Şimdi Ara

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BayGlock

5 yıl önce 99 model audi tt aracım vardı.Gerçekten çok dikkat çekiyordu

Ama beni satarken çok üzdü.Tam 8 ay ilanda kaldı ve istediğim paradan 9 bin eksiğine verdim.

hocam kaça sattınız ve 100kmde kaç yakar acaba 2000 modeller ?cok sorun cıkartır mı sanayide kalır mıyız parçaları bulunabiliyor mu,90.000 edecek bir araba mı simdiden tesekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Profes124

Fiat 500 çok güzel bir araç hocam. Bayide son kasasını inceledim. Bayan aracı da değil ayrıca. İtalya'da baya sakallı dayılar kullanıyor

Egea nadir değil. 1.4 Tjet motoru az bulunuyor. Diğerleri de öyle denebilir.

Ssangyong kesinlikle nadir. Hele ki 7 kişilik olansa

500 kadar tarz ve kullanımı pratik araç görmedim. varsın bayan aracı desinler.

egea alınca millet illa dizel olmak zorunda gibi hissediyor. bayideki eleman bile benzinli 1.4 motoru (atmosferik motor tjet turbo değil) napacaksın dizel verelim demişti. ben de yılda 10-15 bin km için dizel mi alınır dedim konu kapanmıştı.

benim xlv 5 kişilik ama rodius ve rexton 7 kişilik modeller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 19 Ekim 2020; 9:8:3 >

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    500 hayranıyım. Belki nasip olur.

Egea'nın tek nadir versiyonu 1.4 Tjet motorlu olanlar. Oldukça az var.

Tivuli miydi? Tuhaf isimli 7 kişilik bir versiyonu vardı. Ssangyong da parasının arabası kesinlikle.

10-15 yine çokmuş hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Profes124 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim dostum:) Çok nadir bir araba Türkiye’de :)

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?
    Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.burhanbey

Teşekkür ederim dostum:) Çok nadir bir araba Türkiye’de :)

2017 sonları bu arabadan ilanda vardı belkide bu araçtı bilemiyorum opc corsa alacaktım ozamanlar 100 bin civarıydı piyasası bir türlü elim gitmedi şimdi eski kasalarına 250 çekiyorlar :) ama güzel araç sağlam yürüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mr.burhanbey kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle hocam. Bir eski neslinin van'dan çevrilmesini görmüştüm. Opc replikası yapmışlardı
    Hatta 1.3 Mjet olması lazım.

Güzel araç iyi günlerde kullanın.

• Renault Twingo sahibiyim. Ülkede 1000 civarı kaldı. Nadir mi bilmiyorum

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Benim de sahip olmak istediğim bir araç. 2 ay önce 22 bin TL'ye niyetlendik. Ancak vazgeçtik. Şuan 22 bin TL'ye yürüyen bir Twingo bulmak çok zor. Klimalı bile değildi üstelik. Openair da yoktu. Düz araç yani.

Fiat 126 ve Twingo gibi dream araçların var

İyi günlerde kullanın hocam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 31 Ekim 2020; 22:4:18 >
  • quote:

Benim de sahip olmak istediğim bir araç. 2 ay önce 22 bin TL'ye niyetlendik. Ancak vazgeçtik. Şuan 22 bin TL'ye yürüyen bir Twingo bulmak çok zor. Klimalı bile değildi üstelik. Openair da yoktu. Düz araç yani.

Fiat 126 ve Twingo gibi dream araçların var

İyi günlerde kullanın hocam .

Evet hocam her araçta olduğu gibi twingo fiyatları da uçtu gitti maalesef. Teşekkür ederim

• EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    Maalesef. 126'lar bile 30 bin TL'ye çıkıyor. Temiz yürür bir tanesi . Rica ederim.

• pek nadir sayılmaz ama sarı sitede sadece 8-10 tane var satılık, R56 kasa dizel mini cooper (3 kapı) var, 2013 model daha 58.000 km de 160.000'e bırakırım isteyene :)

• ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Hocam isterdim de bilin ne yok...

İyi günlerde satın, kullanın.

Donanım nadiri ya da motor nadiri araçlar da oluyor. Her yer Doblo mesela ama 2.0 MultiJet kaç tane Doblo var?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan_28

pek nadir sayılmaz ama sarı sitede sadece 8-10 tane var satılık, R56 kasa dizel mini cooper (3 kapı) var, 2013 model daha 58.000 km de 160.000'e bırakırım isteyene :)

Şehir içi ne yakıyor araç ?

• potur kullanıcısına yanıt
    Ruhu olan bir araba... Bunların üzerindeki motor 1.7'ler gibi boxter mı yoksa Fiat/Lancia motorlu sıralı 4 mü?
  • quote:

Ruhu olan bir araba... Bunların üzerindeki motor 1.7'ler gibi boxter mı yoksa Fiat/Lancia motorlu sıralı 4 mü?

bunun 1.4 twinspark 1.6 twinsprak 2.0 twinspark benzinli motorları var

birde 1.7 boxer motorları var sesi efsane

arabalar güzel ama benim ocağıma incir ağacı dikti bu araba 150 ile viraja giriyorsun tren gibi gidiyor öyle de bir araba

• 1972 model Mazda 626 vardı Kıbrıs'ta yedek subayken. Belgesi falan yoktu. Subaylar arasında elden ele geçerken sıra bendeydi ve küçük bir kaza sonrası vakit darlığından elden çıkaramadan takımdaki askerlere bırakıp dönmüştük. Sonra öğrendim ki; askerler gece kaçamağı yaparken Tabur komutanına yakalanmışlar. Ardından da makam aracına çevrilmiş

Lancia Delta, Alfa Romeo Giulietta ve Kia Cerato GSL araçlarım da olmuştu. Hepsini de severek kullandım. Herhangi birini uygun bulsam ikinci araç ya da eldekini değerlendirme fırsatı olarak kullanırım açıkçası.

• potur kullanıcısına yanıt
    Masraflı arabafır doğru da, keyfini birçok araba veremez eminim..
  • 92 model Doğan L vardi inci lacivert renginde. Renginin dusunursek cok cok nadir bir arac.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.