kendi aracına pasta cila yapan varmı

-
-
Pasta pek atmadım ama cila çekerdim SONAX kullan alman malıdır iyidir en iyisidir..
-
sanırım el ile uyguluyorsun işe yarıyor mu parlaklık konusunda
-
pasta aşındırıcıdır zaten. matlaştırır. cila parlatır
-
evet el ile yapıyorum sonax kaliteli..
parlatıyor sorun yok.. ama çok sıkta cila atma boya uzun vadede soluyor..
-
yeni deniyiceğim zaten makine veya matkapla yapmayı dusunuyorum
-
pasta aşındırma oluyor
ama cila yı el ile atmışlığım oldu..
turtle wax markaydı güzel olmuştu.
-
Farecla G3 pasta ve cila kullanıyorum. Stanley polisaj makinesiyle atıyorum. Pastayı süngerle, cilayı koyun postuyla atıyorum. Makinesiz verim almak zor. Makine bence pasta için gerekli 6 kademeli benim makinem elim alışana kadar düşük devirlerde kullandım sürekli. Cila için elle atsan da olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
G3 pasta . 1000 - 1500- 2000 zımpara. Polisaj makinesi ve kafası. Fazla devir olmayacak yoksa boyayı alırsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normalde pasta keçeyle, cila süngerle atılmıyor mu ?
-
Keçeyle attığımda hare bırakıyor hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bilgin yoksa hiç bulaşma,gerçekten uzun zaman bolca sabır ve maddiyat isteyen bir şey,ha bir de g3 kullananlardan tavsiye falan alma sakın
-
atommu parçalamıyoruz ya bişiy olmaz :D en fazla boyada hare olur onuda verir parasını pasta cilayla düzeltirim ne olacak
-
araç siyah ise sıkıntı, ama koyu değilse başla, üstübü ile elle atanlar var,
cila kolay.
çok detaylı video izleme, isminde tek kelime türkçe olmayan kodlar olan malzemeleri bilmem kaç kat atıp anlatıyorlar. ohoooo diyorsun.
Sanayideki usta tek malzeme ile benzer sonuç alıyor
g3 diye bişiy kullanıyorlar, her arabaya
-
yok benım araba opak beyaz aslında cila olmasada olur ama maksat biraz daha kullanımdan kaynaklı cızıklerı felan azaltmak ıste
-
Bence seramik wax seti iş görüyor bende şarjlı makine düşündüm ama ellede güzel oldu boya koruma hare giderici hepsi var sette smx marka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X