C serisi, fiyatına nazaran da C5 başarılı otomobiller.
Hocam kiralık bir C5 dizele bindim, 130 küsür bindeydi. D segmentinden aşağıda bir konfora sahipti, bu nasıl D segmenti demiştim içimden. Ya bindiğim araçta bişey vardı ya da araç gerçekten konforsuz
Ben C5 e otomobiliyle çok fazla km yapan ve yıllık otomobil kiralayan bir tanıdığımla binmiştim.
1.6 dizel yarı otm. C5 i sıfır km deyken kiralamıştı ve önceki kiralık aracı da gene sıfır km Passat 1.6 FSI idi, Passat a göre titreşim, yol sesi izolasyonu olarak çok daha iyi olduğunu belirtiyordu ve benim de o zamanlar denediğim kadarıyla kullanmakta olduğum C serilerine yakın bir konfor düzeyi vardı.
Araç hor kullanılmışsa yürüyen aksam, aktarma organları ve motor hatta kapı fitilleri bile konfor düzeyini kötü etkileyebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
C serisi diyenlerin aracı test ettiğine inanmıyorum. Sıradan bir araç konfor namına hiç bir artısı yok bence.
A4 konfor konusunda çok çok daha başarılıdır.
Bu dediğiniz Amg olmayan normal bir Avantgarge ya da Elegance bir C serisi için geçerli değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: esmerce
quote:
Orijinalden alıntı: createemir
quote:
C serisi, fiyatına nazaran da C5 başarılı otomobiller.
Hocam kiralık bir C5 dizele bindim, 130 küsür bindeydi. D segmentinden aşağıda bir konfora sahipti, bu nasıl D segmenti demiştim içimden. Ya bindiğim araçta bişey vardı ya da araç gerçekten konforsuz
Ben C5 e otomobiliyle çok fazla km yapan ve yıllık otomobil kiralayan bir tanıdığımla binmiştim.
1.6 dizel yarı otm. C5 i sıfır km deyken kiralamıştı ve önceki kiralık aracı da gene sıfır km Passat 1.6 FSI idi, Passat a göre titreşim, yol sesi izolasyonu olarak çok daha iyi olduğunu belirtiyordu ve benim de o zamanlar denediğim kadarıyla kullanmakta olduğum C serilerine yakın bir konfor düzeyi vardı.
Araç hor kullanılmışsa yürüyen aksam, aktarma organları ve motor hatta kapı fitilleri bile konfor düzeyini kötü etkileyebilir.
Yok hocam benim bindiğimde kontağı açtık mı ilk 1 dakika arızaları göstermekle geçiyor gösterge ekranında
quote:
Yok hocam benim bindiğimde kontağı açtık mı ilk 1 dakika arızaları göstermekle geçiyor gösterge ekranında
O da fenaymış, kaçın ordan hemen binmeyin bir daha
quote:
quote:
O da fenaymış, kaçın ordan hemen binmeyin bir daha
quote:
Orijinalden alıntı: EnginAKB
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
C serisi diyenlerin aracı test ettiğine inanmıyorum. Sıradan bir araç konfor namına hiç bir artısı yok bence.
A4 konfor konusunda çok çok daha başarılıdır.
Bu dediğiniz Amg olmayan normal bir Avantgarge ya da Elegance bir C serisi için geçerli değil mi?
AMG paket test etmedim, evet Avantgarde için geçerli.
A4 test ettiğimde ne motorun çalışması, ne yol sesi, ne rüzgar sesi hiç bir şey yoktu. Vites geçişi diye de bir şey yoktu koltuklar ve sürüş pozisyonu çok rahattı. Ayrıca süspansiyonları da olabildiğince yumuşaktı ve yol tutuşa negatif etkileri de vardı. Aklımda kalanlar bunlar konfor konusuyla ilgili.
Bmw 3 serisi diyen arkadaşların hayatlarında ya hiç bmw 3 serisine binmediklerini, ya da ferrari 'den inmediklerini düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme