1.8 milyon TL ye kadar sıfır araç önerisi
-
-
Hyundai Tucson (tercihim) veya Peugeut 3008 Allure.
-
O paraya tesla aldım, şimdiye kadar aslında vergiye para verdiğimizi bir kez daha anladım. bence 1,5-2,5 m arası en alınası araç bu . -
ben de tesla demeye geldim. tek motor ile bu butçeye iniyor Y model. gerisi gereksiz heyecan gereksiz macera
-
Hocam elektrikli araç şu anda düşğnmüyorum
-
Sanırım o araçlar biraz daha pahalı bütçeyi aşıyor sıfırları
-
Kesinlikle Tesla alınır . -
pOlO
-
Araç ihtiyacınız çok acil değilse o parayı faize atıp aylık en az 65-70 bin tl alabilirsiniz. Şahsen ben 1.5 e tucson aldım 4 ay önce pişmanım. Keşke motor kullanıp 2 3 ay bekleseydim de faiz parasıyla 1750 civarına biraz daha borçlanp sıfırını alsaydım. Ama araçtan çok memmunum :)
-
lynk & co 01 istanbulda bostancı eski hyundai genel merkezine yer yapıyorlar şuan hibrit gelecekmiş belki o fiyatlara düşerler
-
Güle güle kullanın:)
-
Peugeot 408, Cupra Formentor, Kia Sportage. Bu 3 seçeneği incelemeniz tavsiye ederim. Az kullanılmış 1-2 yaşındaki seçenekler bu bantta.
-
Teşekkürler
-
1.9 milyona Mini Countryman var. Elektriğe karşı önyargı yoksa 1. tercihim olurdu o bütçeyle.
-
Konu başlığında belirttiğimiz konuyu bi arkadaşımız için bakıyorduk, kendisi hyundai elite paket elantra da karar kıldı. Yardımlarınız için teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X