< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (8. sayfa)
-
-
2013' te 38 bin TL' ye almıştım. Dizel otomatik severek biniyordum her gün düzenli olarak balkondan izlerdim aracı o kadar seviyordum. 32 bin tl ye bir kaç ay sonra satmak zorunda kaldım. Hala aklım bravodadır fakat 150 bin tl olmuş durumda :/ O zamanlar sakın alma şanzumanı arızalı vs vs dediler dinlemeyip almıştım. İyi ki de almışım diyorum
-
Hocam karma 6.3 litre civarı yakıyor, hiç sakınmadan gazlıyorum, dikkat etsem 5.5 litreye rahatlıkla düşürürebilirim sanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk aracım 94 Tempra SXA idi dört cam otomatik dijital göstergeleriyle o dönemin sükseli arabasıydı çok rahat kullanımı vardı yalnız sağlam bir araba değildi ufak tefek arızalar verirdi.Ondan sonra 1991 model Toyota Coronam oldu 2.0 motor ondaki seriliği rahatı ve konforu bi daha hiçbir arabada bulamadım 4 yıl kullandım tık demedi sağlam araçtı sattığıma halen pişman olduğum arabadır
Eski aracim olan 2008 model 2.4 motor Jeep Patriot
Koca arabanın deposu da 50 litremi neydi, benzinlik yolunu araba kendisi ezberlemişti artık.
4 lâstik ayrı ayrı basınç göstergesi fln vardı, iyi arabaydı ama Amerika için
Şimdi başka bir Jeep'im var nispeten daha piyasa arabası
Linea Tjet kullanıyorum 8 yıl oldu alalı,en nadir araçlardan biri “bence”..
Teşekkür ederim bende de R56 S var 2014 sakin kullanımda 8.5 yakıyorquote:
Orijinalden alıntı: ilhan_28Hocam karma 6.3 litre civarı yakıyor, hiç sakınmadan gazlıyorum, dikkat etsem 5.5 litreye rahatlıkla düşürürebilirim sanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu da farklı bir bakış açısı :) Ben de olmadım.. -
Lancia Delta değeri bilinmeyen bir araç benim gözümde. Alfa da kısmen öyle sayılabilir. Kia Cerato hakkında bir bilgim yok..
Nasıl makam aracı olmuş ki hocam. Belgesi yok bir şey yok :) -
Gerçekten bazı renk ve donanımlar çok nadirdi kuş serisinde. Doğan L en nadiri diye biliyorum. Hele de beyazı. -
Jeep Patriot gerçek bir suv. Devasa boyutları... Güzel araba hocam... -
Motor ve donanım nadir gerçekten. Çok da performanslı olduğu söyleniyor. -
Babam sırf tempra yüzünden araç elektroniği üzerine uzman oldu sayılır -
Şuan punto var şanzımandan ötürü bekledim almadım fiyatlar yükselince de manuel punto alabildim aklım hâlen bravo da ama artık hayal gibi bu fiyatlara.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yıgıdo5858
Şuan punto var şanzımandan ötürü bekledim almadım fiyatlar yükselince de manuel punto alabildim aklım hâlen bravo da ama artık hayal gibi bu fiyatlara.120hp 300 nm tork vardı... Sattıgımdan beri sürekli hala sahibinden de bakarım 90 bin tlye hasar kayıtlıları bile yok maalesef hayal oldu
-
Benim araclarim genelde piyasa araciydi ancak abim bu konuda sinirlari zorlar hep :)
İlk ve ikinci nesil ford ka ( street ka'yi da cok istedi ama denk gelmedi )
Alfa romeo 156 sw 2.0 selespeed
Jeep cherokee 3.7
Ford fiesta red&black 140hp, bu arac hala kendisinde
Çok nadir sayılmazlar belki; ancak piyasa aracı da değildi araçlarım: 2006 Kia Picanto, 2015 Volvo V40 1.5t3, 2013 Mazda Cx5 2.0 Skyactiv awd.
Şu an Cx5 kullanıyorum, güzel bir araç. Yerden yüksek olmasına rağmen hisli bir direksiyonu ve harika bir yol tutuşu var. Muadillerine göre yakıtı düşük ve sorunsuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Profes124
Lancia Delta değeri bilinmeyen bir araç benim gözümde. Alfa da kısmen öyle sayılabilir. Kia Cerato hakkında bir bilgim yok..
Nasıl makam aracı olmuş ki hocam. Belgesi yok bir şey yok :)Takımları, bölüğü onunla geziyormuş.
1997
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 5 Aralık 2020; 11:11:31 >
Aynen öyle,performansı gayet güzel..Donanım yeterli..
quote:
Orijinalden alıntı: Adalande2013' te 38 bin TL' ye almıştım. Dizel otomatik severek biniyordum her gün düzenli olarak balkondan izlerdim aracı o kadar seviyordum. 32 bin tl ye bir kaç ay sonra satmak zorunda kaldım. Hala aklım bravodadır fakat 150 bin tl olmuş durumda :/ O zamanlar sakın alma şanzumanı arızalı vs vs dediler dinlemeyip almıştım. İyi ki de almışım diyorum
Klasik fiat kötülemesi.
Bu araç gerçekten iyi bir modeldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X