Haftasonu 100.000 tl üzeri başka bankaya para gönderme?
Merhabalar. Fast limiti bildiğim kadarıyla 100 bin tl ye kadar. Bunun üzeri için illa ki hafta içini beklemek zorunda mıyız?
Günlük kar payı?
Günlük kar payı veren banka var mı? Varsa hangileri iyi kötü bilgisi olanlar yazar mı konuya acaba?
Elektrik Kaçağı
Merhabalar. Aracımda 0.16A değerinde bir elektrik kaçağı var. Ayrıntılı tespit için biraz uğraştırır dedi elektrikçiler. Bu değer çok yüksek değil ama uzun süre yatarsa aracın aküyü boşaltır dediler.
0.16A değeri sizce acil müdahale edilmelik bir değer mi?
Kasis ve çukurda direksiyon oynaması?
Merhaba. Aracımda kasislere ve çukurlara girince direksiyonda bariz oynama oluyor. Araba sağa sola çekmiyor ama direksiyon birkaç cm çukurun veya tümseğin yüksekliğine göre oynuyor.
Sorun nedir sizce? Başına gelen var mı?
Telefonu modem yapmak
Merhaba. Telefonu modem olarak kullanıp ev için mobil sim kart kullanarak ev interneti sağlamak istiyorum. Aylık 50-100 gb arası yeterli olacak.
Farklı farklı şeyler araştırdım ama sizin bildiğiniz en düzgün en ucuz olanı hangisi?
Operatör fark etmez ucuz ve mobil cihazdan kullanılabilmesi yeterli.
Telefondan ev için internet paketi
Merhaba. Telefonu modem olarak kullanıp ev için mobil sim kart kullanarak ev interneti sağlamak istiyorum. Aylık 50-100 gb arası yeterli olacak.
Farklı farklı şeyler araştırdım ama sizin bildiğiniz en düzgün en ucuz olanı hangisi?
Aracımı tekeri 3 bijonla kullandım sonrası?
Merhaba. Aracın sağ ön tekerde bir bijon kırılıp içinde kaldı. Mecburen sürdüm bir süre şimdi yaptıracak vaktim var.
Fakat bu süre zarfında bu şekilde sürmem ön takımlara, disklere vs zarar vermiş olabilir mi?
Aracı yeni aldım peugeot 308 2009 huyunu suyunu bilmiyorum, direksiyon sert ve çukurlara girince fazla oynuyor gibi geliyor.
Yorumunuz nedir?
Peugeot dizel otomatik yorum
Merhaba. 308 dizel otomatik 2009 model araç almayı düşünüyorum yorumunuz kullanıcı deneyimleriniz varsa beklerim. Ağır bakımları yapılan tanıdıkta olan bir araç.
Araçta kronikler var mıdır?
Motor ve şanzıman nasıldır?
Az çok araştırdım ara direkt olarak kullanan bilenlerin yorumunu bekliyor um.
Peugeot 308 dizel otomatik öneri yorum?
Merhaba. 308 dizel otomatik 2009 model araç almayı düşünüyorum yorumunuz kullanıcı deneyimleriniz varsa beklerim. Ağır bakımları yapılan tanıdıkta olan bir araç.
Araçta kronikler var mıdır?
Motor ve şanzıman nasıldır?
Az çok araştırdım ara direkt olarak kullanan bilenlerin yorumunu bekliyorum.
Turkcell internet anormal hızlı bitiyor
|
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 15 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.468
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 217.456 (Bu ay: 4.588)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.954 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar