Şimdi Ara

250 bin km'deki araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
8.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-memurdan-orjinal-temiz-opel-vectra-2.0-gls-klimali-98-model-160837595/detay

Araç bu arkadaşlar. Tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum araç hakkında. Daha önce hiç 2. el araç araştırmadım. Şimdiden teşekkürler :)

Edit : Birde araç Antalya plakalı fakat eskişehirde satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 16 Nisan 2014; 3:37:27 >

• Hocam aracın yaşına göre kilometresi normal gibi.Eğer motoru bakımlıysa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.600,000 km üzeri çok taksi gördüm önemli olan bakımları aksatılmamış ve gereken masrafların yapılmış olması.
  • Eger bu tarz araclar alınacaksa direkt servise goturulmeli. Essek niye kullananı da var cok temiz kullananıda.Biz burdan ne yorum yapsak bir yere kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarx

Hocam aracın yaşına göre kilometresi normal gibi.Eğer motoru bakımlıysa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.600,000 km üzeri çok taksi gördüm önemli olan bakımları aksatılmamış ve gereken masrafların yapılmış olması.
    Ben de İstanbul'dan almıştım, 34 plaka ile kulladım sonra 34 plaka ile Eskişehir'den sattım. Normal yani olabiliyor. Noterde plaka değişikliği istememiştir.
  • Olur , ancak vectralarda elektrik tesisatı problemli , elden geçtiyse sıkıntı olmaz , ilerde motor istesede ekotech motor su anda en ucuz parcalari olan motordur ki aşırı ufleme yoksa (ama az biraz olur o normaldir ) alınır. Ama olay sadece motor değilki akslardan tutunda klima kompresorune, radyator peteginden kalorifer petegine egzosuzundan teker bilyalarına kapi gergilerinden cam acma mekanizmalarina kadar bir dolu parca bozulmayı bekliyor o araçta

• B kasa vectralarda elektronik beyin var ve arizaya musait ama illa olacak diye bi kaide yok. Birde motorlarinda yag yakma problemi var genelde iyi bi opel ustasinagosterin. Opeller iyi ve kaliteli araclardir...

• Su km takintisini bir turlu anlayamadim arkadas. Eskiler ne demis isleyen demir isildar. Dogru duzgun kullanildiysa hic korkmadan alabilirsin bence. Benim bu aracimdan once 300e mercedes vardi 426 bin km de sattim... o km de bile tek marş ta 2000 km yol yapiyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin'e Araba Alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

B kasa vectralarda elektronik beyin var ve arizaya musait ama illa olacak diye bi kaide yok. Birde motorlarinda yag yakma problemi var genelde iyi bi opel ustasinagosterin. Opeller iyi ve kaliteli araclardir...
    Bakımları düzenli yapılmış,temiz kullanılmış ve km düşürme yoksa alınmaması için neden yok her aracın bir alıcısı var sonuçta ama motorunu ve şanzımanı kontrol ettirin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Bakımları düzenli yapılmış,temiz kullanılmış ve km düşürme yoksa alınmaması için neden yok her aracın bir alıcısı var sonuçta ama motorunu ve şanzımanı kontrol ettirin derim

Alıntıları Göster
    Kardeşim Mercedes alıncaksa kmye bakmaya gerek yok zaten. :) Amcamın 200E si var 550.000kmde tıkır tıkır çalışıyor :) Ama bundan 2 sene önce 290.000kmde Passatımız vardı sattıgımız adam şuan aracı satamıyor kmden dolayı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xquard42

Kardeşim Mercedes alıncaksa kmye bakmaya gerek yok zaten. :) Amcamın 200E si var 550.000kmde tıkır tıkır çalışıyor :) Ama bundan 2 sene önce 290.000kmde Passatımız vardı sattıgımız adam şuan aracı satamıyor kmden dolayı :)
    Almasına alınır motoru sağlamsa ama satarken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Bunu göze aldığınızı düşünüyorum.
  • Nasıl kullanıldığına bağlı bizim araç 170k kilometrede ama baksan sıfırdan ayırt edemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Ben de İstanbul'dan almıştım, 34 plaka ile kulladım sonra 34 plaka ile Eskişehir'den sattım. Normal yani olabiliyor. Noterde plaka değişikliği istememiştir.

"Mavi Polo" satıldı demek. Volvo hayırlı olsun, tekerinize taş değdirmesin. Söylemeden geçmeyim, arkası yamuk duruyor sanki burdan bakınca
  • Arka stoplar farklı....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı kasa bulursanız onu alın. Eski Vectra A'mızı 263.000'de sattık, motorunda hiçbişey yoktu. Bizim gibi çoğunlukla sakin ama arada bi ciğerlerinin balgamı atılmış şekilde kullanılmışsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: createemir

Makyajlı kasa bulursanız onu alın. Eski Vectra A'mızı 263.000'de sattık, motorunda hiçbişey yoktu. Bizim gibi çoğunlukla sakin ama arada bi ciğerlerinin balgamı atılmış şekilde kullanılmışsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
    dayım 140 binde opel frontera almış. arabanın hız göstergesi bozuk, gösterge aydınlatmaları çalışmıyor. ortada bir bilgi ekranı var o gidik. posası çıkmış olur anlayacağın.
  • O motor üfürüm olmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

O motor üfürüm olmuştur
    yılda 15 bin yapmış gayet normal. araç sahibi kmyi 120 bine çekip sahtekarlıkmı yapmalı sizce ? 16 yaşındaki araba için km tabikide normal motor bakımlı ise alınır 50 binde olacak hali yok bu arabanın zaten.
  • Vay be 2010 yılında 98 GLS 150K kilometredekini güç bela 13.5 bin liraya satmıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

dayım 140 binde opel frontera almış. arabanın hız göstergesi bozuk, gösterge aydınlatmaları çalışmıyor. ortada bir bilgi ekranı var o gidik. posası çıkmış olur anlayacağın.

Merhaba,

Büyük ihtimalle 340.000'den düşürmüşlerdir.
    140.000'de bir arabanın posasını çıkarmak kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Merhaba,

Büyük ihtimalle 340.000'den düşürmüşlerdir.
    140.000'de bir arabanın posasını çıkarmak kolay değil.

Alıntıları Göster
    Alınır alınmasına da, olaya sadece motor olarak bakmamak gerekir kasa ne durumda ona bakmak lazım, ülkemiz yollarında 250 bin km arabanın anasın ağlatıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.