Şimdi Ara

çok nadir araba kullanan veya gören var mı? varsa ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok çok nadir yani koca ülkede 2-3 tane bile anca olan araçları gören, hatta şanslı olup binme, kullanma şansı yakalayan varmı?

ben antalya yolunda bi tane 71 riviera görmüştüm, efsaneydi.

• Tokat gibi bir şehirde görmek ayrıca mutlu ettmişti 77-78model bi pointiac trans am fire bird görmüştüm üstü tozla kaplı yarı örtülmüş siyah renkti aracın dövmesine kadar orjınal duruyordu üstünde kenar mahallede üstelik , çok heves etmiştim almak için ama o zaman imkanım yoktu kapıları tek tek çalıp sorasım geliyodu her seferinde bu arac kimin diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 26 Mart 2021; 18:54:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fisker karma gerçek olamayacak kadar güzel halbuki. googleda ve youtubeda gördüm. arada youtube izlerken geçiyor, kimin bu araba diye sordum cevap vermedi pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 26 Mart 2021; 13:44:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: büdünün kaşı

fisker karma gerçek olamayacak kadar güzel halbuki. googleda ve youtubeda gördüm. arada youtube izlerken geçiyor, kimin bu araba diye sordum cevap vermedi pc

Ben dediğiniz aracı dubai de otel den çıkınca park halinde görmüştüm. Arabalara da baya ilgili bir insanımdır ama o zaman ilk defa karşılaştım.

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Beyazı bayagi iyiymis

• 40 bin dolar diyolar hocam. yurtdışında olsan al bunu 2 sene para biriktirip. koy garaja arada çıkar sev yerine koy yine. burda hayalini bile kuramıyoruz.

bende şarkıcı berkayda gördüm tvde dedim bu ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 26 Mart 2021; 14:15:24 >
  • sivil... unimog

Alırııım alırım dediysem de alırrııım tabii çocuklar müsade ederseçok nadir araba kullanan veya gören var mı? varsa ne? ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 26 Mart 2021; 15:19:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiat 500x 4x4 çok nadir araba kullanan veya gören var mı? varsa ne? 

Bir arkadaşta C7 Z06 Corvette var, nadir diyebiliriz sanırım, "gerçek" z06 olduğu için.

Enişte Taycan Turbo S aldı, hoş, o da ne kadar nadirdir bilemem artık, benim 500x'ten daha fazla var artık herhalde çok nadir araba kullanan veya gören var mı? varsa ne? 

Yukarıdaki Fisker Karma'yı İstanbul'da gördüm yolda bir defa sanıyorum.

• AMC AMX, AMC Javelin, Pacer, Dodge Monaco/Polara, 74 Charger. Mercury Monterey zaten resmi hizmette bile vardı. Citroen SM, Datsun, Talbot.

98'de az daha 74 Riviera alıyordum. Ama içi kötü olunca vazgeçtim, torpidosu kırıktı, o zamanda öyle bir parçayı bulup getirmek bayağı işti. Bugün daha kolay.

Hiç Borgward ve Panhard görmedim. Batı Avrupa'da bir dönem nispeten popülerdi.

Bence bayağı çeşit araba var Türkiye'de. Sıradan modellere Türkiye'de tek dediklerinde komik geliyor.

Macaristan'a gittiğimde bir sürü Trabant göreceğimi sanmıştım. Dere tepe gezip üç tane görmüştüm sadece.

Eski arabalar vardır. Saklanıyorlar sadece :)

• w211 e300 bluetec

zevkli araba cidden

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Batmis bir firmanin ilk ve tek urettigi model.

40 bin dolara alinabilecek en mantiksiz arabalardan biri olur. Ki yuksek kmlileri 30 bin dolara bile bulunuyor.

Fantazi olsun diye alinir diycem de iyi bir arac bile degil.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Ne zaman çıktı da battı bu firma? Yoksa çıkamadan mı battı bizim haberimiz olmadı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt

2012 de cikti 2013 de battiçok nadir araba kullanan veya gören var mı? varsa ne? 

Sonra cinli bir firma aldi tekrar canlandirmaya calisiyor ama 9 sene onceki arabyi makyajlayip satarak.

Ha tipi guzel alinir dekorasyon olarak bir koseye koyulabilir.

Ama araba olarak begenilmedi 100k uzeri fiyati vardi. O fiyata s class falan satiliyordu.

• Hemican kullanıcısına yanıt
    Ben işin çinli tarafını duymuşum o zaman. Yaşlandık demek ki artık etrafta dönen şeylerden haberim olmamaya başladı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Altunizade Medipol Hastanesi'nin karşısında bayisi vardı. O zamanlar işe gidip gelirken bakardım. :)

Şu anda söylediğim yerin Suzuki bayisi olması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu videoda bahsedilen 30-40 bin dolara satilanlar 2012 model olanlar.

O zamanlar duyulcak kadar uzun yasamadi ondandir:)

• Ne kadar nadir bilmiyorum ama Hummer H1 görmüştüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mazda xedos 9 umuz vardı.Çok kaliteliydi ve harika bir motor sesi vardı.Miller döngülü motorun kullanıldığı tek ömürlük araçtı.

• B7 passat

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Merkezde mi gördünüz hocam. Ben hiç görmedim bu arabayı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.