Şimdi Ara

Antifriz Marka Tercihiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Antifriz Marka Tercihiniz

(En Son Oy Tarihi: 23.7.2024)
Giriş
  • Antifriz konusu biraz bulanık, motor yağı gibi kullanıcının hemen anlayacağı etkileri yok ve motor yağı kadar sık değişmiyor. O yüzden genel bir değerlendirme yapıp tecrübelerimizi paylaşsak iyi olur gibi geliyor.

Bu yüzden soru şu:

Kullanıp memnun kaldığınız antifriz markası ne?

• Total Glacelf Supra kullanıyorum.

• Castrol kırmızı vs PO kırmızı çok farkediyor mu, ikisini de kullanan var ise.

• opel servisde değiştiriyorum kendi ürünü turuncu renkte gm kullanıyor

• Petrol ofisi kulanıyorum iyi gibi
  • Opet biraz dandik gibi, shell baya iyi. Total ve petrol ofisi de gayet güzel
  • Mobil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi marka filament
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Total Glacelf Supra
  • Petrol ofisi en uygun fiyatlı ve üzmeye kalitede bir ürün üretiyor zaten çamurlaşma tıkanma ve donmaözelliğini koruma ile yeterli oluyor
  • Castroll Radicool kullandım memnunum. Gerçi başka bir marka kullansam çok değişir miydi bunu bilmek zor. Bunu ancak bir otomobili 15 yıl kullanan ve düzenli olarak soğutma sıvısını değiştiren bilebilir diye düşünüyorum.
  • Shell

• Petrol ofisi super antifriz koydum, eski antifrizli saf su karışımının tamamını boşaltıp, inşallah bir sıkıntı yaşatmaz.

%50 po süper antifriz + %50 saf su olacak şekilde karışım yapıp bu karışımı araca doldurdum, sistemin havasını aldım.

• Nedense en alttaki güzide açıklamalı antifrize oy veresim geldi. Cümleye bak
  • Lubex alıyorum sürekli -56 hazır karışım, kullanıma hazır. Kaynama noktası 117 derece.
  • 30 liraya satılan boyayla renk verilmiş merdiven altı üretim antifrizi 15 liraya bulmaya çalışıyorum seçeneği olmalı....   ....

Castrol

Petrol Ofisi

Shell... hangisini bulursak

• Petrol Ofisi Extended Life Coolant ürünü tek geçerim. Hem uygun hem çok kaliteli.
    Total Glacelf Auto Supra da kaliteli ürün.
  • carousal C kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle karışım yaptım, po extented life coolant kullandım. Yarısı da saf su. 2 sene sonra ölçtürdüm -51 gösteriyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.