Soru basit: premium markalardan olmayan en konforlu C segment araç hangisi? Dayanıklılık, sağlamlık, üretim kalitesi, dış tasarım vs. önemli değil. Yol sesi, rüzgar sesi, yoldaki bozuklukları hissetme, çukurlarda sallanma, motor sesi gibi durumları olmayan C segment aracı sizce hangisi daha detaylı olarak sorarsam. Üretim kalitesi düşük olmasına ve sorunlara gebe olmasına rağmen golf ve 308 bence konforlu araçlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Konforlu 2021 model C Segment Sizce Hangisi?
-
-
308 biraz serte yakın bir araç, arka süspansiyonları bağımsız olan golf ve mazda 3 segmentinde konforlu ve yalıtımı iyi araçlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yol sesi hariç corollo&civic kız kardeşler c sınıfının en iyi yürüyenine sahip araçlardır. Dingilli rakipleriyle karıştırmayalım.
Arkadaş herkesin dilinde aynı şey ya dsg harici vw'nin kronik sorunu yok. Dsg de zaten servis bakımlı olursa 2-3 bin tl ye iyi niyet garantisi falan halloluyor. Yani c sınıfı tüm markaların kendi içinde kronik sorunları varken neden vw konusu geçince hemen bazı tipler her yeri dökülüyormuş muamelesi yapıyor anlamıyorum. Bu arada aracım golf değil hiç de olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkgs -- 6 Eylül 2021; 18:59:28 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Golf Leon Scala
-
Bence 1.5 golf.
Böyle olmaz anket açılmalı.
Anket açılsın ki segmentinin banisi olmakla kalmayıp yarım asırdırda lideri ve referansı olan Golf’ ün birinciliği tıpkı objektif otomotiv otoritelerinde olduğu gibi burada da tescillensin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sedan olarak
Octavia-megane-Elantra diyorum corolla ile civic bağımsız da olsalar stabilize asfaltta uğultu da millet konuştuğunu zor anlıcak. Yalıtım malzemesi kullanılmayı unutulmuşlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Megane kullanıyorum. dizel otomatik. araç çok sessiz, yalıtımı çok iyi amortisorler çok konforlu ama bu yüksek hızlarda yol tutuşa olumsuz yansır diye düşünüyorum. bir de uzun vadede reno olodugu için trim sesi endişem var ancak araç şu an için sağlam ve tok.
-
C5 aircross'tan konforlusu daha çıkmadı
Vag sorunlu arabalarıyla meşhur. Sorun sadece dsg imiş gibi davranıp ayrıca vag'ın dsg sorununu çözmeye yanaşmamasına laf etmeyen tipleri de ben anlamıyorum. 50 yıllık benzinle birlikte lıkır lıkır yağ içen motor teknolojisini mi söyleyim, kol kıran motoru mu sayayım, 200 bine gelmeden çöp olan motoru mu sayayım yoksa kazı kazan gibi bazı talihlilere vuran elektronik sorunlarını mı sayayım?
Yeni C4 tür.
Belki bazı noktalarda sınıfının gerisinde ama konfor olarak 1 numara.
-
D segment sayıyor citroen o aracı, D segmente girerse de "en konforlu" demek biraz zor olur.
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Anket açılsın ki segmentinin banisi olmakla kalmayıp yarım asırdırda lideri ve referansı olan Golf’ ün birinciliği tıpkı objektif otomotiv otoritelerinde olduğu gibi burada da tescillensin.Demokratik seçim yapmıyoruz burada, neden golf olduğunu anlatsın söyleyecek sözü olan. İki kelimeyi bir araya getiremeyen otomobilden anlamayan birisinin anketteki oyu pek önemli değil kısaca.
quote:
Orijinalden alıntı: Mhmmd.239
Sedan olarak
Octavia-megane-Elantra diyorum corolla ile civic bağımsız da olsalar stabilize asfaltta uğultu da millet konuştuğunu zor anlıcak. Yalıtım malzemesi kullanılmayı unutulmuşlar.Megane ve octavia fena değil ama elantra'dan emin misin hocam? Pek konforlu olacağını düşünmüyorum genel hyundai/kia ailesinden olduğu için.
C suv c5a
Golf her zamanki gibi c segmentinde konfor lideridir.
Corolla diyenler de çok olmuş, evet yolda konforlu, yağ gibi akarak gidiyor ama şu dışarıdan gelen sesler bütün huzurumu bozuyor benim. Kulak tıkacı olsa en konforlularda başı çekerdi.
-
Golf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Golf un üretim kalitesi dusukmus , hiç eksilmiyor bu tipini sevdiklerim .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Demokratik seçim yapmıyoruz burada, neden golf olduğunu anlatsın söyleyecek sözü olan. İki kelimeyi bir araya getiremeyen otomobilden anlamayan birisinin anketteki oyu pek önemli değil kısaca. |
Golf her zamanki gibi c segmentinde konfor lideridir. Corolla diyenler de çok olmuş, evet yolda konforlu, yağ gibi akarak gidiyor ama şu dışarıdan gelen sesler bütün huzurumu bozuyor benim. Kulak tıkacı olsa en konforlularda başı çekerdi. |
Anket açılsın ki segmentinin banisi olmakla kalmayıp yarım asırdırda lideri ve referansı olan Golf’ ün birinciliği tıpkı objektif otomotiv otoritelerinde olduğu gibi burada da tescillensin. |
Golf un üretim kalitesi dusukmus , hiç eksilmiyor bu tipini sevdiklerim .
|
bu segmentte ki süpriz modeller herkesin bütün kıvırdığı mazda 3 ve kia ceed olur bence. ikisininde arkası tam bağımsız. ikiside konfor ve yalıtım konusunda iddialı.
|
Yol sesi hariç corollo&civic kız kardeşler c sınıfının en iyi yürüyenine sahip araçlardır. Dingilli rakipleriyle karıştırmayalım.
|
Vag sorunlu arabalarıyla meşhur. Sorun sadece dsg imiş gibi davranıp ayrıca vag'ın dsg sorununu çözmeye yanaşmamasına laf etmeyen tipleri de ben anlamıyorum. 50 yıllık benzinle birlikte lıkır lıkır yağ içen motor teknolojisini mi söyleyim, kol kıran motoru mu sayayım, 200 bine gelmeden çöp olan motoru mu sayayım yoksa kazı kazan gibi bazı talihlilere vuran elektronik sorunlarını mı sayayım? |
Golf
|
Çok saçma bir yorum olmuş hocam, test sürüşü yapmanızı öneririm |
Benzer içerikler
- yeni silecek ses yapıyor
- en sessiz lastik
- benzinli araca dizel konması ne kadar masraf
- e180 yakıt tüketimi yorumları
- koah hastası engelli raporu ile araç alabilir mi
- citroen ami özellikleri
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- aynasızlık cezası kaç tl 2024
- telegram indirim kanalları
- plaka sorgulama ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X