Şimdi Ara

YAZLIK LASTİKLERİ DE VERSEM Mİ? aracımı sattım..(lastik verildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aşağıdaki ilanı yarın itibariyle şehir dışından gelen birine satıyorum. telefonda fiyatta anlaştık yola çıkmış sabah burda olacak. ancak yazlık-kışlık lastiklerden bahsetmedim oda sormadı. yarın sabah devir işlemini yapcaz. şu an kışlık lastikler takılı geçen sene aldım 5bin km yaptı. yazlık lastikleri versem mi. fikir alışverişinde bulunursanız memnun olurum. kafam karıştı.
    29.500 e anlaştık.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2008-model-vectra-lpg-li-115388029/detay/

arkadaşlar yazlık lastiği verdim. alan kişi çok teşekkür etti. sattık aracımızı hayırlısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 22 Şubat 2013; 22:33:58 >

• Vermeyin zaten baya fiyatı çekmişsiniz aşağı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver bence.. Yapılan iyilikler insana bir şekilde geri döner.
  • vallahi eniştem falan araba sattı kaç kere,tüm lastikleri veriyor yeni sahibine
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Vermeyin zaten baya fiyatı çekmişsiniz aşağı.

bir ev buldum o evi almak için verdim bu fiyata, içim cız etmiyor değil. 3 seneye yakındır biniyorum.
  • sımdıye kadar sattıgım aracların hepsınde verdım,ha ılerde aynı ebatta lazım olmadımı oldu oda ayrı
  • yarın birgün yeni araç alırsam ihtiyaç duyarmıyım düşüncesindeyim. hala kararsızım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracımı sattım hgs ne olacak?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazlıkları arabaya takın kışlıkları kendinize saklayın
  • bir sonraki aracınızda aynı ebatta jant olacağının garantisi varsa veya tanıdığınızda eşinizde dostunuzda bu lastiğe uyacak araç varsa vermeyin yoksa verin gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Yazlıkları arabaya takın kışlıkları kendinize saklayın

Mantıklı
  • quote:

aklımdan geçmedi değil:) ama gelecek arkadaşı sabah 7 de metrodan alcam ne varsa bu kadar erken geliyor:) sabahın köründe nerde değişir lastik:)
  • Yalnız baya ucuza gitmiş araç. Verin gitsin lastileri de. Kullanılmasa da bekledikçe eskir zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Yalnız baya ucuza gitmiş araç. Verin gitsin lastileri de. Kullanılmasa da bekledikçe eskir zaten

keşke buradan isteyen bir arkadaşa nasip olsaydı. bu temizlikte bir araç zor bulurum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

quote:

aklımdan geçmedi değil:) ama gelecek arkadaşı sabah 7 de metrodan alcam ne varsa bu kadar erken geliyor:) sabahın köründe nerde değişir lastik:)

o zaman telefonda belirtmeyi unutmuşum deyin. Size yazlıkları verebilirim bir lastikçiye gidip değiştirelim deyin ama isterseniz ek ücret karşılığı örneğin lastiği aldığınız fiyatın % 60-70 i ücret karşılığı sizede verebilirim deyin alıcı arabanızı çok beğendiyse bir tercih yapacaktır.

• Eğer 205-55-16 gibi çok yaygın bir ebat değilse, bir sonraki aracınıza uyması zor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Eğer 205-55-16 gibi çok yaygın bir ebat değilse, bir sonraki aracınıza uyması zor zaten.

215 55 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

verin gitsin, lastik bekletilmez, hamuru sertleşir ne kadar saklayacaksınız ve nerede saklayacaksınız...Aynı ölçüde araca nerede denk geleceksiniz, yanağı tutsa tabanı tutmaz 4 parça da boyası var demişsiniz verin gitsin bence...Bir de adam yoldan gelmiş sakın lastiklerden para fln istemeye kalkmayın forumun aklıyla

ahah:) ver 500 tl diyomuşum. yazık adam kaç km den geliyor. şu an yolda 12 de binmiş otobüse aradı yola çıktım ben dedi:)
  • Kışlık lastikleri daha yeni almışsın bir kucak dolusu para vermişsindir onun için öyle dedim.
    ama çok yakın bir zamanda bu lastiklerin takılabileceği bir araba almayacaksan arakadaşa verebilirsinde.
    lastikleride verirsen alan arkadaş baya uyguna almış olur.
    Araba fena değilmiş keşke çevrenizden veya forumdan birine verseydiniz.
  • quote:

Kışlık lastikleri daha yeni almışsın bir kucak dolusu para vermişsindir onun için öyle dedim.
    ama çok yakın bir zamanda bu lastiklerin takılabileceği bir araba almayacaksan arakadaşa verebilirsinde.
    lastikleride verirsen alan arkadaş baya uyguna almış olur.
    Araba fena değilmiş keşke çevrenizden veya forumdan birine verseydiniz.

aldığımda aracı 76 bin km idi. 28.500 almıştım. 1600 tl ye tüp taktırdım. 40 bin km de bindim. düğünümde gelin arabası oldu. eşimle balayına, ilk tatilimize bu arabayla gittik. safra kesesinden ameliyat oldum safra yollarım tıkanmış durumda gece acile yetiştik sabahında gitseymişim hayatımı kaybetcekmişim, bu arabayla gittim yine. eşim tekirdağlı düğün, kına ,kız isteme vs gibi durumlar için yaklaşık 20 kez tekirdağa gidip geldim ankaradan. yine bu arabamla oldu.
    hatırası çok. biraz garip ama duygusal yaklaşıyorum bu durumlarda. bundan önceki aracımda 2003 vectra c idi. 5 sene binmiştim.

• bence yarın adamı bir görün eğer adamın davranışları falan hoşunuza giderse eve gider verirsiniz.geçen sene arkadaşa araba almıştık kışlıklar takılıydı adamla hoş muhabbet olunca satıştan sonra bastık evine gittik sağolsun hiçbir ücret talep etmeden yazlıkları da vermişti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.