Kaza Tespit Tutanağı Sorgulama ve İtiraz
Arkadaşlar geçen gün oğlanla çocuk parkına giderken anayolda ters yönden gelen motorsikletli kurye aracıma ön tampondan çarptı. Motorsikletlinin kafasında kask yok motorda plaka yok vs. Polis çağırdım. Telefonda plakasının olmadığını ters yönde geldiğini söyledim gelmedi aranızda tutanak tutun dedi.
Tutanak tuttuk. Kaza fotoğraflarını çektim aracıma çarpan şahsın sigorta firmasından tamircimin adresini belirterek hasar dosyası oluşturdum.
Sigorta eksper atadı onada kaza fotoğrafları videosu tutanak ehliyet ruhsat sigorta poliçesi fotoğraflarını gönderdim.
yukarıdaki siteden ktt sonucunu beklemeye başladım ama her ne hikmetse yukarıda
Değerli Hak Sahibi;
Kusur değerlendirmeniz Karayolları trafik kanunu Maddesi / Yönetmeliği K.Y.T.K. 84/b / Yön. 109/c-4 ilgili maddesi gereğince yapılmıştır.
Karayolları trafik kanununa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
böyle bir yazı vardı. Bunun anlamı tali yoldan anayola çıkan araç seneryosu. Yani ben taliyoldan ana yola çıkmışım diğer araca yol vermemişim. Neyse 3 gün sonra sonuç çıktı 100 kusur bana verilmiş. Adamlar diğer aracın ters yönden geldiğini falan umursamadan bana vermişler suçu hemde benim aracıma motorlu çarprığı halde.
Sistem de yukarıda itiraz var ama her ne hikmetse itiraz yapılamıyor. Bende sigorta firmasını aradım. Bana itiraz dilekçesi ile fotoğrafları vs tramer_ktt@hepiyi.com.tr adresine göndermemi söylediler.
Bende dilekçe yazdım kaza fotoğrafları ve sokak çıkış tabelalarının gogle sokak görüntüsü ile dilekçe fotoğrafını gönderdim
ve sonuç
HAKLIYSANIZ EĞER SİGORTA FİRMASINDAN SONUCA İTİRAZ EDEBİLİRSİNİZ
Selektör cezaları iptal edildi
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzce’de 14 sürücünün trafikte birbirlerine selektör yaparak radar uyarası yapması sebebiyle uygulanan cezaların iptal edildiğini açıkladı.
Kaynak
2011 model
145bin kmde
ekspertiz raporuna göre tavan hariç boyalı.
3.sahibiyim
6bin tl tramer var.
tek bagaj değişen diğer parçalar sök tak vs yok orjinal.
baskı balata 20bin km oldu
10bin km önce aktuator parçaları değişti şanzıman yağları tamamen değişti
yağ ve filtreler yeni değişti
aldığım 2 sene içinde muhtelif zamanda turbo hortumu intercooler hortumu devirdaim hortumu değişti.
araç euro4 motor 75hp
6 ileri yarı otomatik şanzıman magnetti marelli
hill holder var
arka park sensörü var
ağustos ayına kadar muayenesi var.
ön hoparlörler pioneertaktım eskilerin körükler çürümüştü sony bluetooth teyp taktım.
istediğim fiyat 460bin tl.
araç tadilat projesi ile küçük illerde otomobil ruhsatına çeviriliyor. tip etiketinden sorgulattım. Geçen sene 8bin tl+ muayene ücreti idi.
son seçimde chp ye oy veren akpliden cevap
Son seçimde yanımızda çalışan stajyerin babası chp ye oy vermiş.
Adamın okuma yazması yok İstanbula geldiğinde tek konuştuğu dil Kürtçe. Bitisli. Şu zamana kadar akp ye oy vermiş.
Belki chp gelirse erken emekli olurum diye oy vermiş .
Abi şu zihniyet nedir ya 50 yaşında emekli olmak için chp ye oy vereceksen verme arkadaş. Benide 50 yaşında emekli edecekse bende vermem oy falan.
Akp zaten diğer emeklilerin parasından kısıp yeni emeklilere dağıttı şimdi hepsi aç. Ne anladım bu işten.
60 yaş falan neysede abim 45 yaşında emekli oldu bu resmen saçmalık. kim bunu seçim malzmesi yaparsa oy falan vermem.
Aktroller birbirine girdi
hastaneden çocuğa randevu alamıyorum
Seçimden sonra kayyum atanırmı ?
Merak ediyorum cesaret ederlermi ? Ederlerse erken seçime mi gideriz merak ediyorum
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.115
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.644
Konularının görüntülenme sayısı: 806.376 (Bu ay: 3.219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59.329 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası