Şimdi Ara

EN KONFORLU D SEGMENTİ HANGİSİ? TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar en konforlu d segmenti hangisi sizce? konfordan beklentim sessizlik yol ve motor sesi, süspansiyon yumuşaklığı, tavsiyelernizi bekliyorum.

• İpeksi dokunuş açısından ben BMW 3 Serisi diyorum. Tok kapı sesi olarak Citroen DS5 her türlü alır. Yanlama konusunda ise C Serisi Coupe olabilir.

Benim kriterlerim bunlar. İşinize gelirse...
  • bmw 3
  • 528ia
  • Passat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konfor konusunda ya fransız abilerimiz yada mercedes abimiz hakikatlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

528ia

İyi misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C series

• Skoda Superb
  • C serisi
  • C serisi
    Ama amg paket alirsaniz konfordan alip yoltutusa vermis olursunuz. Elegance veya avantgarde donanim konfor olarak da fazlasiyla tatmin eder

• Para sorunu yoksa şu an ÜST SINIF MERCEDES - BMW - AUDİ dışında normal vatandaş arabası olarak almak istediğim araç 2000 CC TDI ELEGANCE 140 HP SKODA SUPERB olur....111.000 Lira..NETTE ÜRETİM VİDEOSU VAR...35 DAKİKA İZLEDİM..TAMAMI ROBOT İMALATI..YANİ HATA MİLYONDA BİR OLUR OLMAZ. Çok parası olana ise MERCEDES- BMW - AUDİ..... Gerisi fasa fiso...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 24 Ekim 2013; 10:16:02 >
  • c5 sessizlik konusunda ileride
  • Makyajlı A4 2.0 TFSI 225 hp quattro S tronic + goodyear effgrip performance (30 psi) + yağmurlu havada minimum kalorifer + orta seste tsm = konfor
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

Makyajlı A4 2.0 TFSI 225 hp quattro S tronic + goodyear effgrip performance (30 psi) + yağmurlu havada minimum kalorifer + orta seste tsm = konfor

Yazarken aracı resmen yaşamışsınız Anlık A4 kullandığımı hissettim.
  • konu açma şampiyonu ilan etseler yeridir seni
  • 508 1.6 e-HDi

• 1- C
    2- Mondeo
    3- SuperB
    4- Passat
  • Herkes için farklıdır ama bana göre alman olsun da hangi marka olursa olsun
  • avensis'i de değerlendir derim. En konforlusu mu bilmem fakat biz çok memnunuz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.