Şimdi Ara

ankara nakliye firma tavsiyesi olan son zamanlarda taşınan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
10.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Ankaradaki evimizi taşıyacağız. İki firmadan fiyat alıyoruz protrans ve doğançay.
    Bunların dışında bana tavsiye edebileceğiniz firma var mı? Kendileri kutulayıp taşırlarsa tercih sebebi olabilir.

son zamanlarda ankarada taşınan arkadaşlardan tavsiye ve fiyat bilgisi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Güvenilir Nakliye Firmaları Tavsiyeleri

Ankara'da taşınmayı planlıyorsanız, güvenilir ve profesyonel bir nakliye firması seçmek çok önemlidir. Son zamanlarda taşınanların deneyimleri, aşağıdaki firmaların Ankara'da en çok tercih edilenler arasında olduğunu göstermektedir:

Protrans ve Doğançay, Ankara'da iyi bilinen ve uzun yıllara dayanan deneyime sahip iki nakliye firmasıdır. Müşteriler, bu firmaların dikkatli ve profesyonel ekiplerine, uygun fiyatlarına ve hızlı teslimat sürelerine dikkat çekmektedir.

Europatrans ise Ankara'da nispeten yeni bir nakliye firmasıdır, ancak kısa sürede olumlu yorumlar almayı başarmıştır. Müşteriler, Europatrans'ın özel eşyalara gösterdiği özen, uygun fiyatlandırması ve müşteri hizmetlerine vurgu yapmaktadır.

Ankara'daki diğer güvenilir nakliye firmaları arasında Doğuş Nakliyat, Yeşil Nakliyat ve Akbaşlar Nakliyat bulunmaktadır. Bu firmalar da uzun yıllara dayanan deneyime sahip olup müşteri memnuniyetine önem vermektedir.

Nakliye firması seçmeden önce, farklı firmaların yorumlarını okumak ve karşılaştırma yapmak faydalı olur. Fiyatlar, hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti oranları gibi faktörleri göz önünde bulundurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Esen nakliyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQunaa

Esen nakliyat.

Siz taşındınız mı hocam bu firmayla, memnun kaldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

europatrans

Siz taşındınız mı hocam bu firmayla, memnun kaldınız mı?
  • up

• bir firmayla anlastik memnun kalirsam yazarim ileriye donuk faydasi olur birilerine

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

bir firmayla anlastik memnun kalirsam yazarim ileriye donuk faydasi olur birilerine

Hangi firmayla anlastiniz? Memnun kaldiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shukru kullanıcısına yanıt
    memnu. kaldik hocam mobilden link atamadm

tekinbasnakliyat.rehberalem.com
    Tekinbaş Nakliyat - Çankaya / Ankara
    http://tekinbasnakliyat.rehberalem.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özçamoğlu Nakliyat, yeni ismi Atlantis Nakliyat. Büyük ihtimal yaptıkları kötü işlerden sonra isimleri piyasada dolaşmaya başlayınca isim değiştirdiler. Sahipleri D**** M****** S*****. 2 senelik yatak odası gardrobu ve salon konsolunu çizdiler. Bir valizimizi düşürüp parçalayıp çöpe atıp, içini poşete koymuşlar haberimiz yok. Evde valiz arıyoruz, arayıp sorunca söylediler. O kadar rahatlar ki ''ne olmuş kırıldıysa'' diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturgaye -- 19 Eylül 2017; 16:19:31 >
  • mturgaye kullanıcısına yanıt
    gecmis olsun hocam , ankaradaki en kurumsal garantili firmayla tasindi arkadas koltugunu asansorden dusurduler yaptirana kadar cani cikti.

benim bahsettigm firma saglam sariyo ambalajliyo pek bi sikinti yasamadk 3 ev tasittik(tanidklarla)

• ogrenci ve bekar evi tarzi işler için ank merkezi semtlerde nakliyat yapan tanıdık var ama profesyonellik beklemeyin.e tabi ona gorede fiyati var.

• bence ankaranın en iyi nakliyat firması europatrans arkadaşlar ben kendileriyle birçok kez çalıştım işlerinde titiz ve harikalar herkeze tavsiye ederim
  • Yavuz nakliyata sakin bulasmayin baska bir bilgim yok

• ben 1 hafta önce tpic genel müdürlüğünde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine destan nakliyat anlaştım arkadaşlar mükemmel taşıma konusunda en azından insan her konuda yardımcı oldu Allah razı olsun nakliye firma konusunda tek geçerim... Hayırlı işler bol kazançlar dilerim kendilerine.
  • doğançay nakliyat ile destan nakliye derim her iki firma tarafında hizmet aldım doğançay nakliyat % 90 destan nakliye %75 oranlarda memnuniyet puanı veririm destan nakliye tek eksiği araçlarından logo olmaması yoksa taşımda ufak tefek bir iki cizik haricinden bir problem yaşamadım gayet efendi ve saygılı davrandılar doğançay nakliyat ise verdiğim paraya göre aldığım hizmet 10 puan eksikti yani bateniye yerine pıtpıt laylon kulanabilirlerdi buda bir nazcizane teklifim .
  • Ben de nakliyat firması arıyorum. Bu konuda yakın zamanda evini taşıyıp memnun kalan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: vanguarde

Ben de nakliyat firması arıyorum. Bu konuda yakın zamanda evini taşıyıp memnun kalan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

hocam sen taşındın mı? önerir misin çalıştığın şirketi taşındıysan eğer :)

• Evet taşındım hocam. İzmirden Akyel Nakliyat ile taşındım. Firma yetkilisi ve personeli oldukça iyiydi bu kadar memnun kalacağımı düşünmüyordum. Söz konusu firmayı kesinlikle tavsiye ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu güncelliyorum, 2021 Mayıs ayı itibariyle Ankara'dan Kayseri'ye evimi taşıyacağım. En güvenilir nakliyat firması neyi önerirsiniz.

• Hocam tavsiye üzerine hizmet aldık ve memnun kaldık. Taşınacak olan arkadaşların değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.

https://www.dehanakliyat.com.tr/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.