Şimdi Ara

200.000 KM'yi DEVİRMİŞ ARAÇ SATIN ALINIR MI? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
4
Favori
103.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 248 bin de 2005 accord almıştım. Bakımlı bir araca 2000 tl masraf ettim. Paraya sıkıştık sattık 2000 de ordan zarar ettim. Ama hala accord derim. Km si 400 binde accord satıldı. 200 bin birşey değil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakımı zamanları atlanılmamış, doğru ve kaliteli yağ konulmuş, zorlanmamış, sürekli sıkıştırılmamış ve eskiyen parçaları zamanında değiştirilmiş, kısacası gerçekten bakımlı bir araçsa markadan markaya değişmekle birlikte 500 bine kadar yolu var, sonrasında motorun sıfıra çıkarılması gerekebilir, tabi kaporta ve diğer aksamlarında 500 bin yapmış bir araçta çok da sağlam olmasını beklemek doğru olmaz. Geçmişine güvenilen bir araç 200 binde de olsa alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanis bi galeriden baktik galerinin sahibi dogru durust bi ogretmen sadece arka bagaj kapisinda degisim var baska birsey yok istedigin yere goster dedi birde dizel ve 1.3 fiat olunca insan tedirgin oluyor

• insan gibi kullanılıp eşek niyetine binilmediyse ve bakımları düzgün yapıldıysa alınır veya siz gider 200000 km az diye 200000 geçmiş araç alabilirsiniz =) milletimiz bu konularda çok başarılı.
  • Japon, Mercedes, Bmw alınır gerisini almam.

• Araç düzgünse kesinlikle alınır.
    2.araç olarak Ramazan bayramından hemen önce 99 Nissan Primera Special aldım. 218000Km deydi. Km oynanmamış bir araçtı. Lpgli modelinin dolusu. Ufak tefek masrafları elbet oldu klasik lpg filtre değişimi, klima gaz dolumu, yağ ve filtre değişimleri vs. gibi. Motor aksamında ve yürüyeninde problem yok
    Bakım yaptırıp binmeye devam ediyorum şu an 225000 civarında şimdilik problem yok.
  • Apaçi kafasında biri hiç kullanmamışsa alınır

• Test için bi 10 km sur. Zaten gidişinden araç kendini belli eder. Sonrası şans biraz. Ben 200 de dzel aldım 300 oldu sıkıntı yok coknsukur

• quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

248 bin de 2005 accord almıştım. Bakımlı bir araca 2000 tl masraf ettim. Paraya sıkıştık sattık 2000 de ordan zarar ettim. Ama hala accord derim. Km si 400 binde accord satıldı. 200 bin birşey değil bence

Japonlar ayrı ya km çoğaldıkça araç tecrübe kazanıyor. Ben test soktugumda 400 bin kmdeki araç %95 çıkmıştı beygir fln oldukça yakindibilk haline. ama motorsilk te kullanmistim motora belki oda bi %5 etki etmistir

• Konu hortlatayım 238.000 de T230 Ford Connect kullanıyorum 2008 model . Ortalamaya vurursak yılda 30.000 e yakın km yapmış araç. Aldığımda 220.000 deydi . Computest e soktum ustalarıma danıştım ettim velhasıl aldımda.

Aracın bana açtığı marş - şarj dinamosu değiştirdim.Enjektörleri bakıma soktum. Onun haricinde henüz problem yaşamadım ( 1 yıl olmak üzere ) . Bakımını düzenli yapmakla beraber hergün en az 25 km yol gidiyorum.

Aracına göre muhakkak değişir. Benim eski patronun 450.000 km citroen C5 i defalarca kullandıktan sonra ( uzun yol ve şehir içi ) benim km takıntım tamamiyle bitmişti. Düzenli bakıma girip temiz kullanılan her aracın kaydadeğer bir yanı vardır yani. ( BENCE )
  • km si dusurulmemisse motoru 200k lik araç gibiyse alınır

• Fiyatıyla orantılı alınır. Alırken olası masrafları peşinen kabul ederek fiyat değerlendirmesi yapın. Temiz kullanıldıysa bakımları tastamam güvenilir ellerde ve zamanında yapıldıysa alınır mis gibi binilir.

• 2.elde benim sınırım 100.000 km ile 150.000 km arasıdır yukarısına bulaşmam
  • Alinir mi bilemem ama Alinirsa km yukselecek degeri dusecek tasasi olmadan binilir ;)

• ARKADAŞLAR FİAT DOBLO SAFELİNE 1.3 2012 MODEL 207.000 ARAÇ ALINIR MI SİZCE İLERİDE SIKINTI MASRAF OLUR MU ?

YADA O MU YOKSA PEUGEOT BİPPER 1.4 HDİ COMFORT 128.000 2011 MODEL Mİ ?

PEUGEOT DOBLODAN DAHA UYGUN SİZCE HANGİSİ TERCİH EDİLMELİ ? CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.

200.000 KM'yi DEVİRMİŞ ARAÇ SATIN ALINIR MI? 200.000 KM'yi DEVİRMİŞ ARAÇ SATIN ALINIR MI?

• parası uygunsa düşünülebilir.

• mini hort: 99 model mazda 323 146000 de aldım benzinli iken bu km den sonra lpg takıldı suan 201000 de. Sorun yok çok sukur. her gun 120 km de yol yapıyorum.
  • şuanki arabamız 204.000 km de benzinli motordan yana hiçbir sıkıntı açmadı ama 200.000 km deki arabayı ben olsam almam millet araba sürmeyi bilmiyor
  • hangi şartlar altında devirdiğine göre değişir
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.