Şimdi Ara

En Konforlu 2021 model C Segment Sizce Hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
4.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2018 elantra kullanıcısyım motor yalıtım, amortisör konforu, tok iç yapısı trim sesi yok gayet memnunum en yeni Corolla dan iyi yalıtım işi. Eksikleri yine alman yalıtımı yok arka torsiyon.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

Megane ve octavia fena değil ama elantra'dan emin misin hocam? Pek konforlu olacağını düşünmüyorum genel hyundai/kia ailesinden olduğu için.

Alıntıları Göster

Çok saçma bir yorum olmuş hocam, test sürüşü yapmanızı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu segmentte ki süpriz modeller herkesin bütün kıvırdığı mazda 3 ve kia ceed olur bence. ikisininde arkası tam bağımsız. ikiside konfor ve yalıtım konusunda iddialı.

• İnsanlar 2 ye ayrılır. Daha önce golf sürmüş olanlar ile olmayanlar.

Golf ün bence en önemli artısı yola hakimsin ve aracın içinde her yeri çok iyi görüyorsun. Bu da daha rahat bir sürüş sağlıyor. En uzun kullandığım arabadır sanırım olmaya da devam edecek ama 8 düşünmüyorum .

• 131

• Golf 1970 de bile vardı. Diğerleri daha dünkü çoçuk!! Neydi o Z kuşağı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorunun cevabı değil ama benimde arabada önceliğim konfordur. 7 yıl mazda 3 (2010model) kullandıktan sonra ford modeoya (2012model) geçince yıllarca boş yere ızdırap çekmişim dedim.

• Focus diyorum. Arabada hem daha buyuk lastikler var hem de ruzgar sesi cok zor aliyor.

Sanirsam paketten pakete gore de değişiyor durum mesela megane diyen olmus. Benim sirketin megane'lar konfor ve hissiyat olarak yerlerdeydi. Octavia falan da denemek lazim ama dizel otomatik focus benim cok hosuma gitmisti hissiyat ve konfor olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Vag sorunlu arabalarıyla meşhur. Sorun sadece dsg imiş gibi davranıp ayrıca vag'ın dsg sorununu çözmeye yanaşmamasına laf etmeyen tipleri de ben anlamıyorum. 50 yıllık benzinle birlikte lıkır lıkır yağ içen motor teknolojisini mi söyleyim, kol kıran motoru mu sayayım, 200 bine gelmeden çöp olan motoru mu sayayım yoksa kazı kazan gibi bazı talihlilere vuran elektronik sorunlarını mı sayayım?

Sorun arayan Fransız alsın vag değil fransızlar kadar sorunlu araba üreten yoktur , zamanında sıfır aldığım Laguna 3 den say Megane 2 -3 e kadar sanayide yatacak yerim vardı ciddi diyorum servisteki usta bile Allah bu arabayı kahretsin biz bile bıktık bundan diyordu , 3 nesildir Passat kullanırım bir gün olsun sanayiye gitmedim abartmıyorum en son b7 kasa da 240 bin km de vites sabahları donmaya başlamıştı Erzurum'un soğugunda onuda vites telleri yağladı usta düzeldi. .

Bence sizin niyet başka .

• Eskiden çok test sürüşü yapardım ama son 2-3 yıldır pek yapamadım. Yeni octavia, elantra, ceed vs bilmiyorum.

Konfor çok geniş konu. Süspansiyon, şase, koltuk, donanım, yalıtım, iç mekan vs.

Yapısı gereği sedan araçlar daha konforludur.

Süspansiyon olarak civic, corolla, mazda 3 başarılı.

Şase olarak civic, corolla.

Yalıtım golf, megane.

Test etmedim ama totalde şu an en konforlusu octavia olabilir. Japonlar süspansiyon, şaseden aldığı puanları zayıf yalıtımla kaybeder. Octavia geniş, kullanışlı hacim, iyi yalıtım, sedan karoser. Bariz göze çarpan eksiği yok. Mazda 3 sedan da yalıtım, konfor olarak çok iyi ama piyasada bile kalmadı.

Hb olarak da 308'e konforlu diyen net konfordan anlamıyordur. Araba kütük. Arka taraf evlere şenlik. Süspansiyon lıkır lıkır. İçi dar. İç mekan kullanışsız.

Focus ve astra da sert araçlar. Teste çıkıyorsunuz, 18 jantlı stline focus veriyorlar. Böbrek edition. Daha çok sürücü arabası.

• 1.5tsi dsg golf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oylama yapıyorsak ben GOLF diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

Sorun arayan Fransız alsın vag değil fransızlar kadar sorunlu araba üreten yoktur , zamanında sıfır aldığım Laguna 3 den say Megane 2 -3 e kadar sanayide yatacak yerim vardı ciddi diyorum servisteki usta bile Allah bu arabayı kahretsin biz bile bıktık bundan diyordu , 3 nesildir Passat kullanırım bir gün olsun sanayiye gitmedim abartmıyorum en son b7 kasa da 240 bin km de vites sabahları donmaya başlamıştı Erzurum'un soğugunda onuda vites telleri yağladı usta düzeldi. .

Bence sizin niyet başka .

Alıntıları Göster

Evet niyetim başka. Otomobil firmaları ne zaman vag'ın sorunlu araba yaptığını söylesem 5er lira atıyorlar ibana...

Kol kıran motor, 200 binde kitlenip çöp olan motor, lıkır lıkır yağ içen motor, sıkışık trafiğe gelemeyen sorunlu şanzıman VAG değil mi? "Araştırıp alacazzın yeen" diye 50 senelik yağ içen motoru göklere çıkardılar, sırf aldıkları araba üstün alman teknolojisi ile kol kırıp ellerinde kalmasın diye.

• Golf 7.5 / 8 - Focus MK4

• quote:

Evet niyetim başka. Otomobil firmaları ne zaman vag'ın sorunlu araba yaptığını söylesem 5er lira atıyorlar ibana...

Kol kıran motor, 200 binde kitlenip çöp olan motor, lıkır lıkır yağ içen motor, sıkışık trafiğe gelemeyen sorunlu şanzıman VAG değil mi? "Araştırıp alacazzın yeen" diye 50 senelik yağ içen motoru göklere çıkardılar, sırf aldıkları araba üstün alman teknolojisi ile kol kırıp ellerinde kalmasın diye.

Alıntıları Göster

• Egea (!)  

Kullanmakta olduğum Mazda 3 segmentine göre oldukça konforlu, malzeme kalitesi iyi, yol tutuşu muazzam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 7 Eylül 2021; 12:11:34 >
  • quote:

Demokratik seçim yapmıyoruz burada, neden golf olduğunu anlatsın söyleyecek sözü olan. İki kelimeyi bir araya getiremeyen otomobilden anlamayan birisinin anketteki oyu pek önemli değil kısaca.

Alıntıları Göster

Arkadaş trol olduğundan vw den maaşlı çalışıyor büyük ihtimal. Maaşının hakkını vermek için her konudan maksimum yararlanmaya çalışıyor.

• Passat diyorum ve bombayı bırakıyorum.Passat nedense bana hep bi C sedan havası veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Megane kullanıyorum. dizel otomatik. araç çok sessiz, yalıtımı çok iyi amortisorler çok konforlu ama bu yüksek hızlarda yol tutuşa olumsuz yansır diye düşünüyorum. bir de uzun vadede reno olodugu için trim sesi endişem var ancak araç şu an için sağlam ve tok.

bizde de var 2020 si gerçekten yumuşak bir araç daha konforlu C segmente binmedim ama rüzgarda virajda felan salınım yapıyor..Şehiriçi arabası olmuş aslında tam olarak yüksek hızda güven vermiyor fazla..

• 308'e konforlu diyeni de ilk defa duyuyorum.. Konfor nedir süspansiyondur,yalıtımdır,ferahlıktır vs hepsinde de kötü 308...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.