Şimdi Ara

Pert dünyası.com'dan araç alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu siteden daha önce pert araç alan var mı?Nasıl güvenilir bir site mi?Elimdeki parayla bu siteden araç alıp yaptırıp satmayı düşünüyorum.Hatta kaporta ve motor gibi aksamlar hariç tampon,far,radyatör vs aksamları kendim alıp takabilirim.Bugün bu siteye üye olup kendileri ile konuştum.Sitedeki araçların alım satım işlemi şu şekilde işliyor;

-Önce siteye üye olarak hesaplarına 5000 tl teminat yatırıyorsun.
    -Daha sonra sitedeki tüm araçları görebiliyorsun.
    -Gördüğün araçlardan beğendiğini yerinde almadan önce bakman gerekiyor.
    -Otopark borcu olup olmadığını öğrenmek gerekiyor.
    -Daha sonra site üzerinden açık artırma ile ihaleye giriyorsun.
    -İhale sende kalınca arayıp araç satışı için onlara vekalet veriyorsun.
    -Daha sonra onlar da noterden satışını alıp sana çekici ile adresine gönderiyorlar

Tabi bunlara bakılırsa iş iyi gibi gözüküyor ama esas olan aldığına değecek mi?Bu konuda sizlere danışmak istiyorum.Mutlaka bilgisi olan vardır.Sizce bu siteden bu şekilde araç almak mantıklı mı sizce arkadaşlar?

• Arkadaşlar hiç mi bilgi sahibi olan yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üye olarak hesaplarına 5000 yatiriyorsun derken?
    Konunun açılması bile Tosuncujlardn ponzilerden vs ders alinmadiginin kanıtıdır.. 100 adam üye olur anlatır etrafına zaten pert toplayan adamlar birbirini tanır az çok, 1000 kişi olunca da 5Milyonu al ver elini Avrupa miss

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Üye olarak hesaplarına 5000 yatiriyorsun derken?
    Konunun açılması bile Tosuncujlardn ponzilerden vs ders alinmadiginin kanıtıdır.. 100 adam üye olur anlatır etrafına zaten pert toplayan adamlar birbirini tanır az çok, 1000 kişi olunca da 5Milyonu al ver elini Avrupa miss
    Hocam yanlış anladınız galiba.Site öyle naylon bir işletme sitesi değil.Sikayetvar.com da okuduğum kadarıyla bu siteden araç alıp satanlar var ve hiçbirisi de öyle paramı gaspettiler vermediler şeklinde mesaj yazmamış.Yani site sahibinden.com gibi sürekli alım satım yapılan bir site.Dh forum gibi bir sitede bilinmemesini yadırgadım tabi.
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla şahıs işletmesi. E-sovtaj sitesinden almak da mantıklı olabilir. Oraya da bakmanızı öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • site hakkında bilgim yok fakat böyle araçlarda genelde anahtarı da olmuyor bilginiz olsun.Yani anahtar kayıp diyorlar aracı alırken mecburen anahtarcı da çağırmanız gerekebiliyor.Ya da otoparkcı aracı verirken anahtar parası da isteyebiliyor.
  • bunun için devletin kendi organizasyonu yok muydu yahu 🤔
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koçtaş'tan ürün alan var mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Hocam yanlış anladınız galiba.Site öyle naylon bir işletme sitesi değil.Sikayetvar.com da okuduğum kadarıyla bu siteden araç alıp satanlar var ve hiçbirisi de öyle paramı gaspettiler vermediler şeklinde mesaj yazmamış.Yani site sahibinden.com gibi sürekli alım satım yapılan bir site.Dh forum gibi bir sitede bilinmemesini yadırgadım tabi.

Alıntıları Göster
    tosuncukta ilk para dağıtıyordu
    ben bu şekilde bir yerden bırak araba almayı günahımı bile almam bu iş önce aracı görürsün beğenirsin ihale için para yatırırsın sonra kalırsa kalır ne o yüz görümlüğü gibi aracı görmeden 5000 para araba ticareti yapacaksan temiz araç al sat ac önüne ilan sitelerini takip et temiz al rahat sat bu kadar basit bende yılda bir altı ayda bir araç değiştiririm satarken zorlanmam alırkende temiz araç alırım zarar etmedim arada 1 araç sattım eski aracım olsa 55000 satamazken arada 1 al sat şuanki aracım 83000 eder sadece 3500 tl üst verdim
    pert işi yapan çakallardan etrafınızda tanıdığınız yoksa size bir şey kalmaz

• bu siteden araba alabilen varmı hiç ?

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Başkan naptın ? Araç aldın mı siteden hiç ?

• Yok valla.Köprü altından o kadar su aktı ki perte bile güç yetmez 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 7 Temmuz 2023; 20:23:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.