Şimdi Ara

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle hocam Tempra önceden fakir adamın Mercedes’iydi konforu rahatlığı sürüş zevki felan. Ama artık bu piyasada 30-40 bin liralarda olduğu için bir anlamı kalmadığını düşünüyorum.
    1.6 Tempra ile 2.0 16 valf Tempra arasında 10 basamak fark olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
    3 Tempram oldu ikisi 1.6 sonuncu 2.0 motordu, şuan modelli bir araçla hız yapmaya korkuyorum ama Tempra 2.0 ile uzunyolda 180-200 sabit gittiğim çok oldu. İlerde 2. Araç olarak hobi niyetine tekrar almak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Subaru vardı herkes sorar beğenir ama kimse almaz piyasasına bakarsın ilandaki fiyatları hepsi ütopik alıcıları genelde yarısını teklif eder ama gene bakmak şartıyla falan parçası pahalı yakıtı çok

15litre yakıt tüketiyor deyince kaçıyorlar.Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? 

• Drumyr kullanıcısına yanıt
    Tempra gerçekten iyi bir araç. Zamanının ötesinde hatta. 2.0 motoru enfes.

• Marea hlx kullandim 5 sene.5 silindir 2.0 motoruyla pek bilinmeyen,hatta hic tutulmayan bir aracti.ama kullanimi,hizlanmasi,rahatligi bir cok arabayi geride birakirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alfa Romeo 75 alıcak gibiyim ama hayırlısı bakalım, çocukluk hayalimi yavaştan gerçekleştiricem sanırım.

• Yaklaşık 2 senedir Seat Exeo SW kullanıyoruz. TR'de bildiğim kadarıyla 1 adet daha var.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt
    Arka fren sistemi çok tuhaf bir araç. Ama bir o kadar da dikkat çekici. Güzel seçim hocam. Temizi pek yok. Ucuz alıp toplama yapmak güzel olabilir.

• forcsf F kullanıcısına yanıt
    Güzel arabaymış hocam. Ben ilk kez duydum. Bir de anlarım arabalardan diyorum. Sw candır...

İyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 12 Ekim 2020; 14:4:5 >
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    5 silindirin sesi de güzeldir. Yurtdışında 2.4 dizel ve 2.4 benzin seçeneği de varmış. Hatta Fiat Coupe Turbo motorlu 2.0 olanları da. Bir tane de 1.8 olanını görmüştüm. Güzel ve bilinmeyen bir araç sanırım. Sw olanı da ayrı güzel

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Subaru, Alfa, Mazda üçlüsünü genel sorunu bu hocam.

Kime sorsan en iyisi bu deyip kolay satılan şeylere yönelirler

• 1980 coupe ford taunus hem de farklı zamanlarda 2 adet, ilki babamındı, sonuncusunu Sinan Koç aldı, şu an restorasyonu devam ediyor.... özledim şimdi taunusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmb -- 12 Ekim 2020; 15:14:45 >
  • gmb G kullanıcısına yanıt
    Sahiden size mi aitti Sinan Koç'un aldığı???

Çok güzel bir otomobil gerçekten... Restore edildiği zaman da belki kullanma şansınız olur... Özlenilesi bir otomobil....

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Hocam hala mevcut bence...

• Profes124 kullanıcısına yanıt

evet benden aldı, çok güzel yapıyor arabayı bendeyken maviydi, şimdi kırmızı bitince beraber kısa bir sürüş yapacağız

Video çekerseniz keyifle izleriz hocam. Araç kıbrıstan alınmıştı yanılıyor muyum?

• Profes124 kullanıcısına yanıt

Kıbrıs'ta olan Sinan'ın öğrencilik yıllarında kullandığı araba, bu tr de kullanılmış hep.

Anladım hocam. Videoyu ilk atıldığı zamanlarda izlemiştim. Kıbrıs'tan almış gibi hatırladım bir an.

Böyle bir otomobile sahip olmuş olduğunuz için çok şanslısınız :)

• forcsf F kullanıcısına yanıt
    Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?

Merhabalar bu mudur acaba aracınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmutBG -- 12 Ekim 2020; 16:36:27 >

• Nadir sayılır mı bilmiyorum ama DS3 VTI kullanmıştım 2011 model. Yaklaşık 1,5 yıl bendeydi. ALL4 şanzımanı beni fazlasıyla üzdü. Ön sağ led farı aldığımda yanmıyordu, aylarca aradım öyle bulabildim. Her yerde sol bulunuyordu ama sağ tarafınkini bulabilmem aylarımı aldı.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.