Şimdi Ara

Kaza Tespit Tutanağı Sorgulama ve İtiraz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün oğlanla çocuk parkına giderken anayolda ters yönden gelen motorsikletli kurye aracıma ön tampondan çarptı. Motorsikletlinin kafasında kask yok motorda plaka yok vs. Polis çağırdım. Telefonda plakasının olmadığını ters yönde geldiğini söyledim gelmedi aranızda tutanak tutun dedi.

Tutanak tuttuk. Kaza fotoğraflarını çektim aracıma çarpan şahsın sigorta firmasından tamircimin adresini belirterek hasar dosyası oluşturdum.

Sigorta eksper atadı onada kaza fotoğrafları videosu tutanak ehliyet ruhsat sigorta poliçesi fotoğraflarını gönderdim.

yukarıdaki siteden ktt sonucunu beklemeye başladım ama her ne hikmetse yukarıda

Değerli Hak Sahibi;

Kusur değerlendirmeniz Karayolları trafik kanunu Maddesi / Yönetmeliği K.Y.T.K. 84/b / Yön. 109/c-4 ilgili maddesi gereğince yapılmıştır.

Karayolları trafik kanununa buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

böyle bir yazı vardı. Bunun anlamı tali yoldan anayola çıkan araç seneryosu. Yani ben taliyoldan ana yola çıkmışım diğer araca yol vermemişim. Neyse 3 gün sonra sonuç çıktı 100 kusur bana verilmiş. Adamlar diğer aracın ters yönden geldiğini falan umursamadan bana vermişler suçu hemde benim aracıma motorlu çarprığı halde.

Sistem de yukarıda itiraz var ama her ne hikmetse itiraz yapılamıyor. Bende sigorta firmasını aradım. Bana itiraz dilekçesi ile fotoğrafları vs tramer_ktt@hepiyi.com.tr adresine göndermemi söylediler.

Bende dilekçe yazdım kaza fotoğrafları ve sokak çıkış tabelalarının gogle sokak görüntüsü ile dilekçe fotoğrafını gönderdim

ve sonuç

HAKLIYSANIZ EĞER SİGORTA FİRMASINDAN SONUCA İTİRAZ EDEBİLİRSİNİZ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.