Şimdi Ara

Aynı Aracın pert kayıtlısı 200 bin düşüğe alınır mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 308 almaya niyetlendim 1.2 2023 model ortalama fiyatları 1400 1500 arası ama ağır hasar kayıtlıları 1250 civarı almak mantıklımı aradaki fark için ? değer normalde ne kadar düşer

• alınmaz ayrıca hasarsız olanlarıda bahsettiğin rakamlara alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt
    200bine değer mi hiç? Arkadaşım zamanında pert bir aracı toplamıştı. Hafif bir tarafa çekiyordu araç. Baktın mı sıfır gibi ama. Hiç sorunsuz da olsa ufak tefek kaporta değişimlerinde bile daha fazla olur değer kaybı. Bu kadar az olmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 200 çok az bu rakamlardaki araç için

• Aldığın araca 200 bin TL harcama yapsan o arabayı orjinal hale getiremezsin. 2 airbag tamir edilip 2 kemere direnç taksa zaten orjinal parçaları 200k tutuyor.

Pert kayıtlı ise zaten pert kasko primleri de yüksek çıkacak kârını 4-5 yılda geri alacak.

Çok ucuz araç alırsan 300-500k pert olmuş ama kayıt girilmemiş (haricen satılıp dışarıda yapıtırılmış) mantıklı olabilir. Çok para ödüyorsan ne gerek var.

• cnyttt kullanıcısına yanıt

ne kadar verilse mantıklı olur temizine 10 15 bindeki 40 bine kadar yolu var

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

tam anlamadım dediğinizi ama 2023 temiz kayıtsız olan için soruyorsanız araç 3 yaşında en az %20 ucuz olmalı

kayıtlı olanı hiç sormayın bile o paraya sıfır araba var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin'e Araba Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir alt paket kazasızını alıp geçmek lazım. 1 milyon olsa bile pert almam şahsen

• Ağır ama neresi ağır sigorta şirketine mi ağır gelmiş yoksa ağır kaza mı geçirmiş bakılması lazım . Yetkili servise bir girdimi tampon sökme takmaya bile ayrı para istendiği örnekler var Tampon çatlağı için tampon değiştiriyor uğraşmıyorlar.

Cam tavan kırıldı tavan sacı el kadar göçük diye(harbi cisim düşmüş) cla ya ağır hasar girmişler Yıldırım çarpan amarok var şanzıman kartı ve abs beyni yanmış ağır hasar girilmiş.

Şimdi işinin hakkını veren eksperler var bir araçta Şase podye direkler havuz sacı ve airbagler düzgün kontrol edilerek alınabilir. Ama fiyatı attığın taşa değecek olması lazım.

2 sene önce millet ağır kayıda bakmıyordu baktırıyor alıyordu çünkü fiyatlar çok yükselmişti şimdi gene hortladı. Uyanık olmak lazım öncelik motor şanzıman sağlığı ve şase sağlamlığı airbag ve kemerlerin faal olması önemli dıştan karoser far değişiminine bakmamak lazım yoksa bu memlekette Boya değişene takılanlara bitik motorla güzel gol atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 12 Ocak 2025; 18:37:37 >

• bundan önceki aracım pert kayıtlıydı (ağır hasar kayıtlı). hava yastığı sensörü kabloları motorun içinde boşta geziyordu. direnç atılmıştı. 2016'da ucuza aldım (19.500 tl), 2021'de 60 bin tl'ye sattım. 30 bin km yaptım hiç sorun yaşamadım, arıza yaşamadım.

pert kayıtlı arabayı öyle ha deyince satamazsınız beklersiniz biraz. ben 1 ay uğraştım. şahsi fikrim pert kayıtlı araç alacağınıza o bütçeye daha ucuza başka marka model sıfır araba bile alabileceğiniz yönünde. tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 12 Ocak 2025; 22:14:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.