1.8 milyon TL ye kadar sıfır araç önerisi
-
-
Hyundai Tucson (tercihim) veya Peugeut 3008 Allure.
-
O paraya tesla aldım, şimdiye kadar aslında vergiye para verdiğimizi bir kez daha anladım. bence 1,5-2,5 m arası en alınası araç bu .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de tesla demeye geldim. tek motor ile bu butçeye iniyor Y model. gerisi gereksiz heyecan gereksiz macera
-
Hocam elektrikli araç şu anda düşğnmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım o araçlar biraz daha pahalı bütçeyi aşıyor sıfırları
Kesinlikle Tesla alınır .
pOlO
-
Araç ihtiyacınız çok acil değilse o parayı faize atıp aylık en az 65-70 bin tl alabilirsiniz. Şahsen ben 1.5 e tucson aldım 4 ay önce pişmanım. Keşke motor kullanıp 2 3 ay bekleseydim de faiz parasıyla 1750 civarına biraz daha borçlanp sıfırını alsaydım. Ama araçtan çok memmunum :)
-
lynk & co 01 istanbulda bostancı eski hyundai genel merkezine yer yapıyorlar şuan hibrit gelecekmiş belki o fiyatlara düşerler
-
Güle güle kullanın:)
Peugeot 408, Cupra Formentor, Kia Sportage. Bu 3 seçeneği incelemeniz tavsiye ederim. Az kullanılmış 1-2 yaşındaki seçenekler bu bantta.
-
Teşekkürler
1.9 milyona Mini Countryman var. Elektriğe karşı önyargı yoksa 1. tercihim olurdu o bütçeyle.
-
Konu başlığında belirttiğimiz konuyu bi arkadaşımız için bakıyorduk, kendisi hyundai elite paket elantra da karar kıldı. Yardımlarınız için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X