Şimdi Ara

turkcell yeni hat aldım heryerde tek diş çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafoneden turkcelle geçiş yaptım vodafone full çektiği yerde turkcellin evin her noktasında tek diş çekiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim

• Konumunda türkcell kötü demek ki. Geçmeden test etmek bu yüzden gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bölgede aynı sorun evin içinde iyi çekmiyor ama vodafone çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri441907

Benim bölgede aynı sorun evin içinde iyi çekmiyor ama vodafone çok iyi
    Ev dışı nasıl hocam

• Benim sokakta kötü ama 1 sokak arkası iyi

• Bi şikayet kaydı bırak bakalım kaliteli müşteri temsilcilerine bi ihtimal düzeltirler ?

Tek diş çeken 2g mi 3g mi 4g mi ?
  • 4g şebekesinde bir birim çekmesi bile hız ve görüşme için yüksek mhz li bandlarda güzel sonuçlar verebilir, yinede sonuç tatmin edici değilse 3G şebekesi denenebilir, vodafone heryerde cekiyor görünür ama hızı yerlerde süründüğü bir çok yer vardır, eğer 3G cekimi iyiyse 3G iş görür, turkcell ve tt nin 3G şebekesi kolay kolay 4g yi aratmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 29 Haziran 2020; 20:28:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3g de kullanın hocam. Turkcellin 4.5g şebekesinde çok sinyal kırılıyor 1800 mhz den yayın yapyığı için sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazona53 -- 29 Haziran 2020; 21:19:53 >
  • Voice over Wi-Fi kullan, Turkcell'de HDSES diye geçiyor.

2015 yılına kadar Turkcell iyiydi, 2016 yılından sonra Turkcell çuvallamaya başladı.

Turkcell zamanında "En iyisi Turkcell, diğer operatörler çekmiyor" lafının ekmeğini çok yedi.
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Diğerleri Turkcell ile sadece merkezlerde sadece hız ve çekim olarak başeder. Taşrada, şehirlerarası yollarda hâlâ tokat manyağı oluyorlar.

Neye göre çuvallamaya başladı dedin ayıkamadım.

Yiğidi öldürün hakkını yemeyin. Turkcell artık eskisi gibi değil diyerek Turkcell'i kötülemen ve bu durumda diğerlerini pohpohlamış olmanın ne sana ne bana faydası var.

Net olun. Şu yüzden artık eskisi gibi değil diyin, somut şeyler sunun. "Yaaa Turkcell eskisi gibi değil", "zaten diğerleriyle arasında bir fark yok" diye söylenmeniz sadece kuru gürültü.

Nihayetinde burada insanlar tercih yaparken yorumlarıda düşünüp "acaba?" diyor. Belki önceden Turkcell kullanmış ve mrmnun kalmış fakat fiyattan dolayı farklı bir operatöre geçen bir kişi, tekrar Turkcell'e geçmek istese ve senin yorumunu okusa direk vazgeçebilir ama niye vazgeçtiğini de bilmez. Sadece "artık eskisi gibi değilmiş abi, öyle diyorlar" diye düşünür, fazla birşeyi olmaz.

Umarım anlatabilmişimdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.