Şimdi Ara

200.000 KM'yi DEVİRMİŞ ARAÇ SATIN ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
4
Favori
103.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 200.000 km yi devirmiş araç satın alır mısınız, ne gibi sakıncaları olur, bilgilendiriseniz sevinirim. Benim gisi yeni araç alacak arkadaşlara da bilgilendirme olur. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugrahan27

quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Elbet birileri alacak onlarıda ama benim için 100bin bile çok fazla maksimum 70bine bakarım

Şuan da 70 binde orjinal km de araba zor 2008-2009 ar bile 70 i geçti artık .

Ama imkansız değil tabi az kullananlarda var

Alıntıları Göster
    böyle başlıklar açıldıkça km düşürmenin önüne kimse geçemez... 40 yaşına gelen herkes ölür mü demek gibi bir soru bu
  • Önceki sahibinin nasıl kullandığı ve bakımlarının aksatılıp aksatılmadığı çok önemli. 100000 bir şey değil de kötü kullanımda 200000'den sonra çok sıkıntılar çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Önceki sahibinin nasıl kullandığı ve bakımlarının aksatılıp aksatılmadığı çok önemli. 100000 bir şey değil de kötü kullanımda 200000'den sonra çok sıkıntılar çıkabilir.
    Kötü kullanımda 12 bin kilometrede bile motorda sıkıntı olabiliyor. Arkadaşımın 12 binde Fiat Doblo'su var. Çok devirli ve dengesiz kullanır motoru. Motor şimdi rölantide deli gibi sallanıyor ve soğutma suyu eksiltiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Kötü kullanımda 12 bin kilometrede bile motorda sıkıntı olabiliyor. Arkadaşımın 12 binde Fiat Doblo'su var. Çok devirli ve dengesiz kullanır motoru. Motor şimdi rölantide deli gibi sallanıyor ve soğutma suyu eksiltiyor.

Alıntıları Göster
    Durumu iyi ve uygun fiyatlı olduktan sonra alırım, ustanız arabaya onay verdikten sonra uzun süre sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Durumu iyi ve uygun fiyatlı olduktan sonra alırım, ustanız arabaya onay verdikten sonra uzun süre sıkıntı olmaz.

Alıntıları Göster
    Ben almam şahsen alanada alma demem
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAltuns

Alıntıları Göster
    Balina kasa mercedes alırım 200bini bırak 300bini geçtiysede alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAltuns

Alıntıları Göster
    Önceki sahipleri arabanın bakımlarını ihmal etmediyse, arabayı üzmediyse tabiki alınır.. Alınır, üstüne bir 200.000 km de siz kullanırsınız. (Toyota Camry modeline bir aralar yazılı olarak değil tabi ama sözlü olarak 1.000.000 km garanti veriyordu )

Yüksek km araç alınırken tek düşünülmesi gereken konu 2 yıl sonra değiştirmek istediğinizde satmakta zorlanacağınızdır. Sahibinden'de vs. bir çok kişi araç ilanı aratırken 0-100.000 km gibi süzgeçler kullanır. Aracınızın daha ilan aşamasında bile gözden kaçacağını unutmayın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin'e Araba Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi araci alacagina bagli olarak degisir. Imzandaki arac aldigimda 200 bini gecmisti ama usta sen bu motorun bittigini gormezsin dedi.

Neyse ama tabiiki arac sadece motor degil. bir cok aksam asiniyor yipraniyor. O yuzden aracin bakimlari onemli mesela suspansiyon ne zaman degismis gibi.
  • piyasasından % 20-25 ucuza verirlerse alınır..

mesela taksi çıkmaları da genelde 500-600 binde elden çıkartılır, piyasasının yarı fiyatına gider..

Ben asla almam o ayrı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

piyasasından % 20-25 ucuza verirlerse alınır..

mesela taksi çıkmaları da genelde 500-600 binde elden çıkartılır, piyasasının yarı fiyatına gider..

Ben asla almam o ayrı..
    alınmaz
  • quote:

piyasasından % 20-25 ucuza verirlerse alınır..

Ben asla almam o ayrı..

30 bin liralık corolla taksi çıkması 670 binde 15 bine satıldı 13 bine de satan var

bu arada adam aracı alıp boyatıp yine her sene taksi gibi muayeneye sokmak zorunda değil dimi normal araçlar gibi 2 senede bir muayeneye geçiyor

birde 5 6 senelik taksiler muayeneden geçmiyormuş doğrumu artık her sene geçiyor ya 2005 model taksiye bindim bu sene muayene den geçmiyor artık 2005 olduğu için dedi 6 senedir takside olduğu içinmi geçmiyor artık taksiden çıkıcak dedi

çunku daha eski taksiler her yerde var nerdeyse

yalnız taksi olduğunu önceden söylemese bile çıkıyormuş şase nodan plaka değişse bile şimdi ki şahinler neden belli olmuyor eskiden takside çalıştığı motor şase nosunu mu değişiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 21 Kasım 2011; 22:00:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

Hususi plaka takıldığından itibaren 2 yılda bir muayene yapılır..

Taksilerde bir 5 yaş meselesi var ama şöförler bu tür konularda birçok şeyi yanlış bilirler genelde.. Bir araç 5 yaşından büyükse taksiye sokamazsınız, ama taksiniz 10 yaşında bile olsa kullanabilirsiniz, sağlamsa muayeneden geçer.. sizin bindiğiniz araç belki dökülmüştür ve muayeneden dahi geçemiyordur, sahibi elden çıkartmak istiyordur, şöför de olayı böyle yorumlamıştır.. İstanbulda bir taksi 5 yılda geberir normalde..

Motor şase nosundan belli olma meselesini bilemiyorum, kimsenin öyle bişeyi değiştirmekle uğraştığını sanmıyorum, zaten legal yoldan bu mümkün değil..
    Zaten değiştirmeyi başarsalar bile aracın dökük oluşundan ve tavan dahil komple boyalı oluşundan anlaşılır.. Aracın soy ağacı bile değişse yüksek fiyata gitmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 21 Kasım 2011; 22:30:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

Hususi plaka takıldığından itibaren 2 yılda bir muayene yapılır..

Taksilerde bir 5 yaş meselesi var ama şöförler bu tür konularda birçok şeyi yanlış bilirler genelde.. Bir araç 5 yaşından büyükse taksiye sokamazsınız, ama taksiniz 10 yaşında bile olsa kullanabilirsiniz, sağlamsa muayeneden geçer.. sizin bindiğiniz araç belki dökülmüştür ve muayeneden dahi geçemiyordur, sahibi elden çıkartmak istiyordur, şöför de olayı böyle yorumlamıştır.. İstanbulda bir taksi 5 yılda geberir normalde..

Motor şase nosundan belli olma meselesini bilemiyorum, kimsenin öyle bişeyi değiştirmekle uğraştığını sanmıyorum, zaten legal yoldan bu mümkün değil..
    Zaten değiştirmeyi başarsalar bile aracın dökük oluşundan ve tavan dahil komple boyalı oluşundan anlaşılır.. Aracın soy ağacı bile değişse yüksek fiyata gitmez..

Alıntıları Göster
    Bakımlıysa kullanan temizse birde benzinliyse alınır.Fiyatta uygun olacak tabi

• quote:

Bakımlıysa kullanan temizse birde benzinliyse alınır.Fiyatta uygun olacak tabi

Alıntıları Göster
    bütçene göre alırsın. ha acemiysen kmsi düşürülmüş araca da denk gelebilirsin. o zaman bilmeden 200 bini geçmiş araç kullanırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

bütçene göre alırsın. ha acemiysen kmsi düşürülmüş araca da denk gelebilirsin. o zaman bilmeden 200 bini geçmiş araç kullanırsın..

Alıntıları Göster
    Elbet birileri alacak onlarıda ama benim için 100bin bile çok fazla maksimum 70bine bakarım
  • quote:

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    böyle başlıklar açıldıkça km düşürmenin önüne kimse geçemez... 40 yaşına gelen herkes ölür mü demek gibi bir soru bu

• quote:

quote:

Benim aracım 2005 model 2.sahibiyim 40bin kilometrede.Oluyor yinede yahu :)
  • quote:

quote:

quote:

Olur bende dedim ama az bulunuyor benim annemde 2008 araba var 13.000 de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    750.000 de skoda fabia dizeli hatta 750.000 inci kilometreyi devirme videosunu izledim
    sen bakarsan araç da sana bakar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.