Şimdi Ara

ne turkcell ne avea ne de vodafone...Üçü de çekmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Orijinalden alıntı: narec

aradan 1 yıllık bir süre geçti. defalarca müşteri hizmetlerini aradım. turkcell ısrarla baz istasyonu projemiz yok dedi. vodafone açtık açacağız güçlendireceğiz derken 1 yıl geçti hiçbir faaliyet yok. avea yeni baz istasyonu açacağız dedi

turkcell zaten bir planımız yok dedi. diğer 2 oparatör ise en kısa zamanda diyerek 1 yıl oyaladılar. sonrasında reklamlarda kendileri icat etmiş gibi 3G den bahsediyorlar teknoloji diyorlar en çok çeken oparatör diyorlar. 3 oparatörden de bi cacık olmaz. 3 oparatöre de kocaman bir

operatörlere bu konuyu göster belki yeni kule kurarlar

çok komiksin!

• quote:

quote:

quote:

aradan 1 yıllık bir süre geçti. defalarca müşteri hizmetlerini aradım. turkcell ısrarla baz istasyonu projemiz yok dedi. vodafone açtık açacağız güçlendireceğiz derken 1 yıl geçti hiçbir faaliyet yok. avea yeni baz istasyonu açacağız dedi

turkcell zaten bir planımız yok dedi. diğer 2 oparatör ise en kısa zamanda diyerek 1 yıl oyaladılar. sonrasında reklamlarda kendileri icat etmiş gibi 3G den bahsediyorlar teknoloji diyorlar en çok çeken oparatör diyorlar. 3 oparatörden de bi cacık olmaz. 3 oparatöre de kocaman bir

operatörlere bu konuyu göster belki yeni kule kurarlar

çok komiksin!

bende o bölgeden geldim oraları biliyorum bende bulunduğum yer için söledim geç ama ilgilendiler sende israr et elbet 1 gün çeker

• ben turkcellle bu konuda 4yıldan beri muhatabım.. Ben şehir merkezindde yaşıyorm ama köy yaşamını sevdiğimden sürekli köye gidipp gelirm..köyün merkezinde turkcell cok zayıf cekiyor fakat biz ayrı bi mahallede oldugumuzdan hiç cekmıyordu. hatta yuksek ağaclara cıkıp sebeke aradıgım olmuştu..(malum kız meselesi..:) ) yapacagz edecegz, nüfüsbilgileri o bu şu sürekli oyalandım. aradan bir yıl gecti köye tekrar gittigimde telefonu pencerenin önue koydum az sonra mesaj sesi geldi hayretler içinde kaldım.. sevinirken felan bir de baktım sebeke bilgisinde sinop(E) yazıyor.(NOT:köy Giresun ilinin Sivas iline yakın biyerde..)ikinc defa hayrete düştüm.. sebeke çizgisi yok ama turkcell logosu bile işimi görüyordu. daha sonra nasıl oldu bu iş;bizim için sinopa vericimi kurdunuz dedim, temsilci bana güldü, bend e durumu anlattım.. görüştügüm sebeke sinyaline baktı ve o da hayret etti.. beni bi başkasına bağladı, o temsilci oradan gelebilecek akımların olablıcegı felan bahsetti.şikayetimden bahsettim; ilgilenecegz dediler. ve aradan bir yıl gecetı hiç bişey olmadı. daha sonra yakınlardakı ıkı koy birleşp belde olmuşlar oraya verici kurulmuş. yıne de tam verimli değil ya hadi sonu hayırlısı bakalım..Not:avea ve vodafone cekmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkoc28 -- 11 Ekim 2009; 23:29:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erkoc28

sinop(E)

bazı neredeymiş acaba avea gibi farklı 1 isim vermişlerdir belki 50-60 km kadar geldiğini gözümle gördüm ama bunun 1 açıklaması olmalı
  • quote:

quote:

sinop(E)

bazı neredeymiş acaba avea gibi farklı 1 isim vermişlerdir belki 50-60 km kadar geldiğini gözümle gördüm ama bunun 1 açıklaması olmalı

bu durumun olması mümkün. bende köye gittiğimde aynı durumda kalıyorum. normalde ankarada yaşıyorum ancak memleketim olan niğde de köye gidince, niğde merkeze bağlı olan ve 17km uzaklıkta olan köyde turkcell nevşehir derinkuyu ve kaymaklıdan çekiyor ve de köye mesafesi kuş uçuşu 40-50km!üstelikde de avea ve vodafone köyde gayet iyi çekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netcii

quote:

quote:

sinop(E)

bu durumun olması mümkün. bende köye gittiğimde aynı durumda kalıyorum. normalde ankarada yaşıyorum ancak memleketim olan niğde de köye gidince, niğde merkeze bağlı olan ve 17km uzaklıkta olan köyde turkcell nevşehir derinkuyu ve kaymaklıdan çekiyor ve de köye mesafesi kuş uçuşu 40-50km!üstelikde de avea ve vodafone köyde gayet iyi çekiyor.

40-50 GİDİYOR BENDE biliyom ama sinop(e) nereden geliyordur acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

sinop(E)

bilmiyorum valla.. azönce karayollarından baktım GİRESUN ile SİNOP arasındaki mesafe 359 Km diyor. ya sinop vericisi çok yükeskte veya çok güçlü, ya dağların sıralanış yönü akım glmesine müsait, ya da Allah'ın kudreti demekten başka birşey diyemiyorum..:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sinop(E)

bilmiyorum valla.. azönce karayollarından baktım GİRESUN ile SİNOP arasındaki mesafe 359 Km diyor. ya sinop vericisi çok yükeskte veya çok güçlü, ya dağların sıralanış yönü akım glmesine müsait, ya da Allah'ın kudreti demekten başka birşey diyemiyorum..:)

bence yakınlarda 1 baz var adı sinop(e)

• acaba giresun da sinop adlı bir mahalle-cadde-sokak var mı? varsa oradan çekebilir. yok öyle değilse dağların oluşturduğu akım ile çekim sağlanıyor da olabilir.
  • bugün bende çok ilginç bir durumla karşılaştım. kazan da pazar köyüne doğru giderken bi yerde çeşme başında durduk, tam olarak mevki veremeyeceğim ama çeşme başında iken turkcell hattımda 3g sinyali vardı. merak ettim acaba nereden çekiyor diye bakmak için google maps uygulamasına girdim.bulunduğum konumu gösterince de şok oldum, istanbul avrupa yakasından bi yerden sinyal aldığı gözüküyordu. acaba yanlış mı görüyorum dedim ama tahmini mesafeyi de yazınca inandım. acaba bu nasıl nasıl oluyor ciddi ciddi merak etmeye başladım.
    madem bu kadar güçlü sinyal almak mümkün her ilimizdeki en yüksek noktaya çok güçlü bi baz istasyonu yerleştirilsin, o ilde coğrafi olarak her yer kapsansın, biz de rahat edelim!
  • sayın HePsİ1LeŞmE ;
    bu duruma 2 sene önce şahit oldum ve şuanda yakınlara kurulan başka bi vericiden güç bela yararlanmaya çalışıyoruz; bu olay daha yaşanmıyor.. ayrıca yakınlarda sinop(e) adında bir verici olsaydı neden başka bir yerlerde çekmiyordu sadece pencere önünde çekiyordu. hatta yüksek yerlerde daha iyi çeker düşüncesyle şebeke aramış fakat bulamamıştm.. ben bu işi akıma bağlıyorum.. :)

sayın netcii;
    hemen hemen Giresundaki bulundugumuz yerın çevrelerini bilirim. eğer öyle bir isim olsaydı Giresun içinde sinop varmış düşüncesiyle aklımda kalırdı:) dediğiniz gibi ben de akım ile çekim olduğunu düşünüyorum.. aslında yüksek noktalara verici kurulsa çekim problemleri minimuma düşer. ama gerek politik gerek kişisel çıkarlar(arazi yeri vb.)nedenlerden dolayı işini kolayına kaçılıyor.. mesela bizim yakınlardaki beldeye kurulan verici belediye başkanının çıkarları doğrultusunda belde içine alçak bir yere kuruldu ve arazi yapısı dağlık oldugu için sadece dağ yönü ve dere yönü istikametinde şebekeden rahat faydanılyor.halbuki bu verici burdaki dağın en yüksek noktasına kurulsaydı çok geniş bir alanda rahatlkla sebeke erişebilirdi..

• quote:

sayın HePsİ1LeŞmE ;
    bu duruma 2 sene önce şahit oldum ve şuanda yakınlara kurulan başka bi vericiden güç bela yararlanmaya çalışıyoruz; bu olay daha yaşanmıyor.. ayrıca yakınlarda sinop(e) adında bir verici olsaydı neden başka bir yerlerde çekmiyordu sadece pencere önünde çekiyordu. hatta yüksek yerlerde daha iyi çeker düşüncesyle şebeke aramış fakat bulamamıştm.. ben bu işi akıma bağlıyorum.. :)

sayın netcii;
    hemen hemen Giresundaki bulundugumuz yerın çevrelerini bilirim. eğer öyle bir isim olsaydı Giresun içinde sinop varmış düşüncesiyle aklımda kalırdı:) dediğiniz gibi ben de akım ile çekim olduğunu düşünüyorum.. aslında yüksek noktalara verici kurulsa çekim problemleri minimuma düşer. ama gerek politik gerek kişisel çıkarlar(arazi yeri vb.)nedenlerden dolayı işini kolayına kaçılıyor.. mesela bizim yakınlardaki beldeye kurulan verici belediye başkanının çıkarları doğrultusunda belde içine alçak bir yere kuruldu ve arazi yapısı dağlık oldugu için sadece dağ yönü ve dere yönü istikametinde şebekeden rahat faydanılyor.halbuki bu verici burdaki dağın en yüksek noktasına kurulsaydı çok geniş bir alanda rahatlkla sebeke erişebilirdi..

yüksek 1 tepeye kursa sadece açıkalandakiler daha iyi yararlanır sık yerleşim yerlerine kadar yayın gelmez o yüzden sık olduğu bölgelere koyuyorlar

• İlk mesajımdan sonra aradan 1,5 yıldan fazla bir süre geçti. Defalarca 3 oparatöre de mail göndermeme rağmen hiç bir çalışma yapılmadı. Gelen her mailde planda yok, planda var yakında kurulacak vb cevaplar ile karşılaştım. Hepsinin boş birer cümle olduğu geçen zamandan belli. Çıkan her kapsama reklamında sadece gülüyorum.
  • ne guzel iste manyatik alanın olmadıgı izole bolgedesin....
  • quote:

İlk mesajımdan sonra aradan 1,5 yıldan fazla bir süre geçti. Defalarca 3 oparatöre de mail göndermeme rağmen hiç bir çalışma yapılmadı. Gelen her mailde planda yok, planda var yakında kurulacak vb cevaplar ile karşılaştım. Hepsinin boş birer cümle olduğu geçen zamandan belli. Çıkan her kapsama reklamında sadece gülüyorum.

hani turkcellinin gücü turkcellin çekim gücü idi
  • wirofon denen şey belki artık işini görür ama ondan da tam emin değilim
  • quote:

İlk mesajımdan sonra aradan 1,5 yıldan fazla bir süre geçti. Defalarca 3 oparatöre de mail göndermeme rağmen hiç bir çalışma yapılmadı. Gelen her mailde planda yok, planda var yakında kurulacak vb cevaplar ile karşılaştım. Hepsinin boş birer cümle olduğu geçen zamandan belli. Çıkan her kapsama reklamında sadece gülüyorum.

hocam kurulma vs olana kadar sizin ordaki göreviniz biter tayin gidersiniz
  • Kimden: musteri.hizmetleri@turkcell.com.tr
    Gönderme tarihi: 01 Nisan 2010 Perşembe 15:19:07

Ekler: 1 ek
    Tcelldis.gif (24,0 KB)

Sayın Ceran,

İletmiş olduğunuz bölgede yaşanan sinyal sıkıntısı, mevcut baz istasyonlarından çözülemiyor. Bu nedenle, yeni istasyon kurulumu yapılması gerekiyor.

İlettiğiniz bölge için, yeni istasyon kurulumu 2010 ana bölgesel planımızda bulunmuyor. Ek bölgesel planlar gündeme geldikçe ya da önümüzdeki bölgesel planlarında yeniden değerlendirilecektir.

Saygılarımızla,

TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Elif Topçu

Müsteri Çözüm Merkezi

Evet. Turkcell'in Gücü Palavra Gücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narec -- 5 Nisan 2010; 21:38:08 >
  • turkcellden ümit kalmamış birazda vodafonu zorlamaya devam edin bakalım ne olacak...
  • turkcell ve efsaneleşmiş asılsız kapsama alanı!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.