OTOKoÇ tan araç alınır mı? alan var mı?
-
-
Taksit veya kredi avantajı kullanılmadan alınacaksa, bence gereksiz. -
O cezbediyor beni zaten 250 bin TL, düşük faizle kredi veriyor.
-
Alınabilir, düzgün arabalar zaten ilanda pek kalmıyor hızlıca satılıyor. -
Faiz oranı ne kadar hocam? Bu tür kampanyalarda katılım payı falan da ekliyorlar, eylülde 20 bin liraydı galiba.
Benim gördüğüm kadarıyla araçla ilgili her türlü bilgiyi veriyorlar. Satış temsilcisi bana bilgisayardan aracın geçirdiği onarımlardan yapılan bakımlarına kadar her şeyi göstermişti mesela. Ama ilanda görüp beğendiğim aracı bayide göremedim, bir arızadan dolayı onarıma göndermişlerdi.
Genelde şirket ve kiralama aracı sattıkları için arabalar pek temiz olmayabiliyor ama her türlü kusuru ilanlarında gösteriyorlar zaten. Yıllar önce bir arkadaşım Fiat Punto almıştı ve sorun yaşamadı.
Yalnız özellikle kendi sitelerinde verdikleri donanım bilgileri doğru olmayabiliyor, onu kontrol etmenizde fayda var. Bir de siteye üye olursanız araçların fiyatı 15 bin lira civarında düşebiliyor. Yani sarı sitedeki ilanlardan daha uygun fiyatlar görüyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 17 Ekim 2024; 22:33:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X