Şimdi Ara

ne turkcell ne avea ne de vodafone...Üçü de çekmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öğretmenlik yaptığım köyde hiç bir operatör çekmiyor:( türk telekom sabit hattım war. hangi tarifeyi tavsiye edersiniz. genelde il içi aramalar yapıyorum. cep aradığımda oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 30 Eylül 2009; 19:36:44 >

• Köyle şehrin farkı yokki. Şehir merkezindede çekmiyor
  • sen uydudan çeken telefonlardan al bir tane bence
  • turkcell çekmezse 757 0770 i arayın direk çıkacak karşımıza müşteri hizmetleri sorunu söyleyin anında çözsünler (arkadaş söylemişti daha bende hiç aramadım) :)
  • Burda herkes arayıp sölüyor ama bişe olduğu yok aynı.
  • Bahsettiğiniz köy neresi merak ettim?
  • bence o koy sırnak illine baglidir..askerliği sirnak ta yaptim. Arkadaslar soylediğime inanmayabilirsiniz ,cok sacmada gelebilir..koyde bırakin turkceli radyo 1 bile cekmiyodu..az kalsın askerlikte kafayi giyecektim allahtan kisa donem askerlik yaptim..ama koydede ogretmenler de vardi onlari işi cok rahat ...niyesini sormayin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmaray'da Turkcell çekiyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wanker

Bahsettiğiniz köy neresi merak ettim?

bende
    nerEsi bu köy açık adres kuytu bi yerdemi kalıyor ?
  • sivas suşehri ilçesi erence köyü arkadaşlar. turkcell müşteri hizmetlerine mail attım ilgileneceklerini söyledir ama bakalım zaman ne gösterecek.

malesef radyo 1 de çekmiyor.
    Allahtan turksat çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: narec

sivas suşehri ilçesi erence köyü arkadaşlar. turkcell müşteri hizmetlerine mail attım ilgileneceklerini söyledir ama bakalım zaman ne gösterecek.

malesef radyo 1 de çekmiyor.
    Allahtan turksat çekiyor

bide sivasın köyünde çekiyor diye reklamı vardı elbet 1 gün oradada çeker
    yozgat akdağmadeni'nin sivas şarkışlaya giderken 3 operatörde çekmiyor yine aynı şekilde..
  • vodafone müşteri hizmetlerine mail göndermiştim.cevap gelmiş

Sayın Ebubekir CERAN, İletmiş olduğunuz "Kapsama Alanı" şikayeti içerikli mailinize istinaden yapılan kontrollerde, mevcut durum itibarı ile Sivas / Su Şehri bölgesinin yatırım planlarında yer aldığı bilgisine ulaşılmıştır. Aralık 2008 itibarı ile açılması planlanan yeni baz istasyonuyla birlikte probleminizin giderileceği bilgisini paylaşmak isteriz. Bu bağlamda, yaşamakta olduğunuz sorunun bilgimiz dahilinde olduğunu ve gerekli çalışmaların devam ettiğini belirtmek isteriz. Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla Vodafone Müşteri Hizmetleri

demişler ancak hiç sanmıyorum:S aralıkta sivas gibi soğuk memlekette yeni baz istasyonu... inş yaparlar
  • quote:

vodafone müşteri hizmetlerine mail göndermiştim.cevap gelmiş

Sayın Ebubekir CERAN, İletmiş olduğunuz "Kapsama Alanı" şikayeti içerikli mailinize istinaden yapılan kontrollerde, mevcut durum itibarı ile Sivas / Su Şehri bölgesinin yatırım planlarında yer aldığı bilgisine ulaşılmıştır. Aralık 2008 itibarı ile açılması planlanan yeni baz istasyonuyla birlikte probleminizin giderileceği bilgisini paylaşmak isteriz. Bu bağlamda, yaşamakta olduğunuz sorunun bilgimiz dahilinde olduğunu ve gerekli çalışmaların devam ettiğini belirtmek isteriz. Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla Vodafone Müşteri Hizmetleri

demişler ancak hiç sanmıyorum:S aralıkta sivas gibi soğuk memlekette yeni baz istasyonu... inş yaparlar

bide avea ya mail yolla ne diyecekler zannedersem daha iyi yardımcı olabilmemiz için avea merkezi arayın diye cvp verirler
    sen en iyisi şikayetvar.com a yaz orada sabit numara vardır onu ver o numaradan sana ulaşsınlar.

• aveaya da mail göndermiştim ancak dönüş olmadı. turkcellden de cevap geldi önceki gün. çalışma yapacaklarını belirttiler.

şikayetvar a yazmamıştım oraya da yazarım birazdan

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

bide avea ya mail yolla ne diyecekler zannedersem daha iyi yardımcı olabilmemiz için avea merkezi arayın diye cvp verirler
    sen en iyisi şikayetvar.com a yaz orada sabit numara vardır onu ver o numaradan sana ulaşsınlar.

• quote:

aveaya da mail göndermiştim ancak dönüş olmadı. turkcellden de cevap geldi önceki gün. çalışma yapacaklarını belirttiler.

şikayetvar a yazmamıştım oraya da yazarım birazdan

quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

avea mailden anlamıyor en garanti yol şikayetvar.com a yazmak ama sana ulaşabilecekleri numara lazım olacak

• quote:

vodafone'dan ilk defa kapsama alanı konusunda bu kadar net bir bilgi görüyorum.
    genelde "ilgili birimimimize aktarıldı süre bilgisi veremiyoruz" tarzında cevap verirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

vodafone'dan ilk defa kapsama alanı konusunda bu kadar net bir bilgi görüyorum.
    genelde "ilgili birimimimize aktarıldı süre bilgisi veremiyoruz" tarzında cevap verirler.

nufusa göre kapsama yapıyorlarya belki o köye yakın 1 yer vardır orası olacaktır
    daha doğrusu bölgeyi kapsayacak baz kurulacak ve daha önceden planlandığı için böyle bilgi verilmiştir
  • aradan 1 yıllık bir süre geçti. defalarca müşteri hizmetlerini aradım. turkcell ısrarla baz istasyonu projemiz yok dedi. vodafone açtık açacağız güçlendireceğiz derken 1 yıl geçti hiçbir faaliyet yok. avea yeni baz istasyonu açacağız dedi

turkcell zaten bir planımız yok dedi. diğer 2 oparatör ise en kısa zamanda diyerek 1 yıl oyaladılar. sonrasında reklamlarda kendileri icat etmiş gibi 3G den bahsediyorlar teknoloji diyorlar en çok çeken oparatör diyorlar. 3 oparatörden de bi cacık olmaz. 3 oparatöre de kocaman bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: narec

aradan 1 yıllık bir süre geçti. defalarca müşteri hizmetlerini aradım. turkcell ısrarla baz istasyonu projemiz yok dedi. vodafone açtık açacağız güçlendireceğiz derken 1 yıl geçti hiçbir faaliyet yok. avea yeni baz istasyonu açacağız dedi

turkcell zaten bir planımız yok dedi. diğer 2 oparatör ise en kısa zamanda diyerek 1 yıl oyaladılar. sonrasında reklamlarda kendileri icat etmiş gibi 3G den bahsediyorlar teknoloji diyorlar en çok çeken oparatör diyorlar. 3 oparatörden de bi cacık olmaz. 3 oparatöre de kocaman bir

operatörlere bu konuyu göster belki yeni kule kurarlar

• Aynı sorunla karşı karşıyaydım her sene 5yıl boyunca Turkcell müşteri hizmetleriyle görüşüyordum ve bana hep aynı şekilde bu yıl için bir projemiz yok diyolardı.Diğer operatörler doğru düzgün cevap bile veremiyorlardı. Bu sene artık dahada aramama kararı almışken Avea yakınlarda bir yere Verici yerleştirdi öyleki şu evlerin çatısına yerleştirdiklerinden direk felan yok yani. O zaman bu zaman numaramı aveaya taşıdım şükür cepten rahatlıkla konuşuyorum.

İstediğin kadar uğraş büyük bir yer olmadığı müddetçe ilgilenmiyorlar bile

• quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Aynı sorunla karşı karşıyaydım her sene 5yıl boyunca Turkcell müşteri hizmetleriyle görüşüyordum ve bana hep aynı şekilde bu yıl için bir projemiz yok diyolardı.Diğer operatörler doğru düzgün cevap bile veremiyorlardı. Bu sene artık dahada aramama kararı almışken Avea yakınlarda bir yere Verici yerleştirdi öyleki şu evlerin çatısına yerleştirdiklerinden direk felan yok yani. O zaman bu zaman numaramı aveaya taşıdım şükür cepten rahatlıkla konuşuyorum.

İstediğin kadar uğraş büyük bir yer olmadığı müddetçe ilgilenmiyorlar bile

kişiye göre ilgileniyorlar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.