Şimdi Ara

Aracımı tekeri 3 bijonla kullandım sonrası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Aracın sağ ön tekerde bir bijon kırılıp içinde kaldı. Mecburen sürdüm bir süre şimdi yaptıracak vaktim var.

Fakat bu süre zarfında bu şekilde sürmem ön takımlara, disklere vs zarar vermiş olabilir mi?

Aracı yeni aldım peugeot 308 2009 huyunu suyunu bilmiyorum, direksiyon sert ve çukurlara girince fazla oynuyor gibi geliyor.

Yorumunuz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi circassianman -- 1 Eylül 2024; 18:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ustam iyi bir tornacı bul kırılan bijonu söksün yeni diş açıp helıcoıl çeksin bir problem olmaz

ön takım konusunda da aracını rot balansa sok gerekeni söylerler zaten sana

• 41elektronik41 4 kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam ustaya götürüp bir de usta parası vermeyelim o zaman  

• Yaptırdıktan sonra düz yolda direksiyonu hafif hafif bırak sağa sola çekmiyorsa rota girmesine bile gerek yok eskiden biz öyle yapardık 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • buda doğru ama aracın direksiyonun agırlastığı cukurda ses yapması var :) 

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Bakalım hocam deneyeceğim artık. Ustalar doygun çoğu bir denk getirince hepsine baktırmazsam rezil edecekler git gel biliyorum.

• 3 Bijonla kullanmak öyle zarar vermez. Yani ön takımı bozacak, arabaya zarar verecek bir durum olmaz. Zaten kısa süreli kullanmışsınız bundan kaynaklı bir zarar görmemiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Yaptırdım fakat direksiyon hala logar kapağı çukuru gibi yerlerde hafif oynuyor boşluk varmış gibi. Ön takımın da sağlam olduğu söylendi. Çözemedim.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Direksiyon çukurdan tümsekten geçerken zaten dönme isteği yapar. Siz tuttuğunuzda rahatça yerinde tutuyor musunuz? Yoksa elinizi zorlayacak şekilde mi dönüyor?

Tuttuğumda bazen sıkı tutmam gerekiyor. Biraz yüksek tümsek ve çukurlarda normalden daha fazla oynuyor direksiyon.

• Direksiyonun yoldan geri bildirim vermesi aslında iyi bir şey ama hem siz arabanın yabancısısınız hem ben buradan tarifle yorum yapamıyorum.

Bence sorun yok ama.

Yani genel forumlarda peugeot o yıllardaki modellerin zaten sert direksiyona sahip olduğunu öğrendim. Buna istinaden tepkileri yumuşatmadan daha sert veriyor da olabilir tabi.

• circassianman kullanıcısına yanıt

Olabilir, her arabanın direksiyon hissi farklı oluyor. Bence bir sorun yok, afiyetle binin arabanıza.

Sağolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.