İlk mesajımdan sonra aradan 1,5 yıldan fazla bir süre geçti. Defalarca 3 oparatöre de mail göndermeme rağmen hiç bir çalışma yapılmadı. Gelen her mailde planda yok, planda var yakında kurulacak vb cevaplar ile karşılaştım. Hepsinin boş birer cümle olduğu geçen zamandan belli. Çıkan her kapsama reklamında sadece gülüyorum.
Sayın narec; bulundugunuz yerde ikamet eden farklı kişilerin adına farklı numaralrdan da mail atmanızı deneyin derim. Ben buraya girmeyi bayagıdır unutmuştum, biraz gelişme oldu bu süre zarfında.. Köyümüzde ikamet eden ve derdini düzgün anlatabilecek 15 kişi buldum onların adına onların numarsını da ekleyerk turkcelle 2gün aralıkla istek maili gönderdim. Hepsini de teker teker aramışlar .En son müşteri hizmetlerinin son aradıgı kişilere talebiniz olumlu karsılanabilir birçok değişik talep aldık falan demişler.. Bir de köy muhtarı adına biraz da yağ çekerek kapsamlı bir mail atmıştım:). muhtarla görüşme yapmışlar bu yılbaşında köye gelip inceleme yapmışlar.. inceleme sonucunda kurulum 2010 yılı son çeyreği planlamasına alınacak demişler. ildışında oldugum için daha sonra başka bir haberim olmadı. bi gelişme olursa unutmazsam yazarım gene buraya..:) bir de bu yolu deneyin derim farklı kişilerle...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme