C4X 1.2 130hp Puretech EAT8 - yakıt tüketimi çok fazla
TOGG satışa sunuldu...
Evet, 2018 Ak Parti'nin seçim vaadiydi... az kaldı arkadaşlar, bikaç ay içerisinde bayilerde...:):):) Ben demiyorum, AKP diyor...
Bu arada yapısal çelik montaj işlerinin %6'sının bittiğini duyurdular... kalanı da yetişir herhalde 1-2 aya...
Dizel motor'da EGR iptal edenlerin tecrübesi
Merhaba arkadaşlar, 1.6 dizel DSG aracımın EGR valfında sıkıntı olduğunu söyledi Usta. Yaklaşık 200 bin km'de ilk defa sıkıntı yaşıyorum EGR ile. Acaba aranızda EGR'yi iptal ettirip memnun olan var mı? Veya iptal ettirip pişman olan? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Hazır sistem yardımı
Merhaba arkadaşlar, 12 yaşındaki oğlum için hazır masaüstü oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum.
Linkteki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Ekran kartı iş görür mü, yoksa sıkıntılı mı? Genel olarak alternatif sunabilirsiniz.
Birde bu var:
4-7000 TL arasında farklı bir sistem de önerebilirsiniz.
Hazır oyun bilgisayarı - yardım
Merhaba arkadaşlar, 12 yaşındaki oğlum için hazır masaüstü oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum.
Linkteki sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Ekran kartı iş görür mü, yoksa sıkıntılı mı? Genel olarak alternatif sunabilirsiniz.
Birde bu var:
4-7000 TL arasında farklı bir sistem de önerebilirsiniz.
Dünya'nın en çok kazanan araba markası : T.C.
Büyük markalar araç başına kazandıkları rakamları açıkladılar. Örneğin buna göre Skoda her ürettiği araçtan ortalama 748 EURO kazanıyor. Satış fiyat 20-22000 EURO olan araçlardan... Şu an yeni Octavia ortalama 21000 EURO'ya satılıyor.
PSA grubu araç başına ortalama 707 EURO kar açıklamış...
Düşünün, kabaca söylemek gerekirse, 100 bin TL olan bir araçtan bir marka 5 -10 bin TL kazanıyor, sonra devlet geliyor bunu sana 400'e iteliyor...
T.C.'nin tek araçtan elde ettiği kar / vergi için herhangi bir markanın 30-40 adet satması gerekiyor... yani kar oranına baktığınızda T.C.nin bir Mercedes'ten kazandığı para için Mercedes'in kendisi 30-40 adet araç satması gerekir....
T.C. açık ara dünya'da araç başına en çok para kazanan konumunda, üstelik alım gücü berbat durumda olan bir ülkede...
"Great Barrington Declaration"
Corona önlemlerine karşı tüm dünya'da başlatılan ve birçok bilim adamı ve doktor tarafından da imzalanan "Great Barrington Declaration" ı imzalamaya davet ediyorum hepinizi. Sitede türkçe seçeneği de var...
|
Tivibu vs. D.Smart vs. Digiturk vs. Turkcell TV
|
|
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.142
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 190.308 (Bu ay: 5.021)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.389 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware