Şimdi Ara

250 bine 200 Beygir üstü araç alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

250 bin lira civarına bir araç bakıyorum, hanımın okulu çok yakın, günlük okula gidip gelecek, çok yakması problem olmaz o yüzden.

bu paraya da güncel araba pek yok, ağır hasarlı 2010 punto vb araçlar var ya da biraz temiz olsun dersem 2005 hatta 2000 modele kadar düşüyor.

ben de almışken güçlü bir araç alıp arada ben kullansam da gazlasam diyorum  aklımda 280 beygir infiniti fx35 vardı ama piyasası 500 bine çıkmış onun da.

bir de aracın hb ve otomatik vites olması lazım (bayan aracı malum) ki güçlü araçlar genelde manuel sevilir.

şimdi 250 bin lira civarına, 200 beygir üzerinde ne alınabilir ? var mıdır öyle bir araç ?  

• Eski Volvo S60 T5'ler var, Saab 9-3, 9-5 aerolar var..

3.0 motor Laguna'lar var, bunlar pek yürümüyor gerçi de.

Hepsinin sanayilerde süründürme ihtimali çok yüksek.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 9 Mart 2023; 16:40:31 >

• 180 beygirlik c4 vts var o paraya alınır; ama otomatiği yok.

Kadın sürücü için bu kadar güçlü motora sahip araçlar riskli olabilir. Ben olsam alabileceğim en yüksek modelli veya en temiz hatchback otomatik vites Japon aracı alır geçerim.

Edit: C2 VTR var, TU5 motorlu, kadın sürücüye uygun yarı otomatik güzel bir araç, ama özellikle şanzımandan ötürü iyi performans sunmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 9 Mart 2023; 18:8:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O paraya 200 beygirlik otomatik araç olacağını sanmıyorum, varsa da ciddi bir handikapı vardır. Sahibinden üzerinden beygir gücü ve şanzıman seçeneğini seçip fiyatı da belirleyip karşınıza ilan çıkıyor mu bakabilirsiniz.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Sözde hb ama Tucsondan daha uzun bu hocam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağlam değeri bilinmemiş bir japon alıp modifiye ettirirseniz sizi bayağı tatmin edebilir.

Değeri bilinenlerin fiyatı yükseldi çünkü.

• Okula gidip gelecek biri için yüksek beygirli araç çok mantıklı olmaz...

• D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt

Arada kendisi de araç alıp gaza basacak :)) anladığım.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Opel Omega 3.0 var. Otomatiği o fiyatlara bulunuyor.

• Otomatiği varmi bilmiyorum ama,rover620 ti tam sizin ilaciniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.