Şimdi Ara

Hafif Jant Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hafif jant almaya karar verdim.Hangi jantları almalıyım bu jantları hangi sitede bulabilirim bana hafif jant önerisi siteyle veya yer göstererek söyleyebilir misiniz.
    205-55-16 Lastik ölçülerim var 16 inç jant alıcam jantın başka hangi özelliğine bakmam gerekiyor tekere uyması için ?
    Replika ve Orjinal jant bunlardan hangisini tercih etmeliyim ? 3 Bin TL limitim var.Tavsiyelerinizi bekliyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hafif Jant Tavsiyesi

Arabanın performansını ve görünümünü geliştirmek için hafif jantlar mükemmel bir seçimdir. Daha hafif jantlar, yakıt verimliliğini artırır, yol tutuşunu iyileştirir ve aracın genel hızlanmasını hızlandırır.

Piyasada çok çeşitli hafif jant modelleri mevcuttur ve seçim yapmak zor olabilir. En hafif jantları arıyorsanız, dövme alüminyum veya karbon fiber jantları düşünmelisiniz. Bu malzemeler sağlamlıklarını korurken ağırlığı en aza indirir.

Hafif jant seçerken, aracınıza uygun doğru boyutu ve ofsetini seçmek önemlidir. Yanlış boyut veya ofset, yol tutuş sorunlarına ve diğer performans sorunlarına yol açabilir.

İşte bazı popüler hafif jant önerileri:

• Dövme alüminyum jantlar: Dövme alüminyum jantlar, dayanıklılık ve hafiflik kombinasyonu sunar.
    • Karbon fiber jantlar: Karbon fiber jantlar, en hafif jant türüdür, ancak aynı zamanda en pahalı olanıdır.
    • Alaşımlı jantlar: Alaşımlı jantlar, çelikten daha hafiftir ve çeşitli stillerde gelir.

Hafif jantlar, aracınızın performansını ve görünümünü önemli ölçüde iyileştirebilir. Doğru modeli seçerek, aracınızdan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • En hafifler genelde oz oluyor. İkinci el o bütçeye bulunur. Modeli sana kalmış
  • saç jant tak hafif olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauris

saç jant tak hafif olur
    Takabileceğim en hafifini takacağım ama benim anlamadığım ben bu hafif jantı nereden bulacağım.Ne bir sitede bulabiliyorum ne 2.elde bulabiliyorum.Anlamadığım bir konu bir de.Jantlar kaça ayrılıyor Aliminyum diyolar Saç diyolar alaşım diyolar teneke diyolar çelik diyolar bunlardan en hafifi aliminyum diye okudum.
  • Alüminyum alaşım olup kolları ince ve az olan jant hafif olur diye düşünüyorum.
  • Replika alma, ne yaparsan yap ama replikalardan uzak dur, kaliteli olanları var ama onlar da pahalı oluyor genelde. İlla alacaksan da markalı olmasına dikkat et.

Ucuzluk/hafiflilk olarak oranlarsak alabileceğin en iyi jantlar kara sac jantlar, na bunlar;

Araçtan araca değişiyor, bazılarında şekilli sac jantlar var güzel dursun dersen. Ama alaşım olacak derse orijinalden şaşma derim.

Araç nedir bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Replika alma, ne yaparsan yap ama replikalardan uzak dur, kaliteli olanları var ama onlar da pahalı oluyor genelde. İlla alacaksan da markalı olmasına dikkat et.

Ucuzluk/hafiflilk olarak oranlarsak alabileceğin en iyi jantlar kara sac jantlar, na bunlar;

Araçtan araca değişiyor, bazılarında şekilli sac jantlar var güzel dursun dersen. Ama alaşım olacak derse orijinalden şaşma derim.

Araç nedir bu arada?
    Honda civic hb 2013 Fabrika lastik verisi 225/45 R17
    Bendeki lastikler 205-55-16 şimdi ben bu verilere göre hangi bijon aralığında hangi inç jantı alacağım jantı alırken arabaya uyup uymaması için nelere dikkat edeceğim o konuda çok yardıma ihtiyacım var.Orjinal alacam okey ama ben bu orjinal jantı nereden bulacağım ne sitelerde bulabiliyorum ne sahibindende anlamadım gitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corsa d lastik ebat tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Polo Jant Tavsiyesi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziros732

Honda civic hb 2013 Fabrika lastik verisi 225/45 R17
    Bendeki lastikler 205-55-16 şimdi ben bu verilere göre hangi bijon aralığında hangi inç jantı alacağım jantı alırken arabaya uyup uymaması için nelere dikkat edeceğim o konuda çok yardıma ihtiyacım var.Orjinal alacam okey ama ben bu orjinal jantı nereden bulacağım ne sitelerde bulabiliyorum ne sahibindende anlamadım gitti.

Alıntıları Göster
    Sapma payı olarak -0,3 civarında çıkıyor, sıkıntı olmaz öncelikle lastik konusunda.
    Yanılmıyorsam Civic'lerin bijon aralığı 5x114.3 olması lazım, Corolla, Elantra, Fluence, Megane gibi araçların jantları da uyar.

• İstanbul da Arıcıoğlu jant var bir bakın kullanıcı yorumları gayet iyi.Replika jant dan uzak durun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.