Şimdi Ara

yumusak sessiz konforlu lastik onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
39.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese merhaba Michelin marka 4 adet lastigim var aracimda 3 yildir kullanıyorum lastikler biraz sertlesti gibi degistirmek istiyorum sizlerin bana tavsiye edebilecegi lastik var midir ozellik olarak benim icin yumusak konforlu sessiz olmasi onemli yardimci olabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yumuşak, Sessiz ve Konforlu Lastikler: Rehberin

Sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi, yolculuklarınızı daha keyifli hale getirebilir. En sessiz ve yumuşak lastikleri bulmanıza yardımcı olacak bu kapsamlı rehberi hazırladık.

En Sessiz Lastikler

• Michelin Pilot Sport A/S 4: Yüksek performanslı lastikler arasında en sessizlerden biri olarak kabul edilir. Gelişmiş gürültü önleme teknolojisi sayesinde konforlu bir sürüş sağlar.
    • Continental ContiProContact TX: Bir başka sessiz lastik seçeneğidir ve ıslak ve kuru koşullarda mükemmel çekiş sağlar.
    • Goodyear Assurance ComfortDrive: Adından da anlaşılacağı gibi, bu lastik yumuşak ve sessiz bir sürüş sunar. Yüksek kilometre performansı ile de bilinir.

En Konforlu Lastikler

• Bridgestone Turanza QuietTrack: Yumuşak bileşimi ve gelişmiş sırt tasarımı sayesinde olağanüstü bir konfor seviyesi sağlar.
    • Pirelli P7 Cinturato All Season Plus: Sessiz ve konforlu bir sürüş sunan bir bütün mevsim lastiğidir.
    • Yokohama AVID Ascend GT: Uzun ömürlü ve uygun fiyatlı olan bu lastik, yumuşak sürüşü ile bilinir.

En Sessiz ve Yumuşak Lastikler

• Michelin CrossClimate 2: Sessizliği ve yumuşaklığıyla tanınan bir bütün mevsim lastiğidir.
    • BFGoodrich Advantage Control: Yüksek konfor ve sessiz bir sürüş sunan uygun fiyatlı bir seçenektir.
    • Hankook Kinergy ST: Yumuşak bileşimi ve düşük yuvarlanma direnci sayesinde hem konforlu hem de verimli bir sürüş sağlar.

En Sessiz Yaz Lastiği

• Pirelli P Zero Nero GT: Performans ve sessizliği birleştiren bir yaz lastiğidir.
    • Bridgestone Potenza RE980AS: Yüksek hızlarda bile sessiz bir sürüş sağlayan bir ultra yüksek performanslı yaz lastiğidir.
    • Continental ExtremeContact Sport: Sessizliği ve mükemmel yol tutuşu ile öne çıkan bir başka yaz lastiği seçeneğidir.

Lastik seçimi yaparken aracınızın özelliklerini, sürüş alışkanlıklarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız önemlidir. Yukarıda sıralanan lastikler, sessiz ve konforlu bir sürüş deneyimi arayanlar için mükemmel seçenekler arasındadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Michelin energy Saver yumuşak ve konforludur.

• hocam ayni lastik var bende onu kullaniyorumda fiyatlari biraz ucmus daha uygun fiyata istedigim gibi bir lastik bulabilir miyim

• Lastik ebatlarınız küçükse sessiz ve yumuşak lastik bulma şansınız artıyor ki Energy Saver varsa muhtemelen pek de büyük değiller; Michelin P3 ve Micheli E.Saver a göre G.Year EfficientGrip benzer yumuşaklıkta iken biraz daha sessizdir, yakıt tüketimi de P3 e göre biraz daha iyidir misal.
  • goodyear effinentgrip performance

• esmerce kullanıcısına yanıt
    hocam 185.65.14 ebatlar g.year dan memnun kalir miyim sessizlik konfor acisindan michelin i aratirmi

• tesekkur ederim daha önce kullandiniz mi siz

• Ben linea ya aldım tanesi 220 liradan. Rot ayarı da hediye oldu. Marmaris michelin bayisinden almıştım. 2 ay oldu. Herhalde 2 ayda çok zam gelmemiştir.

Bende sizin gibi konforlu ve güvenli sürüşü seviyorum. Bence bizim gibiler için en uygun lastik bu :)

Lassa da greenways var. Fiyatları Nasıl bilmem ama herhalde energy Saver muadili olsa gerek.

Petlas starmaxx yumuşak falan diyorlar ama fiyatı uygun diye alınır mı bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

hocam 185.65.14 ebatlar g.year dan memnun kalir miyim sessizlik konfor acisindan michelin i aratirmi

dediginiz ebat degil ama daha onceki aracimda 185 55 15 kullandim bir sene kadar.... hic supheniz olmaniz gercekten michelin energi den daha kaliteli bir lastik... yuvarlanma direnci cook dusuk.. yakit ve performansa buyuk katki sagliyor... ayrica yumusak ama michelin kadar abartili bir yumusaklik degil... ayrica gayeet sessiz ve islak yol tutus hakimiyeti yuksek bir lastik.... suan yeni aracimada aldim 205-55-16 kullaniyorum... zaten memnun kalmasam yeniden almazdim... fiyatlarida 200 tl civarinda

• quote:

Opel Astra aracımda Goodyear Efficientgrip ve peşine Michelin Primacy 3 kullanmıştım. Her iki lastik de darbeye karşı zayıf ancak hiç darbe almazlarsa Michelin oldukça uzun dayanan, geç aşınan bir lastik. Goodyear ise biraz daha sessiz biraz daha az yaktıran bir yapıda, yumuşaklıkları benzer.

Kardeşimin Corsa sından tecrübe ettiğim Michelin Energy Saver ise Primacy 3 den daha yumuşak hamurlu bir lastikti ancak darbeye karşı Primacy 3 den daha zayıftı, bu lastiklerin en önemli özellikleri ise yapılan testlerde açık ara en uzun ömürlü lastik olmaları (aşınma miktarı düşük, darbeye dayanıklı manasında değil)

Bence Efficientgrip in yenilenmiş versiyonu Efficientgrip Performance dan memnun kalırsınız.

• 185 65 15 ölçülerinde ve 32 psi basincinda energy saver kullanıyorum. Öyle konforlu bir lastik değil bence. Yuvarlanma direncini azaltmak için olsa gerek kasis ve cukurlarda konforlu gelmiyor bana.

• Pirelli Cinturato P1 Verde işinizi görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

goodyear effinentgrip performance

Kesinlikle

• conti eco3

• Bridgestone t001 kullanan var mı?

• Nokian sessizlik konusunda çok iyidir, değerlendirin derim.
  • quote:

herkese merhaba Michelin marka 4 adet lastigim var aracimda 3 yildir kullanıyorum lastikler biraz sertlesti gibi degistirmek istiyorum sizlerin bana tavsiye edebilecegi lastik var midir ozellik olarak benim icin yumusak konforlu sessiz olmasi onemli yardimci olabilir misiniz

kullandığından sessizini bulamadım daha
  • Kesinlikle Pirelli, Bridgestone gibi markalardan uzak durun, Michelin pamuk gibidir, hem konfor hem ses olarak üzmez, ama onun da narinlik gibi bir kusuru olabilir. Benim başıma hiç gelmedi ama balon yapma riski nispeten diğerlerinden fazladır. Ben gene de her zaman aracın canına okumaması için yumuşak lastiği tercih ederim. Varsın ömrü biraz daha kısa olsun, daha dikkatli sürerim ama yumuşak hamur her zaman tercihimdir.
  • Crossclimate nasil yol sesi olarak uzer mi?

• tesekkurler benim fabrika cikis lastikler lassa idi aman bir daha lassa almam cok dayanikli o konuda bir itirazim yok ama cok cabuk sertlesen bir lastik yolda takir tukur gidiyordum petlas i bi arastirayim daha once hic kullanmadim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.