Bildirim
EN KONFORLU D SEGMENTİ HANGİSİ? TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İpeksi dokunuş açısından ben BMW 3 Serisi diyorum. Tok kapı sesi olarak Citroen DS5 her türlü alır. Yanlama konusunda ise C Serisi Coupe olabilir.
Benim kriterlerim bunlar. İşinize gelirse... -
bmw 3quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
İpeksi dokunuş açısından ben BMW 3 Serisi diyorum. Tok kapı sesi olarak Citroen DS5 her türlü alır. Yanlama konusunda ise C Serisi Coupe olabilir.
Benim kriterlerim bunlar. İşinize gelirse... -
528iaquote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
bmw 3
Alıntıları Göster -
Passat. -
Bu konfor konusunda ya fransız abilerimiz yada mercedes abimiz hakikatlidir.quote:
Orijinalden alıntı: High Quality
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
528ia
İyi misiniz? -
C series -
Skoda Superbquote:
Orijinalden alıntı: Last Man
C series -
C serisiquote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Skoda Superb
Alıntıları Göster -
C serisi
Ama amg paket alirsaniz konfordan alip yoltutusa vermis olursunuz. Elegance veya avantgarde donanim konfor olarak da fazlasiyla tatmin eder -
Para sorunu yoksa şu an ÜST SINIF MERCEDES - BMW - AUDİ dışında normal vatandaş arabası olarak almak istediğim araç 2000 CC TDI ELEGANCE 140 HP SKODA SUPERB olur....111.000 Lira..NETTE ÜRETİM VİDEOSU VAR...35 DAKİKA İZLEDİM..TAMAMI ROBOT İMALATI..YANİ HATA MİLYONDA BİR OLUR OLMAZ. Çok parası olana ise MERCEDES- BMW - AUDİ..... Gerisi fasa fiso...quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
C serisi
Ama amg paket alirsaniz konfordan alip yoltutusa vermis olursunuz. Elegance veya avantgarde donanim konfor olarak da fazlasiyla tatmin eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Ekim 2013; 10:16:02 > -
c5 sessizlik konusunda ileride -
Makyajlı A4 2.0 TFSI 225 hp quattro S tronic + goodyear effgrip performance (30 psi) + yağmurlu havada minimum kalorifer + orta seste tsm = konforquote:
Orijinalden alıntı: bozak07
c5 sessizlik konusunda ileride -
quote:
Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR
Makyajlı A4 2.0 TFSI 225 hp quattro S tronic + goodyear effgrip performance (30 psi) + yağmurlu havada minimum kalorifer + orta seste tsm = konfor
Yazarken aracı resmen yaşamışsınız Anlık A4 kullandığımı hissettim. -
konu açma şampiyonu ilan etseler yeridir seniquote:
Orijinalden alıntı: labidu
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
508 1.6 e-HDi -
1- Cquote:
Orijinalden alıntı: Peugeot-307
508 1.6 e-HDi
2- Mondeo
3- SuperB
4- Passat -
Herkes için farklıdır ama bana göre alman olsun da hangi marka olursa olsunquote:
Orijinalden alıntı: toz-koparan
1- C
2- Mondeo
3- SuperB
4- Passat
Alıntıları Göster -
avensis'i de değerlendir derim. En konforlusu mu bilmem fakat biz çok memnunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Oxidane
Herkes için farklıdır ama bana göre alman olsun da hangi marka olursa olsun
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- fluence en tutulan modeli
- skoda octavia style ve style cr arasındaki fark
- en konforlu arabalar
- skoda rapid yorum
- peugeot 206 neden tutulmuyor
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X