Dostlar siz olsanız hangi ikiliyi tercih ederdiniz ve neden?
-Grundig GPWM 92855
-Grundig GPDH 9854
vs
-Bosch WGA142Z0TR
-Bosch WQG24100TR
Toplam fiyatları hemen hemen aynı.
Ofis İşleri İçin Sistem Tavsiyesi
Merhaba, ofis işleri için bir sistem toplayacağım entegre ekran kartlı AMD işlemciler ile kurmayı düşünüyorum ama uzun zamandır ofis için PC toplamadım. Tavsiyeniz var mıdır bileşen olarak? Tercihen küçük bir kasa olması ve olabildiğince ucuz olması lazım.
Kasa Boyutu Küçültme Hakkında Yardım Lazım
Merhaba dostlar, benim uzun zamandır kullandığım kasayı daha kolay taşınabilir hale getirmek istediğimden kasa boyutumu küçültmek istiyorum. Daha önce hep midi tower alıp geçtiğim için bu küçük kasa işinden pek anlamıyorum. Aşağıda yazacağım bileşenler ile böyle bir iş yapabilir miyim, eğer yapabilirsem bir iki kasa örneği alabilirsem sevinirim.
Msi b350m bazooka
Gigabyte gtx 1080 windforce (tam boy 3 fanlı ekran kartı)
Arctic freezer 34 işlemci soğutucusu (ekran kartından 2-3 parmak daha uzun)
Şimdiden teşekkürler.
Bazı bayiler araçların arkasına isimlerinin yazdığı yarı şeffaf sticker'lar yapıştırıyor ya, bunları arka cam resistansına zarar vermeden nasıl sökebilirim deneyimi olan var mı arkadaşlar?
18 inç yaygın lastik boyutları
18 inç jantta 40-50 yanak civarı en yaygın (dolayısıyla fiyatı/bulunabilirliği en uygun) lastik ebatları neler?
Antifriz Marka Tercihiniz
Antifriz konusu biraz bulanık, motor yağı gibi kullanıcının hemen anlayacağı etkileri yok ve motor yağı kadar sık değişmiyor. O yüzden genel bir değerlendirme yapıp tecrübelerimizi paylaşsak iyi olur gibi geliyor.
Bu yüzden soru şu:
Kullanıp memnun kaldığınız antifriz markası ne?
Soru basit: premium markalardan olmayan en konforlu C segment araç hangisi?
Dayanıklılık, sağlamlık, üretim kalitesi, dış tasarım vs. önemli değil. Yol sesi, rüzgar sesi, yoldaki bozuklukları hissetme, çukurlarda sallanma, motor sesi gibi durumları olmayan C segment aracı sizce hangisi daha detaylı olarak sorarsam.
Üretim kalitesi düşük olmasına ve sorunlara gebe olmasına rağmen golf ve 308 bence konforlu araçlar.
2021 PSA Otomatik Şanzıman
Eskiden peugeot şanzımanları büyük sıkıntılı idi, hala bu sorunlar devam ediyor mu? 1.2 motorların veya şanzımanların kronik problemi var mı?
Kızdırma Bujisi Kırılması
Kızdırma bujisinin kafası kırılırsa araç kullanılmaya devam edebilir mi? Tecrübesi olan var mı? Yoksa tornacı çağırıp çıkarttırmadan marja basılmıyor mu?
Bu motoru kullanan, duyan, deneyimleyen var mı? Amerika'da 2.0 turbo'nun yanında çok talep görmüyor hatta önerilmiyor ama sebebini bilmiyorum açıkçası. Bilinen kronik problemleri var mı?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.110
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 49.938 (Bu ay: 1.360)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.568 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası