmış olduğunuz için lpg düşünülebilir yazdım. diğer tüm beklentileri ziyadesiyle karşılayacak bir araç rio.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam psa grubundan kesinlikle uzak dururdum. Motorlarının ciddi sıkıntıları var. Fena baş ağrıtabilir. Geriye bi egea kalıyor olabilir alınabilir özellikle 1.6 multijet motorla fakat o büyük bir araba diğerleri gibi değil. Sana ufak hızlı bir araba mı lazım, büyük geniş bir araba mı lazım onu belirtmemişsin. Ufak segmentte madem otomatik piyasa arabası bakıyorsun, ben olsam 2020 clio 1.3 tce veya 2020 polo 1.6 tdi scr alırdım. İkisininde otomatiği alanın en iyilerinden. Reşat altını gibiler. Hızlılar ve yakıt ekonomileri çok iyi.

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar cevabınız için teşekkür ederim. Esasında küçük olması gibi bir takıntım yok o sebeple egea cross u da cok sevdiğimden o da aradıklarımın arasında. İlk arabam olacak ve maalesef araba konusunda çok fazla bir bilgim yok o yüzden buraya danışmadık istedim verdiğiniz tavsiyeler hakkında araştırma yapacğaım hocam teşekkürler değerli yorumunuz için

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Ayrıca Polo tdi da orta kilometrede değişeni olmayan araçlar maalesef bütçemi çok aşıyorlar gönül çok ister almak ama milyonun üstüne çıkmam maalesef imkansız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Megane 4 bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.