Şimdi Ara

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet dostum aynenn o motor

• Toyota Corolla AE86 Levin vardı. Çok seviyordum, içim kan ağlaya ağlaya satmak zorunda kaldım. Parçası yok, arızası çok çıkıyordu. Ucuza verdim satarken mecbur. Bu tür arabalar için türkiye'de ciddi emek verilmesi gerekiyor. Öğrenci halimle altından kalkamadım.

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?
  • Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    Muhteşem bir otomobil. Muhtemelen bu konudaki en nadir otomobil aynı zamanda. Satmanıza çok üzüldüm. Düzgün durumdakileri bir elin parmağını geçmez ülkemizde. Umarım sattığınız kişi aracın hakkını veriyordur...
  • Profes124 kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla maddi durumu iyi bir genç arkadaşa gitti, hevesli görmüştüm kendisini. Muhtemelen bakılabilecek en iyi şekilde bakıyordur, içim rahat o yönden :)

• Sherlock69 kullanıcısına yanıt
    O zaman sıkıntı yok :) Üniversite döneminde böyle bir araç almak iyi cesaret. Ben de Daewoo Tico almayı planladım. Cesaret edemedim vazgeçtim sonra.
  • Nadir sayılır mı bilmem ama skoda 120l sahibiyim arkadan motor arkadan itiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VETERINARY kullanıcısına yanıt
    Sağlam nadirdir hem de. Merak ettiğim, bu motorlar hava soğutmak mı yoksa su soğutmalı mı? Ben de Fiat 126 istiyorum bir referans olması açısından sordum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 3 Ocak 2021; 15:14:42 >
  • Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?

Güzel dikkat çekiyor caddelerde... 3 senedir birlikteliğimiz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Skoda için konuşursak motor su soğutmalı radyatör her araçta olduğu gibi ön tarafta su borularla arkaya gidiyor hararet problemi yok. Karbüratörlü, mekanik benzin pompalı enteresan bir araç.

Bendekinde boya değişen lpg vs yok 70 binde herşeyi çalışıyor şimdilik bir problem yok yakıtı da fena değil 100km'de 6 litre kadar yakıyor. Bu kadar temizi ülke içinde başka olmayabilir, yurt dışında da fazla değil zaten.

• Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Astra OPC mi? Oldukça güzel bir seçim. İyi günlerde kullanın :)
    İnstagramda otomobil kütüphanesi adında bir sayfa var. Orada da birkaç kez Skoda 120l gördüm. Acaba o araç size mi ait?

Yakıtı çok güzelmiş. Güzel ve zevkli bir otomobil olmalı. İyi günlerde kullanın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 3 Ocak 2021; 16:44:55 >

Teşekkür ederim beyazsa benim olabilir bende birkaç yerde gördüm kendi arabamı.

Açıkçası rengi aklımda kalmadı :) Yalnızca gördüğümü hatırlıyorum. Hakkında da bir inceleme yazısı vardı altında. Rica ederim. İyi günlerde kullanın tekrardan.
  • Mini cooper 3 adet, rcz 3 adet, fiat bravo özel olarak gelmişti italyadan, mitsubishi colt cz3, 208 gtı, audi sline a3 coupe, fn2 honda typer, c180 coupe,fiat 500 cabrio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 8 Ocak 2021; 11:26:49 >
  • conquête kullanıcısına yanıt
    Araçlar değil bu kadar çok farklı araç sahibi olmanız şaşırttı. Saydığınız araçların hepsi çok keyifli araçlar ayrıca...
    Teşekkürler Allah herksin gönlüne göre versin... arada kaynayanlar hatırlamadıklarım ve standart binek araçlarda var mesela c4 cactus oda farklı güzel bi araç... spor arabalara ilgim var o yüzden tercihlerim genelde bu yönde oldu
  • 67 mustang, 89 du sanırım kapalı far lebaron, impala, ford raptor araçlar kullandım mustang hariç 1 sene kullandım en az her birini

• conquête kullanıcısına yanıt
    Amin hocam. İyi günlerde kullanın. Ben de spor araçlara meraklıyım. Bakalım...
  • jesipikmin J kullanıcısına yanıt
    67 mustang ben de kullandım hocam çok keyifliydi. Araç gaza basınca hemen arka veriyor. Ama gamepad ile kullanmak lazım. Klavye keyif vermiyor :)

Şaka bir yana hepsi çok keyifli araçlar. Sorması ayıptır, Amerika'da mı yaşıyorsunuz ? Raptor ve LeBaron Türkiye'de denk gelmesi zor araçlar.
  • 90 model Honda Crx sahibiyim ailemizin 2. Crx i çocukluğumdan beri bunun hayaliyle yatıp kalkarak büyüdüm. TR de önceden tek tük sıfır parçaları bulunabiliyordu artık yok. Parçalarının büyük kısmı EF kasa Hatchback Civicle aynı olduğundan ihtiyacımızı görüyor. Ancak Crx e özel olan parçalar için ya hurdaya ayrılmış başka Crx lere yada istemesekte yurtdışına mecburuz bu yüzden de dolarla çok içli dışlı oluyoruz. Paypalın ülkemizden çıkması zaten bizi bitirdi. Buda yetmez gibi dolar aldı başını gitti X bir modele oranla 7-8 kat fazla para ödemek zorunda kalıyoruz. Hele ki benim gibi aracın zamanında opsiyon listesinde bulunan ve dünya piyasasında bulunması oldukça nadir parçaları kovalayan birisi için oldukça cebe dokunuyor.Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? Elbette ki bunlar benim gibileri yıldırmıyor almam gereken parçaları depoya koyduktan sonra baştan aşağı aracı restore etmeyi düşünüyorum.

İnsanların habire dönüp arabanıza bakması, lambada hangi aracın yanında durursanız durun ilgi çekmesi. Dayıların yanıma gelip " anaaa crx mi bu vay be gençliğimizin hayaliydi yeğenim az bakabilir miyim arabaya " falan demesi. Bazı insanların arabayı küçük görüp gazlama çabalarını boşa çıkartmak falan lambada yanına gelip ne gidiyormuş bu ya modeli ne bunun diye sormaları sadece bilen insanların sizle konuşması çok güzel duygular ve insanı özel hissettiriyor.

Geçen sene muayeneye götürdüğümde genç bir polis arabaya sabit bakıyordu, bazen bana bakıyor babamla konuşmamı dinliyor. Çaktırmadan polisi süzüyordum bende, dedim kesin ceza falan yazacak egzozdan. Adam en son dayanamadı sanırım yanıma geldi telefonunuzu alabilir miyim yarın bir gün arabayı satarsanız ilk bana yazın dedi polislede muhabbet kurduk orda araç sayesinde baya çevre edindimNadir araç sahibi olan/olmuş var mı? Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? 

Buda ufaklığımızın fotosu Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? 

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondatugraL -- 12 Ocak 2021; 14:44:30 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.