Şimdi Ara

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arkadaşımda lancia delta 1.9 biturbo bir araç var. km herhalde 300.000 lere geldi, bi ara ilana koydu arayan soran olmadı. en son motor nerde biterse sandık motor alacağım diyordu. kısacası kendisine 2.hanımı aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profes124

Subaru, Alfa, Mazda üçlüsünü genel sorunu bu hocam.

Kime sorsan en iyisi bu deyip kolay satılan şeylere yönelirler

Seçim şansımın olduğu her modeli böyle marka modellerde kullandım hep.

Türkiye de insanlar yatırım yapmayı bilmiyor eski ezberler oturmuş halde gerçi yatırım pıyasasıda çeşitlenmiyor araba ev döviz faiz.

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Garantici olmanın sonuçları biraz da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    İlanda görmüştüm o aracı. Çift turboydu. Bayağı hoşuma gitmişti. Favlayıp bakıp bakıp durdum
    Şans işte

• Opel adam gördüm birkaç ay önce öyle bir arabanın varlığından bile haberdar değildim

• Evet hocam. Fiat 500 ile aynı banttan çıkıyordu. Motorlar da aynı zaten :)

• Tempra SW kullanmıştım bende akrabada vardı pek bir özelliği de yoktu zaten dijital gösterge modeliydi gaza biraz abanınca turbo yazısı vardı göstergede o yanıyordu hemen Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? Bir de onların arka bagaj kapısını açınca tamponun olduğu bölümde aşağı doğru yatan bölmesi de vardı resimde ki gibi onu da ilk defa görmüştüm. Ama şunu diyeyim cidden piyasayı hiç yok sıfır yani o aracı satmaya çalıştık satamadık en sonunda mecburen galeriye verildi.

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?

• Görüntüsü yeter Param olursa zevkine alırım bir tane de...

• djoz kullanıcısına yanıt
    Baştan sona okumuştum o konuyu
    Gelmiş geçmiş en iyi konulardandır

• djoz kullanıcısına yanıt

Rover 216 si cvt otomatik.

2 yıldır 40 bin km yaptım. Buzdolabından tutta 40 tane 5 lt su bidonu bile taşıdım. Her gün şehir içinde her hafta sonu uzun yolda kullanıyorum. Durmadan kullanıyorum.

Buda 1972 w114 babamın arabası. 1.5 milyon km de felan. Babam vefatından sonra yatıyor. Gümrükten almıştı ve ilk sahibiydi. Arkasında çeki demiri var bununla tekne bağlamışlığımız bile var. Uzun yolda edirneden Hakkari ye git öyle ferah ve rahat bir araba ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhodium

2 yıldır 40 bin km yaptım. Buzdolabından tutta 40 tane 5 lt su bidonu bile taşıdım. Her gün şehir içinde her hafta sonu uzun yolda kullanıyorum. Durmadan kullanıyorum.

Buda 1972 w114 babamın arabası. 1.5 milyon km de felan. Babam vefatından sonra yatıyor. Gümrükten almıştı ve ilk sahibiydi. Arkasında çeki demiri var bununla tekne bağlamışlığımız bile var. Uzun yolda edirneden Hakkari ye git öyle ferah ve rahat bir araba ki.

Çok şanslısınız hocam. Benim babamda eşinden çekindiği için arabanın şoför koltuğuna dahi oturtmuyor. Bazen araba lazım oluyor acil bir yere gitmem gerekiyor babamdan önce sağdan soldan araba bulmaya çalışıyorum adam vermiyor çünkü. Bence babanızın arabasını güzelce bir restore edin eğer ihtiyaç duyuyorsa sonra da güzel bir yerde kapalı mekanda koruyun.

• Rhodium kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin öncelikle.

Aynı Rover'dan bir tane mahallede de satılık vardı. Geçen sene baya niyetlendik fakat çok sıkıntılı Vs denince vazgeçtik. Aynı araç da aynı yerinde atıl bir şekilde duruyor... İsabet oldu almamak gibi bir şey.

W114 çok güzel bir araç hocam. Şansınız varsa güzel bir restoreyi hak ediyor bence. Olur da niyetlenirseniz okumak isteriz bir şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhodium

1972 neden yatırıyorsunuz hocam onu kullansanız rover yürütmekten pahalıya mı gelir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 14 Ekim 2020; 12:37:21 >

• Rover 220 turbo coupe aracım vardı. şahin alacğaım paraya alıp çok keyif aldım. ancak çok arıza veriyordu lakin yan sanayi ile ucuza halledebiliyordum. sonra 0km astra alırken takasa vererek satıp kurtuldum.

resim linki de atayım bulunsun aynı bundandı.

https://3.bp.blogspot.com/-givc-cRZQF0/V6cOOV_ee9I/AAAAAAAA0t4/DE-AFJbBSl4t625Cvp19r2KeFPhRpDWAgCLcB/s1600/rover%2B220%2Bturbo-2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 14 Ekim 2020; 16:43:47 >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Güzel araç hocam. Ama anlayabildiğim kadarıyla dışı bizi içi sizi yakıyormuş

• Rover 220 efsane arabalardan ama gördüğüm kadarı ile biraz turbo dan ve aşırı süratli oluşundan kaynaklı mekanik problemleri olmuş. Ancak düzenli bakılabilse bmw Honda yanında arabacık kalır.
    200 serisi biraz daha farklı şehir içi arabası. 6 sn de 100 e çıkan bir araç. Müthiş bir üst camı da var.

Bendeki serisi ise yürütmesi çok daha kolay bir model. Bakımlı oldukça hem yakıt hem performans anlamında iyi.

Mercedes ise daha farklı. Restore etmek çok zor oluyor. Çünkü bu arabalar Almanya da da kıymetli. Mesela sadece sol stopun çıkmasını bile 300€ dan ebaydan almanyadan alabilmiştim. Satmaya karar verdik. Bakalım şimdilik.

@KimBuGamzeli, @wehrmacht, @Profes124

• Rhodium kullanıcısına yanıt
    Hakkınızda hayırlı olsun hocam. Dilerim gönlünüze göre satabilirsiniz.
    216 cabrio modeli çok hoşuma gidiyordu ancak fiyatları epey arttı. Ben incelerken 20 bin civarıydı.
    Zaten çoğu parça Honda Civic modelleriyle aynı sanıyorum. Nispeten kolaydır dediğiniz gibi. Cvt de gayet sağlam bir şanzıman.

İyi günlerde kullanın.

• İdeali kısmi nadir araçlardır.

93-98 corollalar efsane diye uçarken 93 parasına 2000 corolla

Megane 2 sedan piyasada doluyken tutmayan -aslında ithal versiyon olduğu için sağı solu gıcırdamayan- megane 2 hb

2008 makyajlı c-max

Mevcut aracımda millet 3008 suv tutuldu derken eski kasa 3008 crossover

İlk üçünde verdiğim paraya göre fazlasıyla rahat ettim, satarken zorladılar. Mevcut 3008 de son derece konforlu fakat satarken ya bekletecek ya da fiyat kırdıracak.

• Dediğiniz katılıyorum ancak kısmı nadirlerın tutmama sebebi genelde kronik sorunlar, vergi ya da yüksek yakıt oluyor. Bu da göz önünde olmalı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.