Televizyon tavsiyesi?
Merhaba arkadaşlar, eve yeni televizyon alacağım ancak hiç anlamadığım bir ürün. Bütçe 17/18k arası. İnç olarak en az 50 almayı düşünüyorum. Vestel tvlere baktım ama çok ısınamadım. Bu fiyatlara şunu al dediğiniz tavsiye ürün var mıdır? Teşekkür ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, linkteki laptop f/p olarak iyi midir iş görür mü sizce? 20k civarında alternatif olarak önerebileceğiniz laptoplar var mıdır? İş ve oyun olarak kullanmak istiyorum. Bütçem 20k
Turkcell’de kampanyalar yok mu?
Selamlar, Turkcell kullanıyorum uygulamada kampanyalar göremedim. Vodafone’da olduğu gibi indirim vb. Kampanyaları olmuyor mu?
Merhaba arkadaşlar, bugün satın aldığım apple watch s8 saatini binadayken merdivenden kayıp düşmem sonucu aşağıdaki hale geldi. Küçük bir sürü kılcal çizikler oluştu bir tanede derin sağ üstte bir çizik birazda kasada hasar oldu. Daha önce böyle bir şey yaşayıp çözüm bulan oldu mu? Baya sağlam yapıştım mermere Allahtan kırık çıkık yok 😌 ama biraz üzüldüm saate olandan..
İnternet hızım?
Merhaba, bugün itibariyle tt'den Türknet'e transferim yapıldı. Abonelik öncesi 100 mbps'ye kadar alabileceğim yazıyordu ve evime kadar fiber çıkıyor fakat şu an 45 mbps alıyorum herhangi bir ayarı var mı bunun? https://prnt.sc/1tpcw3l
Apple 20w adaptör orijinal mi?
Volvo Servisi Ankara
|
İç giyim ve Fantazi iç giyim
|
Proxeed Plus
|
Bionnex Leke Kremi
|
Meslek: Web Tasarım ve SEO Uzmanı
Ket Web® Dijital Medya Ajansı - Ankara Web Tasarım |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.083
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 14.564 (Bu ay: 179)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 244 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic