Şimdi Ara

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizden örnek vermek gerekirse şimdiye kadar ailemde piyasada tutmayan iki tane araç oldu. Biri Fiat Tempra 2.0 ie cat sw diğeri de Lada Samara Sport 1.5 3 kapı.

Bu tarz araçlar çok ilgimi çekiyor. Hem donanımlarının çok ülkede tutmaması trafikte çok az görülmesi ya da arabadan anlayan insanların nadir olduğunu anlaması vs. Bizdekiler çok nadir sayılmaz belki ama nadir araç sahibi olanlar olabilir.

Bu tarz araçlara sahip olanlar arabalarını kolayca satabildi mi? Parça buldular mı? Ne gibi anıları oldu...

Farklı bir konu olsun istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 10 Ekim 2020; 23:36:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Rover 216 si cvt otomatik.

2 yıldır 40 bin km yaptım. Buzdolabından tutta 40 tane 5 lt su bidonu bile taşıdım. Her gün şehir içinde her hafta sonu uzun yolda kullanıyorum. Durmadan kullanıyorum.

Buda 1972 w114 babamın arabası. 1.5 milyon km de felan. Babam vefatından sonra yatıyor. Gümrükten almıştı ve ilk sahibiydi. Arkasında çeki demiri var bununla tekne bağlamışlığımız bile var. Uzun yolda edirneden Hakkari ye git öyle ferah ve rahat bir araba ki.

• Çok nadir sayılmaz belki ama Giulietta kullandım 2,5 yıl/55 bin km kadar. Hiç sıkıntı yaşamadım. Bir kaza yapsam far, tampon vs ne kadar beklerdim bir fikrim yok. İlan verdikten sonraki üçüncü gün satışını verdik. Güzel zamanlardı  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2001 Nissan primera kullandık 9 yıl yılına göre gayet iyi bir araçtı ama yedek parça bulmakta normal olarak zorluk çekşyorduk ama gayet severek kullandık

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Özellikle 1.4 turbo benzinli olanlarını çok övüyorlar hocam. Tasarım olarak segmentinin en başarılı arabası bence. Ayrıca 2010 yılındaki en yüksek güvenlik ödülü de cabası...

• akfq A kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de 2003-2004 model olanlarına bakıyoruz. Sizdekinin bir sonraki kasası sanırım. Dıştan oldukça sağlam duruyor. Öneriyor musunuz?

• Profes124 kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatına göre çok mantıklı bir araba temizini bulup alırsanız çok memnun kalırsınız detaylı sorunuz olursa pmden de sorabilirsiniz

Sağolun hocam.

O kasalarda ufak hacim dizel yok galiba. 2.0 olsa yine iyi de 2.2 dizel olması korkutuyor biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam 1.9dci vardı ilanda kaldırılmış o mantıklı Bi tercih olabilirdi ama şu durumda en mantıklısı 1.6 atmosferik yada 2.0 atmosferik benzin

Ekstra olarak Facebookta Nissan primera p12 grubu var orada aktif baya ilgilenirler sorularınızla

Çok teşekkür ederim hocam. 1.9 olana denk gelmedim. O da bahsettiğim kasa mıydı? Şuanda 2.0-2.2 dizeler var. Lpg'ye de pek bulaşmak istemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 11 Ekim 2020; 0:46:6 >
    Aynen o kasaydı ama gümrük girişliydi galiba station wagondu sanırsam. Hocam benzinde binilir ama fazla yakar ağır bir kasa. dizelleri hakkında pek bilgim yok 2.0 dizel belki tanıdık bir motorsa alınabilir parçası görece daha uygun olur
    2.0 dizel sizin aradığınız kasada yok galiba 2.2 yi bilemiyorum kullanan birileri daha net bilgi verebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akfq -- 11 Ekim 2020; 1:7:34 >

Çok yol yaptığım için dizelden yana kullanmıştım tercihimi hocam. Bence hala gayet güncel görünüyor, kendine baktırıyor. İstediğim kombinasyonda ve fiyatı uçurulmamış bulursam yine almak istiyorum  

Evet hocam. Dediğim kasada 2.2 dizel var. Pek tutulan bir motor değil sanırım. Muhtemelen de Renault Vel Satis'te bulunan motordur. Benzin çok harcar dediğiniz gibi. Kasa büyük ve ağır. Belki denk gelir 1.9...

• humerus06 kullanıcısına yanıt
    Dizel bence de mantıklı bir seçenek. Hem yeterli performans hem de düşük yakıt. Alfa bu işi biliyor. 159 ve 156 bile onca yıla rağmen yeni gibi duruyor.
    İnşallah bulursunuz aradığınızı.

• 5 yıl önce 99 model audi tt aracım vardı.Gerçekten çok dikkat çekiyordu

Ama beni satarken çok üzdü.Tam 8 ay ilanda kaldı ve istediğim paradan 9 bin eksiğine verdim.

• BayGlock kullanıcısına yanıt
    Audi TT müthiş bir araba hocam. Tabiri caizse tam bir yer uçağı. İlk nesli çok daha güzel yenilerine göre... Biz de Ladayı satamadık. Çok uzun süre öyle kaldı. Sonra yok parasına gitti..

• 2 sene 1994 chrysler vision kullandım

• -Esbee- - kullanıcısına yanıt
    Sahibinden'de denk gelemedim. Yurt dışında mı kullandınız hocam?

• Tutulmayan araba kalmadı artık

• Lexus rx300, lancia delta, daihatsu sirion, subaru impreza gibi araçlarım oldu. Şu anda da xv var.

Hiçbirinin satışı zor olmadı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.