Otonomi/Ankara'dan Araç Alan Var mı?
-
-
hayatın çok monoton geçiyorsa, hayattan zevk almıyorsan işte tam fırsatı. otonomi'den alacağın araç sonrası hayatın çok heyecanlı olacak. mahkeme, kavga, dolandırılmak vs vs. full + full heyecanın içine dalacaksın. bence oradan bir araç al.
-
Araç milyon tlye yakın değilse 50bin çok fazla bir fark. Belki fark az olsa iyi bir yerde baktırıp alınabilir derdim.
-
bazen de ilgi çekmek için düşük fiyat giren emlakçılar galericiler oluyor, arayınca o satıldı da ilan hakkı vs kaldıramıyoruz süresinin dolmasını bekliyoruz diyebiliyorlar. o gitti size 70 bin lira daha pahalısını verelim diyorlar genelde.
-
bence alınır çünkü:
-galericiler iyice mimlendikleri iççin eskisi gibi 500binde arabayı alıp KM düşüreyim, allayıp pullayıp hasar kayıtsız satayım olaylarına pek girmiyorlar. Kendileri de biliyorlar kanunların tüketicinin yanında olduğunu. Bu sebeple temiz arabanın bilhassa galericilerde olduğunu düşünüyorum. Bunu da şundan test ettim; almak istediğim kondisyonda arabayı Otonomi'de 3 farklı galericide buldum, 3ü de araçlarına sonuna kadar ekspertiz garantisi veriyor. Tabi laf sözle olmaz ben istediğim ekspertize götürebilir miyim dedim (adını çok duymuşsunuzdur, dolandırıcıların korkulu rüyası) hiçbiri itiraz etmedi sadece yakıt çok yakar diyen oldu onda da tabi yakıtı karşılarım dedim.
alınmaması için ise: galericiler kesinlikle burunlarından kıl aldırmıyorlar. adam 232,500 yazmış. Düz 232 yapsa kapora vericem belki o gün deviri yapıcaz ama yok bi egolar havalar 500 lira benim hatırım için inmiş de neymiş. Ben sattığım 80Bin liralık arabada 2000 lira inerken adam 500 lira anca iniyor. Böyle olunca da lanet olsun deyip biniciye yöneliyorsun. Onda da haliyle pazarlık şansın daha yüksek oluyor.
-
Puhahahaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lafı uzatmaya gerek yok önünden bile geçme derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne iyi yürekli insanlar var dimi. 50 bin TL ucuza araba veriyorlar. Üstelik dürüstlüğü ile nam da salmislar.
Ben aldım da otonomi galericilerin toplandığı sitenin adı, yüzlerce esnaf var. Biri düzgün araba alıp satar, öteki kötü araç alır ama kusurunu söyleyerek satar, beriki kötü aracı alır süsler satar.
Satıcı gerçekten güvendiğiniz bir yakınınız olmadıkça otonomi, caddedeki bir galeri, 10 yıllık sahibi veya al-satçı olması fark etmez. Her şeyine detaylı bakacak, kendi bulduğunuz ekspertize gireceksiniz. İlan bariz şekilde yazanlar doğru değil diyorsa da eleyip geçeceksiniz.
50bin indirim hususuna gelince milyonluk bir araçtan bahsetmiyorsak mümkün değil. Araç 400bin diyelim, acil 350ye verecekse komşu galerilerden birinde illa ki nakit vardır, 360-370e alır, araç kullanıcıya nasip olmaz.
-
İngilizce bir laf var : "Too good to be true" yani "gerçek olamayacak kadar iyi". Hiç bulaşma, kimse piyasa fiyatının 50k altına araç satmaz, kimse ama kimse. Aklını karıştırmış görüyorum ki, emin ol muhakkak bir şeyleri vardır muhakkak.
-
6 Megane 4 baktık. Sadece birisi hatasız boyasız dedi ama Renault Portta baktığımızda arka komple hasarlıydı bagaj havuzu değişene kadar. Onun dışında 2sini beğenmedik hor kullanılmış diğer ikisi de pahalı geldi ve birini aldık gayet memnunuz. Normal araba :)
-
Arkadaşlar otonomi de akbaba diye galeri var kesinlikle onlardan alış veriş yapmayın üç kağıt yalan dolan gırla
Uzak dur asla, aracını takasa verme. Gerekirse benzin dök yak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hayatın çok monoton geçiyorsa, hayattan zevk almıyorsan işte tam fırsatı. otonomi'den alacağın araç sonrası hayatın çok heyecanlı olacak. mahkeme, kavga, dolandırılmak vs vs. full + full heyecanın içine dalacaksın. bence oradan bir araç al. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X