Şimdi Ara

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
13.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hayır. Bu diğeri :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profes124 kullanıcısına yanıt

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

• forcsf F kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, sizininki nasıl gelmiş acaba, bildiğim kadarıyla distribütör normal yollarla gelmiyordu hatta bunu emin olmamakla birlikte bayi müdürü gibi üst düzey bir kişi için özel olarak doğuşun ithal ettiği söyleniyordu doğru mudur bilemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • UmutBG U kullanıcısına yanıt

Benimki gümrük çıkışlı. Bir akrabama alacağına karşılık verilmiş. Bir şekilde bize geldi :)

• forcsf F kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, ne güzel kısmet olmuş size de, çok güzel araç gerçekten maşallah:)

• ec.dmn kullanıcısına yanıt
    Ds piyasada mevcut ama nadir sayılır. Hele de Stock ise. Güzel araba hocam.

Sol bulunup sağ fırın bulunmaması tuhaf şey

• 1992 sonbaharında seat ibize 1.5 porsche system motorlu aracı sıfır almıştım. O zamanlar Uzan'lardaydı distribütörlük.
    Hem de gri (gümüş) rengi ile Türkiye'de bilinmeyen bir renkti.2000 yılı milenyum rengi olarak yaygınlaşmaya başlamıştı o renk.
    Araç 980 kg idi ama motorunu porsche geliştirmişti. Araç inanılmaz atikti,4 kişi dolu bagaj ile konya ovasında otoyolda 200 basmıştı.
    Dediğim olaylar 2000 öncesiydi. 15 sene kullandım ve emekli ettim :)
    Sonra nissan note ve akabinde chevrolet cruze. Hep piyasa malı olmayan araçlar kullandım. Bu hafta toyota chr hybrid teslim alacağım inşallah.

Sadece ilk aracım normal piyasa arabası idi,onu da 6ay kullanmıştım ve ibiza almak için satmıştım,12 yaşında 316 bmw idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 13 Ekim 2020; 1:9:52 >
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Merak ettiğim; İbiza'yı direkt hurdaya mı verdiniz? 15 yaş çok da yaşlı değil bence. 20 yıl gider en azından

Hurdaya vermedim ama yok pahasına birine verdim.
    Son 1 yıl kullanmamıştım kapıda yatmıştı. Biraz sorunları vardı.
    Sonrasınd aprensin edindim, 100 bin km olunca araç değiştirdim hep.6-7 yılda bir değiştirdim yani.

Mantıklı bir hareket hocam. Potansiyel arızalardan da büyük ölçüde kurtulmuş olursunuz bu şekilde. İlk nesil ibizalarda Fiat Tipo ile aynı alt yapı var sanırım yanlış mıyım?

• arkadaşta Corona var, toyota olanı. Esprisi çok yapıldı...  

• 2000 yılında 96 model 2.0 16v sw tempramız vardı. Hey gidi ben çok hatırlamam ama babam çok bahsederdi. Diğer arabalarımız normaldi ama bir ara otomatik vites brodwayimiz varmış

Fiyat grubu ile kan bağı vardı. Sonra VE grubuna geçtiğinde ilk çalışması benim araç versiyonu ile oldu ama hala italyan etkisi vardı. Sonraki kasası tamamen Alman ekolü ile geliştirildi.kuzenim almıştı o kadayı da, oradan biliyorum.

Benim de Tipo ile yürüyeni aynı diye kalmış aklımda... Alman'lardan sonra çok sattı.

• onderweb kullanıcısına yanıt
    Aman hocam esprisi bile korkunç...

Corona yine az da olsa var hocam piyasada ya... Bizim burda bile çok istanbul'da daha çoktur

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    8v olanı bile canavar kim bilir 16v olanı nasıldır. Gerçi Lancia Delta'larda bu motor 900 hp'leri görüyor. Yavru 2jz diyebilir miyiz acaba buna

• E kasa Opel Corsa Opc sahibiyim.Bildiğim kadarıyla Türkiye’de yolda olan 3 araçtan biri bende.Nadir araba sahibi olmanın olumsuz yanı parça ihtiyaç olduğunda yetkili servise bağımlı olmak.Olumlu tarafı piyasa şartlarında daha dolu ve özel arabayı komik rakamlara alabiliyorsunuz.Yolda çoğu kez araba orjinal Opc mi diye sorup muhabbet ediyorlar :D

Haha hocam bilemem ama sivas yollarında full çakılı 200 220 bana mısın demiyormuş babamın dediğine göre. Cidden çok güzel arabaydı ya 

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    O kadarını bilmiyorum ama benim babam da öyle anlatır...

• mr.burhanbey kullanıcısına yanıt
    Corsa Opc daha hiç denk gelmedim hocam. 3 E kasaların 3 kapı olanı bile pek yok piyasada. Hiç yok hatta

Güzel araba iyi günlerde kullanın

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.