Selamlar, Turkcell kullanıyorum uygulamada kampanyalar göremedim. Vodafone’da olduğu gibi indirim vb. Kampanyaları olmuyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Selamlar, Turkcell kullanıyorum uygulamada kampanyalar göremedim. Vodafone’da olduğu gibi indirim vb. Kampanyaları olmuyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Salla Kazan'dır, sürpriz noktadır, görevlerdir belli şeylerle hediye konuşma, kota ve alakasız şeylerde indirim veriyor. Faturada bir indirime hiç denk gelmedim, ama garip bir şeyde onu da yapmıştı bir kez eskiden. |
Türkcell mevcut müşteriye genelde kampanya falan sunmaz. Sadece yeni gelene arada iyi kampanyalar yapar. O yüzden 1 seneden fazla aralıksız kalmadığım operatördür kendisi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilmiyorum. Kocaeli Kartepe de yaptırdım. Hat yarın açılıyor sabah tarifenin adıni yazar paylasirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kamu maksi 11gb 11gb 1100dk 250sms Turkcell lilerle bedava konuşma. 90₺ hat açıldı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Tarife kamulu da değilim nasıl yaptılar bilmiorum bayii yapti < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapisiz -- 5 Mart 2023; 13:52:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hiç bir bilgim yok... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |