Şimdi Ara

araç buzdolabı alan veya kullananlar var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

igloo oto buzdolabı

kullanan memnun kalan var mı ? artıları eksileri neler ?

• Ben tavsiye etmiyorum iyi soğutmuyor onun yerine bagaj büyükse mini buzdolapları var onlardan alın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Tşk ederim

• Bir tanıdığımda vardı mangala giderken yanına almıştı, aşırı iyi soğutmasa da koyduğunuz soğuk suyun veya başka bir şeyin ısınmasına engel oluyor biraz da olsa.

• Kale nin termosları var onu alın birde buz kasedi 40 derece sıcaklıkta soğuk koyduğumuz sular 8 saat sonunda hala soğuktu tavsiye ederim

• Bu ürün çok küçük olacaktır. Bunun yerine büyük bir buzluk termos alın (En ucuzu bile işinizi görür, ben migrostan ucuz bir ürün almıştım).

Buz aküsü yerine buzdolabında bir yığın buz yapıp termosun altına dolduruyorum, üst kısma da biraz buz koyarım. Et ve süt ürünlerine zaten bir şey olmaz, 10 saatlik yolculukta dondurmayı dahi erimeden getirdim.

• Gördüm ürünü vasat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka bir marka bimden almıştım. Hiç bir işe yaramıyor. Gerçek olanları çok yüksek.

Strafor kutu alıyorsunuz tanıdık eczacı vs varsa beleş de olur içine kurubuz alın yada buzlukta poşette buz dondurun. Atın altına üstüne kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende termos çanta var. O daha mantıklı. Zaten sıcak çayımı kahvemi normal termosa yapıp gidiyorum. Soğuk içecek alırsam "kutu kola falan" onu da çantaya atıyorum. Sallıyorum şuan ilk aldığımda 10 derece ise kola, 2 saatlik yol sonunda 12 derece falan oluyordur. Yani içilebilir oluyor.

Fakat çantaya kolaları veya başka soğuk içecekleri koyacaksanız, mutlaka etrafını doldurun ki sabit olsun sallanmasın. Yoksa ne gazı kalıyor ne asiti. Ice Tea lerde durum farklı veya meyve sularında, normal sularda. Onlarda pek sıkıntı yaşamıyorum.

Bu buzdolabı iyi değil bu arada. Almayın.

• Büyük boy termos çok daha mantıklı. Bazı fırınlarda kalıp buz çok rahat bulunuyor. 1 tane büyük kalıp buz atıp sonra da 5-10 tane soğuk çay ya da soğuk kahve doldurunca neredeyse elle dokunulmayacak kadar soğuyor. (Araç içinde klima 22℃ sabitken)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben 1 yıl kadar Tchiboda satılan bir oto buzdolabını kullanmıştım. O zaman oğlum çok ufaktı ve süt, mama gibi şeyleri bozulmaması için almıştım. Bu cihazlar kompresörlü olmadığı için dondurmaz. Peltier sistemle çalışır. Google da aratarak çalışma mantığını öğrenebilirsiniz. Peltier denenmaddeden yapılan plakanın bir ucu ısıtıldığında diğer ucu soğuyor. Isıtılan kısımdaki ısı fan ile dışarı atılıyor.

Gelelim performansına, buzdolabından alınan kutu ve pet içecekler 7 derece ise 1 saat sonunda en kötü 10 derece kalıyordu. Oda sıcaklığındaki pet su şişesi de 1 saat sonunda 14 dereceye kadar soğuyordu. Uzun yolda sıcak konan şeyler birkaç saat içinde içilebilecek şekilde soğuyor, soğuk konan şeyler de soğuk kalıyordu.

Bendeki modelde 220v çıkışı da vardı ve ofiste kullandım 1 sene, peynir, süt gibi şeyleri muhafaza etmiştim.

Yeni aracımın geniş soğutuculu bölmesi olduğu için daha sonrasında satmıştım.

7 yıl önceki satış linkim ve ürün fotoları https://forum.donanimhaber.com/tchibo-oto-buzdolabi-2-yil-garantisi-devam-ediyor--95885108#96108489

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 2 Temmuz 2021; 9:44:39 >

• Ben hem Decathlon'dakini, hemde daha pahalısını aldım.

Sıcak / ılık birşeyi soğutmaz, basit fanlarla soğutma için yetersiz kalıyor.

Koyduğunuz soğuk içeceği muhafaza ve yalıtım özelliği ve soğutucu fanları sayesinde bir süre soğuk tutabiliyor. Tavsiyem içeceklerle birlikte bikaç adet buz kalıbı koymanız, böylelikle çok uzun saatler soğuk kalıyor içecekler.

• Kale'nin 30 litre kapasiteli termosunu kullanıyorum altına üstüne buz kasetleri doldurunca epey bir süre içine koyduğunuz maddelerin soğukluğunu koruyabiliyor. Hava 40 derece iken bagajda kurban eti, süt ürünü veya ilaç getirip götürüyorum bozulma olmuyor.

• Tanıdık eczaneye gidiyorsun, bir tane soğuk zincir ilaç kolisi rica ediyorsun (stafor koli). O sana 1-2 gün içinde ayarlayıp verecektir.
    Toplum sağlığı merkezlerindeki ücretsiz buz akülerinden 5-10 tane alıyorsun. (Eczaneden de alabilirsin pahalı bi şey değil)
    Kullanacağın gün buz akülerini içine atıyorsun. Keyfine bakıyorsun.
    48 saat sonra bile soğuk soğuk içersin içeceğini.
    Ecza deposunda çalışırken soğuk ilaçları bu yöntemle taşırdık. Çok etkili gerçekten.

• benim aracım buzdolabı zaten

• Beyaz polo sandım :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A101 e gelen ürün çok basit plastiğe sahip sanki kaldırıp bir yere koysan kırılacak gibi

• peltier ile soğutma sağladığı için sağlam elektrik çeker ayrıca hızlı bi soğutma yapamaz normal bi dolap bile 1 günde geliyor anca kendine yani sürekli çalışsa memnun olursunuz çünkü geç toparlıyor kendini ama sürekli çalışınca da akü dayanır mı bilmiyorum kaç amperlik peltier olduğuna bağlı

• Haftaya bim e şu içi alüminyum çanta geliyor,buz kasedi yapıp içine koysak işe yarar herhalde

• CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt

+1

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.