Şimdi Ara

EN KONFORLU D SEGMENTİ HANGİSİ? TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lazloo

Skoda Superb

Ben de bunu diyecektim. Tam bir makam aracı. Kolonlarda klima vs.. Kısaca aşırı derecede konforlu bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyldrm

Surepb gerçekten çok beğendiğim bir D segmenti özellikle fiyatlarını çok beğenmiştim.

http://www.xn--otogndem-95a.com/genel/yenilenen-amiral-standartlari-belirliyor/

konu d sınıfı konfor konusu Superb süspansiyon ve yalıtım olarak bu sınıfın en sonlarında yer alır.

bunu beğenerek değil, kullanarak, test ederek vardığım yargıyla söylüyorum.

B7 Passat yalıtım olarak güzel süspansiyon olarak hiç hoş değil.

Fransızları hiç bilmiyorum, ama Hydraktiv efsanesini biliyoruz tabi hepimiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mercedes c ve bmw 3 serisinin önünde arkasında sıkışılır uzun yolda rahat vermez. geniş olarak passat, insignia, avensis gibi araçlar iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

quote:

Orijinalden alıntı: aliyldrm

Surepb gerçekten çok beğendiğim bir D segmenti özellikle fiyatlarını çok beğenmiştim.

http://www.xn--otogndem-95a.com/genel/yenilenen-amiral-standartlari-belirliyor/

konu d sınıfı konfor konusu Superb süspansiyon ve yalıtım olarak bu sınıfın en sonlarında yer alır.

bunu beğenerek değil, kullanarak, test ederek vardığım yargıyla söylüyorum.

B7 Passat yalıtım olarak güzel süspansiyon olarak hiç hoş değil.

Fransızları hiç bilmiyorum, ama Hydraktiv efsanesini biliyoruz tabi hepimiz.

Süperb, passatın görünmeyen yerlerinden soyup soğana çevrilmiş hali gibi hissettiriyor bana.

Sahipleri alınmasın ama. : )

• Mazda 6...
  • quote:

Orijinalden alıntı: genişokyanus

kardes bu suspansıyon 1.6 hdi 110hp olanda yoktur kı olsa olsa 2000 motor olanlarında vardır yanı 1.6 alıcak olsak bu olmaz sanıırm

1.6 HDI motorda yok, 1.6 THP ve 2.0 HDI motorlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

bu forumdakiler bir alem,hic kullanmadiklari,hic binmedikleri araclari en konforlu ilan ediyorlar. ... adam citroenin tok kapi sesinden konforlu sonucunu cikariyor.. 3serisine konforlu diyor,acaba hic binip o sert suspansiyonunu tadip, ruzgar sesini duymadimi....atis serbestttt

7 aydır yeni kasa 3 serisini kullanıyorum çoğu D sınıf arabalardan konforludur, yeni kasayı eski kasa ile karıştırmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM

quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

bu forumdakiler bir alem,hic kullanmadiklari,hic binmedikleri araclari en konforlu ilan ediyorlar. ... adam citroenin tok kapi sesinden konforlu sonucunu cikariyor.. 3serisine konforlu diyor,acaba hic binip o sert suspansiyonunu tadip, ruzgar sesini duymadimi....atis serbestttt

7 aydır yeni kasa 3 serisini kullanıyorum çoğu D sınıf arabalardan konforludur, yeni kasayı eski kasa ile karıştırmayalım

valla hocam en yakın aile dostumda 2012 f30 3.16 comfort var ,haftada bir kullanıyorum gayette sağ ve sol ön camdan rüzgar sesi alıyor,ayrıca süspansiyonuda superbe nazaran daha sert,burada yol tutuş değilde konfor açısından değerlendirdim

• Şu an için net bi cevap veremem ama yollara düştüğünde muhtemelen yeni C-Class olucak şöyle ki ; S-Class'ta kullanılan bu segmentte bir ilk olan ön ve arka akslarda havalı süspansiyon ( AIRMATIC) opsiyon olarak yer alıcak araçta.
  • BMW kullanan biri olarak BMW demek isterdim ama konfor söz konusu ise ve Bütçe sınırsız olursa Maybach veya Bentley diyorum.
  • Peugeot 508....
  • kimse Honda ACCORD TAVSİYE ETMEMİŞ ŞAŞIRDIM AÇIKÇASI
  • bı forumda defalarca tarısılmıs bu konu yenı okudum C sınıfının en konforlusu yanı yalıtım ve suspansıyon bazında golf 6... d sınıfında ıse c5 oldugu gorusune varılmıs. hanı kapı tok sesı klıma gozlerı dugmeler fılan ıc malzeme arka dız mesafesı bagaj hacmı gıbı dıger konfor bazı degıl sadece ses yalıtımı kabin ıcıne aldıgı yol ve ruzgar sesı ve suspansıyon yumusaklıgı bazında golf 6 ve c5 tercıh edılmıs... ama ben c180 olur dıyordum cunku 2010 c5 50000 tl , 2010 c180 80000 tl, 30 bin tl fark var ama c5 daha konforlu cıkmıs... dıceksınız kı yol tutusu daha ıyı fılan.. ıyıde amg paketı anlıyoruz yol tutus ıyı ama en azından c180 avangard modelı konfor agırlıklı olması ve d segmentının lıderı olması gerekmezmıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

C serisi, fiyatına nazaran da C5 başarılı otomobiller.

Hocam kiralık bir C5 dizele bindim, 130 küsür bindeydi. D segmentinden aşağıda bir konfora sahipti, bu nasıl D segmenti demiştim içimden. Ya bindiğim araçta bişey vardı ya da araç gerçekten konforsuz

• createemir kullanıcısına yanıt
    valla kardes tum kullanıcılar c5 te c5 demısler.. kabınıcıne en az ses alan arac oymus cunku camları bıle sesı az ıleten bır maddeden yapılmıs d sınıfında 5 5 tamamen ses yalıtımı uzerıne calısılmıs bır de suspansıyonu dıger d sınıfındakı rakıplerıne gore daha yumusakmıs bu da yol tutusu azaltıp konforu artırmıs.. tum d sınıfı yol tutus ta yol tutus uzerınde yogunlasıp konfordan ödün vermısler.. ama ben ce secıme bıraksalar ıyıımıs ornegın c180 amg sert ama avangar yumusacık suspansıyon olup bırı yol tutusu yuksek dıgerı konforu yuksek olmalıydı...
  • quote:

valla kardes tum kullanıcılar c5 te c5 demısler.. kabınıcıne en az ses alan arac oymus cunku camları bıle sesı az ıleten bır maddeden yapılmıs d sınıfında 5 5 tamamen ses yalıtımı uzerıne calısılmıs bır de suspansıyonu dıger d sınıfındakı rakıplerıne gore daha yumusakmıs bu da yol tutusu azaltıp konforu artırmıs.. tum d sınıfı yol tutus ta yol tutus uzerınde yogunlasıp konfordan ödün vermısler.. ama ben ce secıme bıraksalar ıyıımıs ornegın c180 amg sert ama avangar yumusacık suspansıyon olup bırı yol tutusu yuksek dıgerı konforu yuksek olmalıydı...

O yoldaki bozuklukları çok hissettiriyorsu birde motor sesi vardı

• konfor konusunda passatın b6 kasasını özlüyorum.. ılk bındıgımde ne konforlu demıstım... ama passat b7 kasa da yol tutus arttırmak ıcın suspansıyonu sertlestırıp konfordan ödün vermısler...
  • createemir kullanıcısına yanıt
    varsa c5 olanlar yormlarınızı beklıyoruz konfor adına
  • quote:

2010 MERSEDES C180 OTOMATIKTE KARAR KILDIK.
    E arabaya karar vermişin zaten,neyin tavsiyesi bu?
  • C serisi diyenlerin aracı test ettiğine inanmıyorum. Sıradan bir araç konfor namına hiç bir artısı yok bence.

A4 konfor konusunda çok çok daha başarılıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.