kendi aracına pasta cila yapan varmı
Aracımı satmak istiyorum ederi ne olmalı
Biraz kararsız kaldım 2019 model seat leon tdi 115 lik xcellence arabam var sıfırdan beri ben de kaza değişen yok kaportada boya yok 53 binde model yükselteyim diye satmak istiyorum ama ne fiyat yazıcağımı bilemedim gerçekten temiz binmiştim araca bakımlarınıda hep eksiksiz zamanında yaptım sadece uzun yolda gitti geldi motorun ısınmasına yağ sıcaklıgına devrine dikkat ederek bindim ama piyasaya bakıyorum temiz binmesemde olurmuş zaten her türlü satılıyor boşa o kadar titiz davranmışım ne fiyat biçmeliyim sizce
Yaz lastiklerimi değiştirmelimiyim ?
308 almaya niyetlendim 1.2 2023 model ortalama fiyatları 1400 1500 arası ama ağır hasar kayıtlıları 1250 civarı almak mantıklımı aradaki fark için ? değer normalde ne kadar düşer
Mecliste Kürtçe Hoşgeldin Diyebilirmiyim :))
MHP'li Celal Adan: Deyin deyin.
Nede güzel demleniyorlar
DSG, D ye atınca vuruntu oluşmaya başladı ?
Aracım 2019 tdi leon bir nedenden dolayı beni bi arkadaşım başka şehire bırakıp benim araçla kendisi geri dönüp aracı bıraktı ve araç o zamandan beri yatıyor 1 ay oldu ilk defa bugün binip çalıştırdım aracı n den d ye attığımda tak diye bir vuruntu oluştuğunu gördüm tek seferlik 2-3 kez N ye alıp d ye attım yanlışmı hissediyorum diye ama vuruntu d ye attıkça oluyordu gerçekten
Sebebi araç 1 aydır yattığı için sistemdeki yağın dibe çökmesi ve soğuk olması sebebiyle olmuş olabilir mi ?
yoksa arkadaşım sadece 1 gün kullandı ama durdugu zaman N ye almadan p ye alıp direk iniyordu ondan kaynaklanmış olabilir mi neye işarettir bu aracı sürdüm kısa bir mesafe, ama vites düşürürken veya yükseltirken herhangi bir vuruntu oluşmadı sadece aracı ilk çalıştırma anında yaptı bunu
Aracımı satıp yeni bir araç alıcagım ancak meblalar büyük olunca bu sistemle satmayı düşünüyorum noter kendisi ilgilenmiyormuş mobil banka üzerinden plaka araç bedeli tc no gibi bilgiler girilerek yapılıyormuş
bu sistem ne kadar güvenli, satıcı olarak ben işlemi yapsam fakat alıcı yapmamış olsa telefondan yapıyor gibi görünüp, noterde ben imzayı atsam fark etmeden nasıl bir yol izlemek sağlıklı olur böyle bir ihtimal var mı ?
Viofo 229 pro için SD kart tavsiyesi?
samsung evo serisi kart aldım fakat slow card uyarısı verdiği için kayıt yapmıyor 4k da hangi kartı kullanmalıyım
Leondan Omoda 5 e geçmeye değer mi ?
Araç içi kamerası hakkında bir sorun ?
Viofo 229 pro diye bir model satın aldım ve kurulum yaptım ben evdeykende kayıt etsin aküyü yormayayım diye powerbankle calıstırıyorum ama kamera sankı araç çalışıyormuş gibi devamlı aktif kayıt yapıyor
bunu park moduna nasıl alırım yalnızca hareket veya etrafında biri dolanınca kayıt yapsın istiyorum bunun bir yolu yokmudur aracı biri çizse kimin çizdiğini görmek için 2 günlük kayıdı tamamen baştan izlemek zorunda kalıcagım bu şekilde park kablosu denen zımbırtıyı almadım zaten powerbanke baglanan bırsey degıl bilen var mı bunu
![]() |
d520b2e2966b9822770f40fb8f56705cd.jpg |

Son Giriş: 41 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 12.402
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 529.464 (Bu ay: 12.958)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19.807 (Bu hafta: 5)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası